TRAVELAND POIANA BRASOV 3 Stele

Data inscriere: August 6th, 2009 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (3 voturi, media: 9.00 din 10)
Loading...
4,615 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

TRAVELAND POIANA BRASOV

IARNA_3.JPG (599 KB)Numar de locuri de cazare: 80

Numar de camere disponibile: 40

Pret camera incepand de la: 75 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 5%

Telefoane receptie: 0268-262447

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Plasat la baza partiei de schi “STADION” satul de vacanta TraveLand, reprezinta o algere perfecta pentru petrecerea vacantelor consacrate schiului si nu numai.

Satul de vacanta TraveLand asigura atmosfera ideala pentru petrecerea vacantelor dumneavoastra indiferent de sezon.

Complexul dispune de 10 vile amplasate in apropierea Centrului Olimpic Poiana Brasov si a partiei de schi Stadion, iar structura de cazare este formata din:

– 4 vile – fiecare vila – 8 locuri – este compusa din 4 camere duble, dispuse pe doua nivele, doua bai, living si bucatarie stil american cu dotarile incluse, televizor color, avand terasa si 2 balcoane;

– 2 apartamente – fiecare apartament – 6 locuri (4 adulti si 2 copii) – este compus din 3 camere duble dispuse pe doua nivele, baie, living si bucatarie stil american cu dotarile incluse, televizor color, cu terasa;

– 2 apartamente – fiecare apartament – 5 locuri – este compus din 2 camere duble si o camera single dispuse pe un nivel, baie, living si bucatarie stil american cu dotarile incluse, televizor color, cu terasa;

– 3 apartamente – fiecare apartament – 4 locuri – unul este compus din 2 camere duble dispuse pe un nivel, baie, living si bucatarie stil american cu dotarile incluse, televizor color, cu terasa;

– 1 apartament – 4 locuri – compus din 2 camere duble dispuse pe un nivel, baie, televizor color, cu terasa;

– 2 garsoniere – fiecare – 3 locuri – compusa din o camera tripla, baie, living si bucatarie stil american cu dotarile incluse, televizor color, cu terasa.

Complexul TraveLand beneficiaza de o sala de de conferinta – sala VERDE – 30 LOCURI, utila pentru o gama diversa de evenimente: conferinte, simpozioane, seminarii, mese festive etc.

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Poiana Brasov este cea mai importanta statiune pentru practicarea sporturilor de iarna din Romania. Aceasta ofera o mare diversitate de partii de schi, pentru toate nivelurile de pregatire.
Poiana Brasov este una din cele mai frumoase si mai cunoscute statiuni de ski din Romania avand cel putin 12 partii de ski cu grad de dificultate diferit (o partie de ski pentru slalom, una olimpica, trei de coborare si una de slalom urias…).
Ascensiunea in Masivul Postavarul este usurata de noua instalatii de transport pe cablu: 2 telecabine, o gondola si 6 teleskiuri.
De aici se poate admira panorama zonei. Vara, iubitorii de trasee montane poteci marcate pana la Valea Timisului si pe Tampa.
Iarna, pasionatii sportului alb au la dispozitie noua partii de ski cu grade diferite de dificultate.
Statiunea Poiana Brasov este jumatate inconjurata de muntele Postavarul, oferind niste zone skiabile de o frumusete rara. Nu va faceti probleme daca nu sunteti un expert, incepatorii au propriile lor partii. Skiorii medii vor descoperi placerea coborarii pe partiile Sulinar si Ruia. Pentru avansati exista partii cotate cu grad maxim de dificultate cum ar fi Subteleferic sau Lupului.
Ski noaptea: Activitatea sportiva nu se opreste cand soarele apune dupa munte. Partia Bradul va ofera posibilitatea sa skiati pe nocturna in conditii deosebite.
Ski ziua:
Zonele cu inclinatie mica din mijlocul statiunii precum si platoul din Postavarul situat la altitudine ridicata ofera partii ideale pentru incepatorii in acest sport.
Incepatorii vor face progrese intr-un timp foarte scurt si isi vor intari increderea in fortele proprii trecand la un standard mai ridicat si anume partiile cotate ca medii (cod culoare albastru) care coboara de la Cabana Cristianul Mare, trecand de la faza de partii de incepatori la cea de a skia cu adevarat pe munte.
Pentru skiorii medii acestia au la dispozitie trei partii cu grad de dificultate mediu (cod culoare rosu) pe teren cu grad variat de dificultate unde poti sa-ti perfectionezi tehnica de ski dar si mai important, sa simti cu adevarat placerea de a skia.

Partii schi/ Dificultate Lungime Direfenta altitudine
Lupului Dificil 2860 m 765 m
Sulinar Mediu 2500 m 640 m
Kanzel Dificil 315 m 110 m
Ruia Dificil 540 m 195 m
Subteleferic Mediu 2220 m 640 m
Drumul Rosu Usor 4600 m 640 m
Bradul Usor 465 m 80 m
Slalom Poiana Mediu 550 m 200 m
Stadion Usor 300 m 300 m
ICPAT Subteleferic Dificil 495 m 170 m

Adresa locatiei de cazare: POIANA BRASOV, STR. VALEA LUNGA NR. 12

Website: http://WWW.TRAVELAND.RO

Tip camere: | Single |Duble |Triple |4 locuri |Apartament |Vila la cheie |
Servicii si facilitati:sala conferinteacces bucatariecutie valorifaxfoisorfrigider in vilagradinagratarinternet wirelesslivingparcareparcareanimale de companieplata cardsala de meseseif la receptiespalatorieterasatichete vacantatv cablu living
Facilitati camere:baie cadacamera cu balcondus in camerafrigider cameraincalzire  centralatelefon cameratv cablu in camerafoisor

Galerie foto:

EXT_7.jpg (52 KB)IARNA_1.JPG (343 KB)IARNA_2.JPG (348 KB)INT.VILA 1.jpg (49 KB)INT.VILA 2.jpg (58 KB)INT.VILA 3.jpg (43 KB)INT.VILA 4.jpg (32 KB)VARA 1.jpg (95 KB)VARA 2.jpg (66 KB)V_1.jpg (5 KB)V_2.jpg (4 KB)V_3.jpg (4 KB)V_4.JPG (342 KB)V_5.JPG (339 KB)V_6.JPG (320 KB)V_7.JPG (326 KB)
Un comentariu


  1. am fost in aceasta locatie anul trecut de 1 mai si este foarte frumos

    in Ianuarie 12th, 2012 la 11:22

Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs