Pensiunea Teodora 3 Margarete

Data inscriere: Iulie 2nd, 2010 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (3 voturi, media: 4.67 din 10)
Loading...
726 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Pensiunea Teodora

a1.jpg (20 KB)Numar de locuri de cazare: 15

Numar de camere disponibile: 6

Pret camera incepand de la: 90 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 0%

Telefoane receptie: 0744 967 955, 0742 032 316

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Sunteţi invitaţii noştri la pensiunea Teodora – clasificare 3 flori – situată în localitatea Corbeni, judeţul Argeş, la poalele Făgăraşilor, la numai 7 km. de Barajul Vidraru.

Argeşul oferă o mulţime de posibilităţi de recreere, datorită peisajelor montane, în general, şi datorită ospitalităţii locuitorilor săi, în special.

Localitatea Corbeni, situată la aproximativ 20 km. de Curtea de Argeş, pe DN7C, spre Transfăgărăşan, a intrat în circuitul turistic abia după anul 2000, când câţiva localnici cu iniţiativă au început să ofere în propriile lor case cazare turiştilor în trecere prin zonă. Văzând că iniţiativa lor are succes, au început să dezvolte agroturismul rural, cel atât de mediatizat astăzi. Au început, astfel, să apară pensiuni agroturistice noi sau să fie modernizate locuinţe ale sătenilor, pentru a oferi turiştilor posibilităţi de cazare la standarde cât mai bune.

Pensiunea TEODORA intră în circuitul turistic în vara anului 2008, fiind la primul botez al turiştilor. Finalizată cu fonduri europene la începutul anului 2008, noua pensiune, situată în centrul localitaţii, la aprox. 150 m. de Primărie, oferă turiştilor posibilităţi de cazare în 5 camere cu grup sanitar propriu, acces la bucătărie complet mobilată, living
şi dining cu dotări la dispoziţia turiştilor, posibilităţi multiple de petrecere a timpului liber şi o privelişte de neuitat. Deviza noastră este: “CALITATE DEOSEBITĂ, LA PREŢURI OBIŞNUITE”, ceea ce se poate vedea foarte clar atât din modul cum arată pensiunea, cât şi din serviciile oferite.

Iată, aşadar, câteva motive pentru care aţi putea veni în Corbeni, cazându-vă la una dintre pensiuni, poate chiar la TEODORA, dacă vă place.

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Pentru cei care vor să-şi petreacă timpul vizitând zona, există posibilităţi multiple:

* la 7 km. de Corbeni e Barajul Vidraru;
* de la Barajul Vidraru începe Transfăgărăşanul, deschis pe toată lungimea sa din mai până în septembrie, dar deschis până la km. 102 (Cabana Cumpăna şi complexul de la Piscul Negru) tot timpul anului;
* iubitorii de drumeţii montane pot efectua de la Corbeni trasee de o zi sau de mai multe zile, pe culmile Făgăraşilor;
* pentru cei care doresc excursii de o zi există posibilitatea de a ajunge la Nămăeşti ( 50 km.), Corbii de Piatră ( 40 km.), Cetăţuia (60 km.) toate cele trei locaţii fiind renumite întrucât formează celebrul triunghi rupestru, în fiecare localitate existând câte o bisericuţă rupestră de la începuturile erei noastre.
* la numai 20 km. e localitatea Curtea de Argeş, vechea capitală a Ţării Româneşti, cu biserica domnească – cea mai veche biserică din ţară rămasă în forma în care a fost ridicată la început – şi cu impresionanta mânăstire – ctitorie a domnitorului Neagoe Basarab, zidită de legendarul Meşter Manole – care adăposteşte moaştele Sfintei Filofteia, numită de localnici “sfântuliţa”.
* de la Corbii de Piatră (aprox. 40 km. faţă de Corbeni) se poate ajunge foarte uşor cu maşina, pe drum forestier, până sub poalele celui mai înalt vârf din ţară, Moldoveanu. De la poalele lui, escaladarea nu mai presupune decât un mic efort, de maxim una – două ore, în funcţie de condiţia fizică a fiecăruia.

Adresa locatiei de cazare: Com.Corbeni , judetul Arges

Website: http://pensiune.uv.ro/

Tip camere: Duble |Triple |
Servicii si facilitati:acces bucatariefoisorfrigider in vilagradinagratarinternet cablulivadalivingparcareparcareanimale de companiesala de meseterasatv cablu living
Facilitati camere:baie cadacamera cu balcondus in cameraincalzire  centralatv cablu in camera

Galerie foto:
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs