Pensiunea Verde Baia Sprie 3 Stele

Data inscriere: Octombrie 24th, 2011 | autor: gotic
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (3 voturi, media: 8.67 din 10)
Loading...
211 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Pensiunea Verde Baia Sprie

pensiuneaverde.jpg (25 KB)Numar de locuri de cazare: 8

Numar de camere disponibile: 4

Pret camera incepand de la: 70 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 5%

Telefoane receptie: 0753083841

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Pensiunea Verde” este situata in orasul Baia Sprie,pe DN 18 la 10 KM de Baia Mare, intr-o zona linistita, cu o panorama deosebita asupra orasului si a mediului inconjurator, munti, dealuri, gradini…Fie ca-ti doresti liniste sau relaxare poti fi sigur ca le gasesti la noi in cea mai calda si primitoare atmosfera pe care ti-o ofera imprejurimile dar si gazda. Va asteptam cu drag.

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Ca si obiective turistice din zona amintim manastirea Barsana, Cimitirul vesel de la Sapanta, Biserica Romano catolica din Baia Sprie, Biserica de la Plopis, de la Surdesti si multe alte biserici si manastiri inscrise in patrimoniul UNESCO.
Ca si locurio de agrement,partiile de schi de la Suior, Cota 1000, mogosa, Cavnic,echipate cu telescaun, tunuri de zapada, nocturna.

Adresa locatiei de cazare: str. Mihai Eminescu 55, Baia Sprie, Maramures

Website: http://www.pensiuneaverde.uv.ro

Tip camere: Duble |Apartament |
Servicii si facilitati:acces bucatariefoisorgratarinternet wirelesslivingparcareparcareanimale de companiesala de meseterasatv cablu living
Facilitati camere:camera cu balcondus in camerafrigider cameraincalzire  centralainternet camereminibartv cablu in camerafoisor

Galerie foto:

pensiuneaverde2.jpg (25 KB)pensiuneavarde3.jpg (26 KB)curte.jpg (35 KB)pensiuneaverde4.jpg (27 KB)cameratwin.jpg (57 KB)baietwin1.jpg (53 KB)baietwin3.jpg (57 KB)matrimoniala.jpg (43 KB)baiematrimo1.jpg (53 KB)baiematrimo2.jpg (51 KB)baiematrimo3.jpg (58 KB)apart1.jpg (56 KB)apartpat.jpg (54 KB)mese1.jpg (53 KB)
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs