Vila Elisabeta 3 Stele

Data inscriere: Iunie 30th, 2009 | autor: Vila Elisabeta
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (Inca nu au fost acordate voturi)
Loading...
352 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Vila Elisabeta

hotel1.jpg (19 KB)

Numar de locuri de cazare: 48

Numar de camere disponibile: 25

Pret camera incepand de la: 180 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: %

Telefoane receptie: 0258.839.117

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Vila Elisabeta este o unitate de cazare adaptate ultimelor standarde, in vara anului 2005. Vila Elisabeta va pune la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 80 locuri, o sala de festivitati de 220 locuri, salon restaurant-bar, teren de fotbal cu gazon sintetic si nocturna, piscina, sauna si un personal calificat, prietenos, capabil sa satisfaca cele mai inalte exigente.

Restaurantul va ofera o gama diversificata de preparate culinare romanesti sau din bucataria internationala, insotite de bauturi selecte si o atmosfera intima.

Ca noutate in ceea ce ne priveste puteti beneficia (contra cost) de tratament cu aorosli de sare (haloterapie), hidroterapie cu apa sarata, electrofizioterapie, fitness.

Vila Elisabeta este situata in imediata apropiere a stadionului Cetate si poate fi un punct de pornire, de pilda, spre Oasa, Pestera Scarisoara, Arieseni, Ramet, Poiana Narciselor.

De asemenea organizam – excursii in zone montane;

– vizite la obiective turistice din zona;

– masa la restaurantul hotelului;

– transport cu microbuz sau jeep (dupa caz);

– seri cu specific;

– concursuri de sah, table, rummy;

– activitati de vanatoare, avand programe pentru

vanat mare si vanat mic;

– ghid.

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Obiective turistice in Alba Iuliua si in imprejurimi

In Alba Iulia:

Biblioteca Batthyaneum
Biblioteca Batthyaneum, infiintata de episcopul Ignat Batthyani, a fost instalata intr-o cladire ce apartinea unei manastiri.

Catedrala ortodoxa a reintregirii
Construita intre 1921-1922, catedrala reprezinta o simbioza de vechi stiluri romanesti.

Catedrala romano-catolica
Catedrala Romano Catolica-Alba Iulia (1246-1300), cel mai valoros monument de arhitectura medievala din Transilvania, de aceeasi varsta cu celebra Notre Dame, a fost ridicata pe locul unei biserici distrusa de tatari in 1241.

Cetatea Alba Iulia
Este prima cetate medievala construita de voievodul Gyula. Cetatea se intinde pe aproximativ 70 ha, fiind conceputa dupa sistemul Vauban

Muzeul National al Unirii
Muzeul detine doua cladiri cu valoare de monument istoric. Cladirea Babilon a fost construita intre 1851 – 1853, in spiritul arhitecturii romantice.

Ruinele Vechii Cetati medievale
In perioada cuprinsa intre secolele al IX-lea si al X-lea, existenta unor centre fortificate la Balgrad (Alba Iulia) implica si existenta unei formatiuni politice, a unui voievodat.

Sala Unirii
Sala Unirii se află într-o cladire datînd din 1908 şi în care a funcţionat clubul ofiţerilor din oraş. La 1 decembrie 1918, aici s-a adoptat Declaraţia de unire a Transilvaniei cu România

Celula lui Horea

Este situata deasupra portii a treia a cetatii, aici a fost închis Horea înainte de a fi executat.

Monumentul lui Losy Lossenau

Cazut la 9 noiembrie 1849 la Simeria.

Obeliscul eroilor

Monumentul a fost dezvelit în 1906 în amintirea soldatilor si ofiterilor din Regimentul 50 infanterie din Alba Iulia, cazuti în batalia de la Custozza în timpul razboiului austro-italian din 1866.

Statuia ecvestra a lui Mihai Viteazul

Realizata de sculptorul Oscar Han, a fost asezata in fata Palatului princiar, fiind dezvelita in 1968, cu ocazia semicentenarului unirii Transilvaniei cu Romania.

Obiectiv turistic unic in Europa, “TRASEUL CELOR TREI FORTIFICATII” ofera vizitatorilor posibilitatea de a calatori in timp de-a lungul a doua milenii, printre vestigiile a trei fortificatii, din trei epoci diferite, construite succesiv pe aceeasi locatie, fiecare noua cetate incluzand-o pe cea veche: Castrul Roman (106 d.Ch.), Cetatea Medievala (sec. XVI-XVII) si Cetatea Alba Carolina, fortificatie de tip Vauban (sec.XVIII). Pe parcursul acestei vizite, veti vizita noua parti de mare interes (corpuri) ale cetatii: Poarta Monetariei, Poarta de sud a castrului roman, Tabara militara, Locurile de belvedere, Tunelul de acces catre platforma de artilerie, Platforma de artilerie, Camera de garda – Sala Armelor, Bastionul Bethlem, Cetatea Alba Carolina.

In imprejurimi:

– Rezervatiile naturale: Iezerul Ighiel, Piatra Poieni
– Castelul Eszterhazy din Sard – sec. XVI
– Biserica Evanghelica din Ighiu – sec. XV- XVIII
– Padurea Dacica – Piatra Craivei
– Drumul Vinului – Satele: Ighiu, Sard, Bucerdea, Cricau
– Pestera Cetatile Ponorului

– Comuna Avram Iancu(casa memoriala,Dealul cu Melci)- Rosia Montana

– Salciua de jos(Pestera Huda lui Papara)

– Statiuneaturistica Arieseni (partiile de schiuri si saniute de la Vartop)

– Ghetarul de la Scarisoara-monument al naturii

– Complexul Manastirii Ramet si cheile cu acelasi nume.

– Alte obiective si traditii: Rapa Rosie, Targul de fete de pe Muntele Gaina, Pestera Ursilor.

Adresa locatiei de cazare: Calea Motilor, Nr. 158

Website: http://www.vilaelisabeta.ro

Tip camere: | Single |Duble |Apartament |
Servicii si facilitati:restaurantsala conferinteroom servicecutie valoribar de zibeauty centerfaxfoisorfrigider in vilagradinagratarinternet cabluinternet wirelessjacuzzilivingparcaremasajparcareanimale de companiepiscinaplata cardsala de mesesala fitnesssaunaseif la receptiesemineuspalatorieterasateren sporttichete vacantatv cablu living
Facilitati camere:aer conditionatcamera cu balcondus in cameraincalzire  centralainternet camerejacuzzi cameraminibartelefon cameratv cablu in camera uscator par

Galerie foto:

hotel1.jpg (19 KB)
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs