VILA ROXANA 3 Stele

Data inscriere: Aprilie 2nd, 2012 | autor: adigagiu
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (Inca nu au fost acordate voturi)
Loading...
145 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

VILA ROXANA

Numar de locuri de cazare: 10

Numar de camere disponibile: 5

Pret camera incepand de la: 80 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: %

Telefoane receptie: 0726397111

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

inchiriez vila la munte,priveliste deosebita,langa padure,valea prahovei,comarnic,constructie 2011,la cheie,toate utilitatile,2 bai 5 dormitoare,2 livinguri,gresie+faianta+parchet+termopane+centrala,,suprafata locuibila 240 m patrati,la 9 km de sinaia,ideala pt petreceri private,zile onomastice,party-uri,sarbatori,casa este mobilata si utilata f modern,masa de biliard,aparate fitness,gratar barbeque,foisor,balansoar rustic,locuri de parcare 5,bucataria utilata cu toate necesare+aparatura specifica,electrocasnica,vila se inchiriaza la cheie,500 lei pe zi,80 lei camera, sau negociabil mai multe zile,de la 3 zile in sus.De luni pana joi pretul este de 65 lei camera sau 400 lei toata vila.persoana de contact TANASESCU ADRIAN,tel 0726397111

VILA ROXANA, locul ideal unde poti petrece sfarsitul de saptamana cu prietenii sau familia.Distantele mici fata de statiunile Sinaia, Predeal, Azuga ( 15 min.)permit organizarea de excursii, iar iarna accesul partiile de schi. .
Posibilitate de cazare inca 10-12 persoane la a 2- a vila care este chiar langa ea si este identica,deci in total 22 de locuri de cazare.Imaginati-va o vila in care sa fiti doar dumneavoastra, fara alti turisti, situata in mijlocul naturii. Va oferim cazare la munte confort de *** margarete. Este departe de factorii de poluare, zgomot si stres, chiar la liziera padurii. Imbina calitatea benefica a aerului puternic ozonat al padurilor de la munte cu calitatea de exceptie a confortului oferit de pensiuni. Colaboram cu agentii turism pentru vacanta concediu 2012, . Acceptam bonuri de masa, tichete cadou.

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Muzeul cinegetic (POSADA)care pastreaza trofee superbe
Conacul de factura romantica (1878)
Schitul Lespezi din localitatea Posada, cu Biserica Sfanta Treime. SINAIA,BARAJUL DE ACUMULARE PALTINUL(valea doftanei),statiunea balneoclimaterica BREAZA.terenul de golf LAC DE VERDE in BREAZA………

Adresa locatiei de cazare: STR COVASNA NR 5

Website: http://

Tip camere: Duble |Triple |Vila la cheie |
Servicii si facilitati:acces bucatariebiliardfoisorfrigider in vilagratarlivingparcaresala fitnessterasatv cablu living
Facilitati camere:camera cu balcondus pe holincalzire  centralatv cablu in camerafoisor

Galerie foto:
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs