HOTEL – RESTAURANT ROUA 3 Stele

Data inscriere: Octombrie 21st, 2013 | autor: hotelroua
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (1 voturi, media: 8.00 din 10)
Loading...
239 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

HOTEL – RESTAURANT ROUA

Hotel Roua Predeal.jpg (172 KB)Numar de locuri de cazare: 58

Numar de camere disponibile: 29

Pret camera incepand de la: 110 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 10%

Telefoane receptie: 0268455207

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

VACANTA la Altitudine cu Atitudine!

Prezentare
Predealul, este statiunea ideala pentru petrecerea unui concediu in aer curat, nepoluat, puternic ozonat si in liniste, ofera in acelasi timp si posibilitatea desfasurarii unor activitati de odihna activa, divertisment si sporturi extreme. In frumoasa statiune montana Predeal, departe de zgomotul traficului aglomerat al drumului national, intr-un linistit si cochet cartier de vacanta, se afla un impunator si elegant Hotel.
Specific arhitecturii montane dar si aromniei perfecte a albului si negrului, Hotel Roua se recomanda prin eleganta si rafinament.
Hotelul Roua beneficiaza de o pozitie exceptionala, ce deschide privirilor o splendida panoramă a statiuni dar si spre peisajul muntilor impaduriti.
Unitatea turistica: Hotel – Restaurant Roua are in compunere urmatoarele tipuri de servicii: cazare, restaurant, bar, terasa, sala de conferinta, loc de joaca copii, fitness/sala de gimnastica, sauna, club de noapte/discoteca.
Descriere
Hotelul poate asigura 58 de locuri de cazare/serie, repartizate in 29 spatii de cazare, astfel: 21 camere duble clasice si moderne (10 clasice, 11 moderne), 4 camere extra large si 4 apartamente cu 1 dormitor si living.
Majoritatea camerelor au balcoane, cu vederi superbe panoramice a statiunii Predeal si a Muntiilor Bucegi. Puteti savura aroma cafelei, sorbind in acleasi timp din frumusetea peisajului care vi se deschide in fata ochilor, in acest sens, va recomandam cele 4 apartamente prevazute cu balcoane spatioase.
Apartamente cu balcoane spatioase nr. 107, 207, 307 si 407. Decorul si structura aparatamentului 407 se recomanda a fi un loc intim si placut pentru tineri indragostiti/casatoriti.
Toate camerele au baie proprie, prevazute cu cade, unele cu hidromasaj, uscatoare de par, etc.
Camerele sunt amenajate cu gust, dispunand de televizor, telefon, minibar, aer conditionat.
Facilitati: Parcarea proprie a complexului, internet wireless, sala de fitness/gimnastica, jacuzzi, sauna.
Restaurant:
Hotelul detine propriul restaurant cu bar, situat la parterul cladirii, insumand 80 de locuri, terasa de vara cu o capacitate de 30 de locuri. Bucataria noastra ofera o gama variata de specialitati culinare, iar specificul bucatariei noastre este ca preparatele din carne sunt gatite fara ulei.
Terasa de vara/Loc de joaca
In curtea hotelului, va recomandam sa va racoriti la umbra cetenilor de brazi pe terasa de vara, iar daca doriti sa va bucurati alaturi de cei mici de vivacitatea si veselia lor, va punem la dispozitie in imediata apropiere un loc de joaca pentru copii.
Sala de conferinte
Unitatea noastra detine sala de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri echipata, dotata si utillata corespunzator pentru organizarea de seminarii, prezentari, cursuri educative, team-building, conferinte si congrese.
Club de noapte/Program de discoteca
In incinta unitatii se poate organiza program de discoteca/club, cu dj profesionist.
Accesul auto la hotelul nostru este foarte simplu, la doar 500 metri de gara Predeal, in directia Cioplea, imediat dupa podul CFR, urmati prima strada la dreapta, aproximativ 50 m (in spatele hotelului sindicatelor).

* Unitatea noasta poate asigura la cerere serii de cantonamente si tabere sportive, putand pune la dispozitie sala de sport si terenul de fotbal din localitate.
 Avem capacitatea si disponibilitatea sa organizam banchete, receptii, mese festive, nunti, botezuri etc.

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Obiective turistice
– Mănăstirea Predeal deține o valoroasă catapeteasmă datând din 1740, care poate fi admirată in biserica mănăstirii. Mounment arhitectonic datând din sec XVIII (ctitoriea călugărului Ioanichie care primise de la paharnicul Grigore Buzoianu terenul pentru construirea unui schit. În 1819 este refăcută din piatră și cărămidă în plan treflat. Pictura aparține lui Nicolae Zugravu).
– Biserica Nasterea Maicii Domnului, monument de arhitectură și artă, ridicată între anii 1835-1841, ca biserică de mir, are plan treflat. Pictura mai recentă (1960-1961) aprtine lui Iosif Vasu.
– Prima Școală din Predeal a funcționat în chiliile mănăstirii de la 1870, iar în 1873 Pantelimon Vidrighinescu a construit o clădire nouă din cărămidă și piatră.
– Monumentul Eroilor situat in piața gării, construit în bronz și piatră de sculptorul C. Baraschi în memoria eroilor căzuți în luptele pentru apărarea gării.
– Monumentul Inginerul Carol Gartner, întemeitorul șoselei Predeal-Brașov, construită în 1862.
Drumetii la altitudine
Indiferent de anotimp, statiunea este si un important punct de plecare în excursii pe munții din jur care sunt ușor accesibili.
Din Predeal se pot efectua o serie de trasee turistice:
– Predeal-Bușteni-Csacada Urlătoarea-retur
– Predeal-Timișu de Sus-Cascada Tamina-Vârful Piatra Mare-Susai-Predeal
– Predeal-Timișu de Sus-Vf. Calului-Postăvaru-Poiana Brașov-Brașov-Predeal
– Predeal-Timișu de Jos-Dâmbul Morii-Cascada și Cascada și Canionul 7 Scări-Vf. Piatra Mare-Susai-Predeal
– Predeal-Timișu de jos-Vf. Lâmba-Catepu-Cristianul Mare-Cabana Postăvaru-Poiana Ruia-Cicucuru Mare-Vf. Lâmba și retur
– Predeal – Timişul de Jos – Vârful Lamba – Cristianu Mare- Cabana Postăvaru;
– Predeal-Timișu de Jos-Dâmbu Morii-Prăpastia Ursului-Vf. Piatra Mare-Peștera de Gheață-Cabana Bunloc-Dârste-Predeal
– Predeal – Timişul de Jos – Dâmbu Morii -Prăpastia Ursului – Vârful Piatra Mare; Predeal – Pârâul Rece – Trei Brazi – Predeal.
– Predeal-Pârâul Rece-Trei Brazi-Predeal.
– Predeal-Complexul Clăbucet-Cabana Gârbova-Orașul Azuga-Predeal – durata 4- 4 ½ ore, traseu fără dificultate și deosebit de frumos. Din Azuga se revine la Predeal pe Valea Prhovei.
– Predeal-Cabana Cioplea-Cabana Susai
– Cabana susai-Vf Cocoșul-Clăbucet Plecare
– Clăbucet Plecare-complex Clăbucet-Cabana fulg de nea-Predeal
durata 3 ½ – 4 ore, traseu ușor.
– Predeal – Hotel ”Cabana Trei Brazi”-Cabana Secuilor-Cabana Timiș-Predeal
durata 3 ore. Traseu usșor, predominant prin pădure
– Predeal-Pârâul Rece (la Șipote)-Cabana diham-Pcihetul Roșu-Cabana Poiana Izvoarelor-Cabana Gura Diham-Bușteni-Predeal.
– Predeal-Dâmbu Morii – Canionul 7 Scării-Vf. Piatra Mare-Piatra Scrisă-Predeal.
Durata 7-8 ore, Traseu dificil. Tronsonul Predeal-Dâmbu Morii se parcurge cu trenul până la stația CFR Timișul de Jos sau cu autobuzul.
Parcurgând aceste trasee, putem admira frumuseţea unor monumente naturale unice: Cascada Dracului sau Cascada Tamina, a doua, ca mărime, din Europa.

Adresa locatiei de cazare: Str. Nicolae Balcescu nr 10

Website: http://www.hotelroua.ro

Tip camere: | Single |Duble |Triple |4 locuri |Apartament |Vila la cheie |
Servicii si facilitati:restaurantsala conferinteacces bucatarieroom servicecutie valorischimb valutarATVbar de zibeauty centerbiliardcazinocramaechitatiefaxfermafoisorfrigider in vilagradinagratarinternet cabluinternet wirelessjacuzzikaraokelivadalivingparcaremasajparcareanimale de companieping pongpiscinaplata cardrau in curtesala de mesesala fitnesssanie caisaunaseif la receptiesemineusolarspalatorieterasateren sporttichete vacantatransport autotv cablu livingFacilitati camere:aer conditionatbaie cadacamera cu balcondus in cameradus pe holfax camerafrigider cameraincalzire  centralaincalzire lemneinternet camerejacuzzi cameraminibarseif cameratelefon cameratv cablu in camerafoisor uscator par

Galerie foto:

sala fitness roua.jpg (47 KB)jacuzii hotel roua.jpg (46 KB)vedere panorama hotel.jpg (738 KB)terasa 1.jpg (385 KB)

duble.jpg (136 KB)duble simple hotel roua.jpg (418 KB)extralarge camera 204.jpg (821 KB)extralarge roua 204.jpg (587 KB)

extralarge roua.jpg (195 KB)baie cu hidromasaj.jpg (262 KB)apartament 1.jpg (270 KB)ap.dormitor.jpg (123 KB)

panorama apartament.jpg (799 KB)restaurant roua predeal.jpg (57 KB)terasa 2.jpg (743 KB)
zp8497586rq

Comentariile sunt inchise pentru acest articol

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs