Vila Ariesul 2 Stele

Data inscriere: Mai 13th, 2009 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (Inca nu au fost acordate voturi)
Loading...
261 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Vila Ariesul

IMG_1692.jpg (95 KB)Numar de locuri de cazare: 24

Numar de camere disponibile: 10

Pret camera incepand de la (RON/noapte): 60 -80

Discount oferit vizitatorilor www.LocatiiCazare.ro: 5%

Telefoane receptie: 0724543180

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Vila Ariesul. Construita in anul 1896, Vila Ariesul a fost una dintre primele constructii ridicate in Sinaia. Inca de la inceput vila s-a dovedit a fi o constructie extrem de solida si de incredere, foarta multa lume alegand sa se cazeze la noi. In anul 2004 vila a fost renovata si modernizata, etajul 2 fiind adus la nivel de 2 stele, etajul 1 avand 1 stea, insa in cursul anului viitor si etajul 1 va fi adus la nivelul de 2 stele.

Fiecare etaj dispune de un hol foarte incapator unde turistii pot manca sau unde se pot intalni la un pahar de vin fiert. Holul de la etajul 2 comunica cu podul printr-un luminator larg prin care se poate vedea cerul.

Situata la 900 m de centrul orasului Sinaia, Vila Ariesul se afla pe drumul principal ce leaga Sinaia de celelalte localitati statiuni turistice de pe Valea Prahovei: Azuga, Busteni, Predeal.

Vila dispune de parcare proprie pentru clientii cazati la noi, iar in curte turistii au la dispozitie un gratar si o masa de picnic unde isi pot prepara o masa in aer liber, indiferent daca afara este vara sau iarna. Deasemenea in curtea din spatele vilei se poate face foc de tabara.

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Castelul Peles, construit intre anii 1875-1883 de Regele Carol I si Muzeul Pelisor, sunt deasemenea doua din punctele importante de atractie ale orasului Sinaia.
Casa Memoriala Nicolae Grigorescu – construita in 1904.

Biserica Domneasca – ctitorie a regelui Carol I si a reginei Elisabeta, ridicata in 1889.
Crucea de pe Muntele Caraiman – construita intre anii 1926-1928 in memoria eroilor cazuti in timpul primului razboi mondial in luptele de pe Valea Prahovei.
Partiile de schi din Valea Dorului – pentru schiorii si snowboarderii incepatori si avansati cat si Partia de schi Valea Carpului pentru sportivii mai experimentati, completeaza tabloul turistic al orasului Sinaia. Cabana din Valea Dorului este o minunata ocazie pentru a petrece cateva ore sau cateva zile intr-un cadru natural deosebit. Se poate ajunge la cabana cu telecabina din Sinaia si apoi se coboara cu telescaunul de la Cota 2000

Adresa locatiei de cazare: Bulevardul Ferdinand

Website: http://www.vilaariesul.ro

Tip camere: Duble |4 locuri |
Servicii si facilitati:acces bucatariecazinofrigider in vilagradinagratarinternet wirelesslivingparcareanimale de companietv cablu living
Facilitati camere:camera cu balcondus in camerafrigider cameraincalzire  centralatv cablu in camera

Galerie foto:

cam_20.jpg (54 KB)cam_16.jpg (52 KB)
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs