Surasul Muntelui 3 Stele

Data inscriere: Iulie 13th, 2011 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (Inca nu au fost acordate voturi)
Loading...
184 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Surasul Muntelui

1.cazare.JPG (514 KB)Numar de locuri de cazare: 12

Numar de camere disponibile: 6

Pret camera incepand de la: 80 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 10%

Telefoane receptie: 0752288166

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Pensiunea agroturistică “Surâsul muntelui” este situată, pe malul râului Dâmboviţa, in localitatea Dragoslavele, din culoarul Rucăr-Bran, localitate cu indelungate tradiţii populare si religioase. Zona este de munte autentic, nepoluată de intervenţia nocivă a omului, păstrătoare a naturii si a vieţii linistite.
Compusă din:
vilă pentru cazare cu 4 camere duble si un apartament, fiecare cu baie proprie. Vila dispune si de o terasă, la etaj, deosebit de spaţioasă. Din orice cameră sau de pe terasă se poate vedea muntele in toată splendoarea lui.
Restaurant, intr-o clădire tradiţional musceleană, separat de vila pentru cazare, unde se poate servi masa sau se pot organiza petreceri sau reuniuni. Restaurantul este cu circuit inchis.
Curte de 2,700 m.p. cu : livadă, parcare, foişor, piscină, locuri pentru joacă, pârtie pentru săniuş etc.
“Surâsul muntelui” va oferă aproape tot ce vă trebuie pentru a petrece clipe minunate in mijlocul minunilor naturii atât de aproape de noi şi, totuşi, atât de departe (din lipsa timpului).

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Se pot vizita monumente ale ingeniozitatii si simplităţii populaţiei din zonă sau ridicate in timpurile moderne precum şi cele făurite de natură.
– Mânăstirea Nămăeşti cu Icoana Făcătoare de Minuni
– Schitul Dragoslavele imbinare fericită de tradiţie religioasă si tradiţie populară, loc de o mare frumuseţe mistică si adâncă spiritualite;
– Mausoleul Valea Mare- Pravăţ, ridicat in memoria eroilor din Primul razboi mondial, cu spectaculoase jocuri de lumini,
– Peştera Dâmbovicioara;
– Parcul Naţional Piatra Craiului,
– Manastirea Negru-Voda sec.XIV
– Manastirea Aninoasa;
– Manastirea Corbii de Piatra
– Se pot organiza “ieşiri” pentru vizitarea: Câmpulung- Muscelului (20 km), prima capitala a Ţării Românesti, cu numeroase monumente de artă si arhitectură, a castrului de la Jidava (25 km); castelului Bran (40 km).

Adresa locatiei de cazare: str. targovistei, nr.193

Website: http://

Tip camere: Duble |Apartament |Vila la cheie |
Servicii si facilitati:restaurantacces bucatariebar de ziechitatiefermafoisorfrigider in vilagradinagratarlivadalivingparcareparcarepiscinarau in curtesala de meseterasateren sporttv cablu living
Facilitati camere:baie cadadus in cameraincalzire  centralatv cablu in camerafoisor uscator par

Galerie foto:

2.hol.jpg (64 KB)3. camera.JPG (551 KB)3. camera1.jpg (63 KB)4.sufragerie.JPG (557 KB)8.baie.jpg (58 KB)1.restaurant.JPG (111 KB)3.interior restaurant.jpg (65 KB)dans.jpg (158 KB)5.curte.JPG (987 KB)cal vlad.jpg (490 KB)lacnoaptea mica.jpg (104 KB)parau,leagan masa.JPG (132 KB)2. schit Dragoslavele.JPG (388 KB)veder Dragosavele.jpg (89 KB)in spatele casei.JPG (559 KB)namaesti.jpg (144 KB)
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs