Unde gasesc o camera la munte ieftina ?

Data inscriere: Iulie 3rd, 2012 | autor: gotic
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (Inca nu au fost acordate voturi)
Loading...
220 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Unde gasesc o camera la munte ieftina ?

Peste tot dar o camera ieftina ascunde si “vicii” -anumite probleme ce ne vor face un concediu sau un week-end neplacut! Exemplu personal ,am gasit ,acum 1 an in luna Octombrie, undeva in Busteni o vila cu cateva camere libere ieftine, aceasta locatie mi-a fost data de o cunostinta , i-a placut ! Asa ca am ajuns acolo am intrebat inainte sa vad daca “ pomul laudat mai avea mere asa dulci” si chiar avea daca pui pretu ca unic criteriu – 60 ron /camera ,dus inauntru,caldura ! Am plecat din Constanta cu sotia mea si cu fetita de 4 ani ,am ajuns acolo ,camerele era spatioase , dar, varuite efectiv cu var,se lua pe haine si mai erau camerele foarte reci , cu tamplarie de lemn ,deci multi curenti de aer ! Proprietarul ne-a spus ca se vor incalzi camerele pana seara era doar ora 16! Surpriza nu s-au incalzit ,am luat din masina radiatorul pus cu gandul ca daca am parte de “mere acrisoare” ! Si am avut dreptate de abia dimineata se simtea caldura!

Asa ca ghidati-va dupa vile noi noute cu fotografii explicative cat mai multe ale camerelor si a tot ce exista acolo si unde dvs aveti acces.Vedeti daca au program de furnizare a apei ,platiti doar o parte daca va cere proprietarul ,un avans .Dar nu uitati “kit-ul de supravetuire de iarna “ un radiator mic,o patura fff . calduroasa !

Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs