Publicare articol

Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (1 voturi, media: 10.00 din 10)
Loading...
920 vizualizari

Daca vreti ca articolul cu unitatea dvs de cazare sa fie primul in categoriile respective, puteti scrie un articol ce va fi incadrat in categoria Destinatii turistice, vedeti categoriile in meniul din stanga. Nu trebuie sa fie o  simpla descriere a unitatii dvs de cazare, ci mai mult al unui obiectiv turistic, nu neaparat din zona dvs. Articolul trebuie sa poate fi postat in una din categoriile : Biserici fortificate, Centre de agrement, Cetatea Sighisoarei, Cladiri si monumente istorice, Defileul Dunarii, DeltaDunarii, Litoral/Marea Neagra, Manastiri, Monumente naturale, Obiective culturale, Statiuni balneare, Statiuni montane. Daca aveti o noua categorie, aceasta sa fie postata la inceputul articolului. Articolul poate contine referiri la unitatea de cazare, dar nu aceasta trebuie sa fie principalul obiectiv.

De asemenea continutul trebuie sa fie unic deoarece va fi verificat. Daca este un continut duplicat, articolul va fi sters.

[tdomf_form2]

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs