Pensiunea Trandafirul Galben 3 Margarete

Data inscriere: Iulie 20th, 2010 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (1 voturi, media: 10.00 din 10)
Loading...
2,319 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Pensiunea Trandafirul Galben

A_Pensiunea Trandafirul galbenNumar de locuri de cazare: 8

Numar de camere disponibile: 4

Pret camera incepand de la: 100 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 0%

Telefoane receptie: +40 – (0) – 744200334+40 – (0) – 744603346

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Situat în Sudul M. Apuseni, în “Ţara Zarandului “, într-un peisaj fermecător, cu oameni şi obiceiuri care-şi urmează rostul lor ştiut, se află satul ŢEBEA.

Localitatea a fost întemeiată în secolul XIV. Aici, în locul numit “Panteonul Moţilor”, se găseşte “Gorunul lui Horea”. Este un stejar vechi de circa 400 de ani, cu circumferinţa de 9 m. Pentru a fi protejat de distrugerea prin uscare şi putrefacţie, în anul 1924 a fost legat cu cercuri de oţel şi cimentat în interior. Pentru a permite dezvoltarea coroanei, a fost retezat la înălţimea de 9 m, de unde s-a dezvoltat o creangă laterală, care dăinuieşte şi în prezent. Sub acest copac Horea i-a chemat la luptă pe moţii iobagi. Lângă acest gorun (aflat în cimitirul satului) este îngropat Avram Iancu. În prezent (2008) creanga laterală a gorunului nu mai există, ci doar trunchiul cimentat, lipsit de viaţă.
Cai de acces in Tebea:

– cu trenul: din directiile Arad sau Oradea – Tebea;
– cu maşina: din Deva, pe DN76, până la Ţebea (40km); din Oradea, pe DN76, până la Ţebea (150km). La Deva se poate ajunge pe drumuri naţionale sau europene, din: Bucureşti, Sibiu, Cluj, Arad, Timişoara, Iasi, Constanţa iar de la Deva la Ţebea nu mai este decât un pas, aşa că se poate considera că “toate drumurile duc la Ţebea…”.
Cum ajungem la Pensiunea Trandafirul Galben:

Pensiunea Trandafirul Galben, se afla pe drumul judetean DJ 79 ce se desprinde din DN 76 la intrarea in sat pe partea dreapta cum vii dinspre Oradea si la iesirea din sat pe partea stanga dinspre Deva.

Pensiunea Trandafirul Galben se afla intr-un stabiliment mare unde pe langa pensiune se afla si o sera de trandafiri in suprafata de 1500 mp.
Pensiunea Trandafirul Galben dispune de 4 camere de cazare(8 locuri) cu pat dublu, baie proprie, balcon si televizor cu cablu.

Pensiunea Trandafirul Galben ofera un confort deosebit pentru orice ocazie, fie ca este vorba de un week-end la munte, un întreg sejur sau o calatorie de afaceri.
Pensiunea Trandafirul Galben pune la dispozitia clientilor o sala de mese pentru 12 persoane unde se serveste masa de prânz, cina si mese festive. Pe langa aceasta, puteti opta pentru a petrece timpul in terasa proprie sau foisor.
Pensiunea Trandafirul Galben dispune de o parcare proprie de 6 locuri pentru a deservi exclusiv clientilor pensiunii.
Curtea cu suprafata de 400mp este ideala atat pentru copii, cat si pentru adult, fiind dotata rustic cu foisor, balansoar, etc.

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: – Castelul Corvinestilor
– Monumentele de la Tebea
– Casa memoriala Crisan
– Manastirea Crisan
– Cetatea Deva
– Muzeul Aurului Brad (unic in Europa)
– Cheile Ribiciorii (trasee turistice, cicloturism, etc.)
– Traseu turistic pe drumul regelui Mihai
– Lacul Cicis
– Pestera Ursilor (70 km)
– Pârtia de ski de la Arieseni (80 km)
– Centrul de Ceramica -Tomesti,
– Podul Grohotului
Targuri Oganizate, serbari populare traditionale:

– târgul de oale de la Obârsa – luna iunie
– târgul de fete de la Gaina -20 iulie
– nedeea de la Vata – iunie
– serbarea Nationala de la Tebea – 15 septembrie

Adresa locatiei de cazare: Satul TEBEA nr.26, Comuna Baia de Criş

Website: http://www.pensiuneaflori.ro

Tip camere: Duble |Apartament |
Servicii si facilitati:acces bucatariebar de zifoisorfrigider in vilagradinagratarlivingparcareparcareanimale de companiesala de meseterasa
Facilitati camere:dus in cameratelefon cameratv cablu in camera

Galerie foto:

apatament.jpg (155 KB)dormitor verde.jpg (134 KB)dormitor albasatru.jpg (111 KB)living_2.jpg (154 KB)baia albastra.jpg (155 KB)baia verde.jpg (146 KB)baie apartament.jpg (165 KB)dormitor apartament.jpg (154 KB)hinta rustica.jpg (260 KB)A_Pensiunea Trandafirul galben.jpg (177 KB)
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs