Pensiunea Verde 3 Stele

Data inscriere: Octombrie 4th, 2011 | autor: adrincal
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (Inca nu au fost acordate voturi)
Loading...
75 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Pensiunea Verde

pensiuneaverde1.jpg (462 KB)Numar de locuri de cazare: 8

Numar de camere disponibile: 4

Pret camera incepand de la: 70 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 0%

Telefoane receptie: 0753083841

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Pensiunea Verde” este situata in orasul Baia Sprie,pe DN 18 la 10 KM de Baia Mare, intr-o zona linistita, cu o panorama deosebita asupra orasului si a mediului inconjurator, munti, dealuri, gradini…Fie ca-ti doresti liniste sau relaxare poti fi sigur ca le gasesti la noi in cea mai calda si primitoare atmosfera pe care ti-o ofera imprejurimile dar si gazda.Va asteptam cu drag.

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Statiunea Baia Sprie se afla in Maramures, la o altitudine de aproximativ 700m. Principalele obiective turistice din statiunea Baia Sprie sunt: centrul vechi al orasului, cuprinde un complex de cladiri declarate monumente istorice, primaria, biserica romano-catolica, biserica ortodoxa, toate dateaza din secolele18, 19.

Ca edificii de importanta istorica statiunea detine: cladirea scolii generale construita in 1890, fanta lui Stoll, Samuel Csasz, casa modesta din lemn ridicata in 1754 .

Turistii pot vizita in imprejurimile statiunii; complexul turistic Suior, Cota 1000, numeroase baze turistice, lacul Mogosa, lacul Albastru, rezervatia geologica Creasta Cocosului, Valea Chiuzbaii zona naturala protejata.

Statiunea Baia Sprie este una linistita, cu peisaje pitoresti, aer curat, cazari foarte bune, numeroase obiective turistice perfecte pentru o vacanta departe de zgomotul din oras.

Adresa locatiei de cazare: str. Mihai Eminescu nr.55, Baia Sprie, Maramures

Website: http://www.pensiuneaverde.uv.ro

Tip camere: Duble |Apartament |
Servicii si facilitati:acces bucatariefoisorfrigider in vilagradinagratarinternet wirelesslivingparcareparcareanimale de companiesala de meseterasatv cablu living
Facilitati camere:camera cu balcondus in camerafrigider cameraincalzire  centralainternet camereminibartv cablu in camerafoisor

Galerie foto:

pensiuneaverde2.jpg (461 KB)pensiuneavarde3.jpg (480 KB)pensiuneaverde4.jpg (511 KB)curte.jpg (543 KB)
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs