Septimia Hotel Wellness&Spa 3 Stele

Data inscriere: Martie 14th, 2010 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (6 voturi, media: 8.00 din 10)
Loading...
1,040 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Septimia Hotel Wellness&Spa

medence2Numar de locuri de cazare: 58

Numar de camere disponibile: 24

Pret camera incepand de la: 52 Eur RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: %

Telefoane receptie: 0266-217770

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Septimia Wellness-Spa-Hotel este situat în centrul României, în inima Transilvaniei, la picioarele munții Harghitei, la est-sudest al depresiunii Transilvaniei în Odorheiu Secuiesc, într-un oras mic de numai 38000 locuitori, dar cu o mulțime de oameni harnici și gata să primească musafirii pentru o excursie de neuitat.
Numele nostru “Septimia” – se regăsesc în cultura a mai multor entităţi, se bazeaza pe misteriosul şi miticul număr 7. În momentul de faţă, am dori să punem la dispoziţie idealul ”nemaipomenitei” culturii noastre, într-un anturaj, unde garantăm odihna Domnului de a 7-a zi de Creare în fiecare zi pentru clienţii noştrii. Sloganul nostru: “Requies diei septimi”, înseamnă pe de o parte “Odihna celei de-a şaptea zi” iar pe de altă parte “Odihna în centrul Septimia”.

Într-un mediu frumos și elegant – la un hotel construit în 2009 și finalizat la primăvara anului 2010, cu doar 24 camere foarte elegante, cu un centru de wellness si spa finalizat în luna mai al anului 2009, pe o suprafață de 1300 mp, cu un bazin semiolimpic în aer liber cu o dimensiune de 12,5m x 25m și cu un bazin de înot în clădirea de wellness de 9m x 25m , două bazine pentru copii, unul în aer liber și unul în interior, cu două tuburi cu apă sărată în aer liber și două în interiorul clădirii, cu două jacuzzi și două saune, și cu o cameră haloterapeutică în care se poate inhala aerosoli de sare- scopul personalului este asigurarea tuturor condiţiilor pentru satisfacerea tuturor exigenţelor clienţilor noştri. La noi beneficiaţi de serviciile personalului calificat în fizioterapie, instructori de înot, coordonatori de mişcări. Mulţumită dotărilor şi a personalului calificat vă stăm la dispoziţie şi cu posibilitatea de a efectua cursuri de înot, hidroterapie cu apă sărată, mişcări recuperatorii şi multe alte posibilităţi pentru un plus de sănătate. POSIBILITĂŢI DE CAZARE DE LA 1 APRILIE!
Tot în incinta acestui complex întins pe o suprafață de 30.000 mp musafirii poate să-și petreacă timpul cu o plimbare relaxantă urcând pe un deal frumos, de unde poate să admire priveliștea pe care le oferă natura și orașul. După o plimbare musafirii noștrii pot intra în “Taverna Fragor”, unde maistrul nostru bucătar așteaptă cu o mulțime de mâncăruri originale, plăcute atât pentru văzut cât și foarte gustoase.
Tot în incinta complexului poate să-și petreacă timpul liber și clienții pasionați de sport cu diverse posibilități, ca squash, fotbal, tenis, bashetball, tenis de masă, sah etc.
Hotelul:
Hotelul are 24 de camere, din care 5 apartamente de 35mp, 15 camere de 2 persoane de 20mp, 4 camere single de 19mp. Facilități ale hotelului: – bar de zi, centru terapeutic, internet prin wireless în toate camerele ale hotelului, inclusiv în hol, un restaurant de 200 de persoane.Toate camerele sunt dotate cu telefon, televizor, minibar, aer condiționat, duș, wc, uscător de păr

Tarife cu mic dejun:
-camera single:52 Eur/zi
-camera double: 60 Eur/zi
-apartament pentru doua persoane: 88 Eur/zi
-apartament pentru doua persoane: 108 Eur/zi
-cina de trei feluri: 9 Eur/pers
-intrare wellness: 12 Eur/pers/zi

Adresa locatiei de cazare: 535600 Odorheiu Secuiesc, Str Orbán Balázs nr 106, Jud Harghita

Website: http://www.septimia.ro

Tip camere: | Single |Duble |Apartament |
Servicii si facilitati:restaurantsala conferinteroom servicecutie valoriATVbar de zigradinainternet wirelessjacuzzilivadalivingparcaremasajparcareping pongpiscinaplata cardrau in curtesala de mesesaunasolarspalatorieterasateren sporttransport auto
Facilitati camere:aer conditionatdus in cameraincalzire  centralainternet camereminibarseif cameratelefon cameratv cablu in camera uscator par

Galerie foto:

Resized_01Resized_9Resized_11Resized_13Resized_dsc_0063Resized_DSC_6862Resized_IMG_0032Resized_IMG_0047+Resized_IMG_0052+Resized_IMG_0092Resized_IMG_0198Resized_IMG_0202Resized_IMG_0230Resized_IMG_0267Resized_IMG_0305Resized_IMG_0342Resized_IMG_0388Resized_IMG_0418Resized_IMG_0433
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs