Valea Izvorului 3 Stele

Data inscriere: August 25th, 2009 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (10 voturi, media: 8.60 din 10)
Loading...
988 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Valea Izvorului

remeti_panzio.jpg (44 KB)Numar de locuri de cazare: 20-25

Numar de camere disponibile: 7

Pret camera incepand de la: 70 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: %0

Telefoane receptie: 0259328093

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Bucurandu-se de un superb spatiu montan, in apropierea lacurilor de
Acumulare Dragan si Lesu Pensiunea Valea Izvorului pune la dispozitia dumneavoastra:
– Camere ce imbina rusticul si popularul cu modernul, aproape toate cu priveliste spre munti Vladeasa, Padurea Craiului si Raul Valea Iadului(iedei), cu bai proprii, echipate complet;
-tv prin cablu si internet wireless;
-sala pentru servirea mesei si bar in stil rustic ce pote gazdui pana la 25 de persoane;
-mancaruri traditionale cat si mancaruri clasice (ciorbe taranesti, de burta, de porc, de pui. . . , o serie de minuturi) gatite cat mai mult posibil numai din produse proaspete obtinute din gospodaria proprie;
-terasa spre raul Valea Iadului;
-gradina mare pana la padure;
-gratar in aer liber la marginea apei;
-pastavarie, pentru cine dorete un peste proaspat;
-parcare;
-personal calificat si amabil.
, pensiunea ofera “indragostitilor de natura”,
Un cadru perfect pentru recreere si relaxare.

Timpul liber poate fi petrecut la toate cele patru lacuri
Artificiale existnte in zona, sub diferite activitati (pescuit, plaja,
Baie, plimbari cu barca, e. T. C); pe malulrile celor aproximatv 20 de
Vai care se afla in jurul pensiunii agroturistice Valea Izvorului
(focuri de tabara, plaja, jocuri, plimbari, pescuit, vanat); vizitand
Stanile de oi si cirezile de vaci de pe munte cu toate obiceiurile
Bine conservate inca.

Pensiunea agroturistica Valea Izvorului se afla la numai 1km de barjul de deviere Valea Izvorului 4km barjul Lesu, 7km barajul Munteni, 14km barajul Bulz, 16km barajul Dragan, 3km lacul natural Fara Fund. La aproximativ 15km se afla Cascada Iadolina, Saritoarea Iedutului. La aproximativ 38 km puteti vizita casa memoriala Octavian Goga, 20 km ajungem în zona ”defileul Crusului Repede” cu pesteri, doline, belvederi, chei. . . .
Statiunea Stana de Vale, Vadu Crisului, Suncuius, Vladeasa, Valea Daganului, Padis, Scarisoara, Pestera Ursilor, Meziad se afla la distante începînd de la 20 km si pana la aprox 75 km.

Pentru turistii casei si turistii fideli oferim discounturi. . Penstru grupuri organizate si pentru tabere de copii tarifele sunt diferite. . . Oferta se negociaza telefonic in functie de numarul persoanelor si perioada de cazare. ….pretul unei camere este momentan 70 Ron. Va Asteptam La Munte.

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Situata în judetul Bihor la întîlnirea dintre MUNTII PADUREA CRAIULUI si MUNTII VLADEASA pe Valea ladului, sub peretele unor semichei DJ 764, la numai 25km de DN1 (E60) în apropiere de Lacul Lesu cu un volum de 26.000.000 mc într-o zona ce cuprinde un ansamblu de culmi domoale de mica altitudine (700-1200m), bogat impadurite. Aici se ingemaneaza zona calcaroasa de mica inaltime (600-1000m) a muntilor Padurea Craiului cu zona mai înalta (600-1200m) reponderent vulcanica a muntilor Vladeasa. În afara peisajului carstic zona mai ofera celui domic de inedit peisagistic focuri retrase si tihnite, poteci ce parcurg padurile seculare sau poieni pline de flori.

Aici va asteapta o flora bogata caracteristica europei centrale care cuprinde numeroase specii ocrotite de lege: iorgovanul (arbust endemic relictar), tisa, ghimpele. alunul turcesc, bulbucii de munte, liliacul carpatin, bujorul banatic, narcisele salbatice, laleaua pestrita, crinul de padure,crinul galben si multe altele, precum si o fauna cu o serie de animale ocrotite: acvila si cocosul de munte, corbul, dropia, stircul alb, barza neagra, risul, cerbul carpatin, cerbul, uliul, ursul, zangaul.

Factorii naturali terapeutici: bioclimatul, tonic aerul bogat în radiatii ultraviolete, cu o accentuata ionizare oferind turistilor excelente conditii curative.

Elementul turistic major al zonei îl reprezinta Valea ladului. Ea izvoraste în depresiunea Stînei de Vale intr-o zona bogat împadurita cu molid si parcurge chei salbatice taiate adânc în versantii vulcanici ai muntilor Vladeasa. La 18km de Stäna de Vale, scapate din încorsetarea stancilor, apele laduluii formeaza o pânza verde de apa cu aspect sinuos de fiord oprindu-se pentru o vreme în lacu artificial Lesu. In aval de braj, valea se ingusteaza din nou iar peisajul carstic capata din nou amploare apa serpuind în cele mai multe cazuri la baza semicheilore ce-i stau de veghe.Cursul apei poate fi urmarit cu mijloace auto sau cu bicicleta pe drumul Stana de Vale localitatea Bucea situata pe DN1 (Oradea-Cluj).

Adresa locatiei de cazare: Remeti 205 Strada Baraj Lesu,com.Bul, Bihor

Website: http://www.valeaizvorului.ro

Tip camere: | Single |Duble |Triple |
Servicii si facilitati:restaurantacces bucatarieroom servicebar de zifermafoisorfrigider in vilagradinagratarinternet wirelesslivadaparcareparcareanimale de companierau in curtesala de meseterasateren sporttv cablu living
Facilitati camere:baie cadadus in cameradus pe holfrigider cameraincalzire  centralainternet cameretv cablu in camerafoisor

Galerie foto:

DSC_0041.jpg (64 KB)Picture 206.jpg (133 KB)Picture 214.jpg (218 KB)Picture 252.jpg (203 KB)

Picture 208.jpg (216 KB)Picture 224.jpg (193 KB)DSC_0051.jpg (47 KB)IMAG0035.jpg (49 KB)

IMAG0045.jpg (24 KB)Picture 054.jpg (263 KB)Picture 015.jpg (363 KB)Picture 257.jpg (281 KB)

Picture 246.jpg (209 KB)
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs