Stana Regala 3 Stele

Data inscriere: Februarie 11th, 2010 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (1 voturi, media: 10.00 din 10)
Loading...
196 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Stana Regala

Numar de locuri de cazare: 16

Numar de camere disponibile: 5

Pret camera incepand de la: 180 lei RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: %

Telefoane receptie: 0726764262

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Stana Regala
Un peisaj mirific, unic in zona montana din Romania, situat la o altitudine de 1270 m.
Natura superba, liniste deplina, conditii foarte bune de cazare, mancare ca acasa, un strop de istorie………toate le gasesti la Stana REGALA … iti mai trebuie altceva ??? … ah, Sauna si Jacuzzi in aer liber ar mai trebui……….le gasesti si pe acestea la Stana Regala!!!
Cabana dispune si de un restaurant cu 80 de locuri unde puteti servi preparate traditionale romanesti,preparate vanatoresti(laba de urs,platou vanatoresc,fripturi de urs,cerb,mistret)…..

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Imprejurimi Stana Regala
Pestera Bogdan:
una dintre cele mai interesante peşteri din masiv, cu o sumedenie de legende tesute in jurul acesteia. Inscriptiile si aspectele specifice din interior fac ca orice excursie catre aceasta sa merite. Amintirea vizitarii acestei mici pesteri ramane si nu exista turist care sa nu mai vina si a doua oara, atras si de linistea si cadrul natural deosebit existent. Poteca a fost recent creata si amenjata la initiativa Stanei Regale.
Stancile Franz Josef:
amenajate la cererea regelui Carol I, una dintre acestea servind drept loc de servire a mesei in aer liber, iar a doua si cea mai inalta ca punct panoramic, de unde se cuprinde cu privirea mare parte din Valea Superioara a Prahovei. Se observa in perete portretele regilor Romaniei. Accesul este facilitat de trepte, balustrade, si de o poteca care de la Stana Regala ne scoate la in cateva minute chiar langa stanci. La initiativa Stanei Regale balustrada veche din lemn a fost refacuta.
Observatorul 3:
este situat la circa 10-15 minute distanta de Stana Regala si ofera o panorama deosebita asupra statiunii Sinaia, a Vaii Pelesului si a Cotei 1400.
Schitul Sf. Ana:
este unul dintre cele mai frumoase asezaminte religioase din Bucegi, a carui constructie a inceput prin anul 1994 si a fost terminata in 2008 cand la 6 august a fost sfiintit chiar de catre I.P.S. Patriarhul Daniel. Staretul acestui locas este parintele Ioanichie, o persoana deosebita care impresioneaza pe cei care il cunosc. De la Stana Regala pana aici se face circa 1 ora de mers pe jos sau 10 minute cu masina.
Stancile Sf. Ana:
cel mai vechi loc religios al zonei, unde se pastreaza inscriptii si picturi vechi de sute de ani. Aceasta zona nu poate fi inteleasa prin observare decat cu ajutorul unui ghid. Pentru ca ce vedem aparent nu este si tot ceea ce se stie despre acest loc. Atat acest obiectiv cat si Pestera Bogdan pot fi vizitate pentru o deplina cunoastere numai cu ghidul Stanei Regale.

Adresa locatiei de cazare: str.Poiana Stanii,nr.7

Website: http://

Tip camere: | Single |Duble |4 locuri |
Servicii si facilitati:restaurantsala conferinteATVechitatieinternet wirelessjacuzzikaraokemasajplata cardsaunasemineuterasatransport autotv cablu living
Facilitati camere:camera cu balcondus in cameraincalzire  centralaincalzire lemneinternet cameretv cablu in camera uscator par

Galerie foto:
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs