Pensiunea Sibiel 3 Stele

Data inscriere: Iulie 19th, 2010 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (Inca nu au fost acordate voturi)
Loading...
313 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Pensiunea Sibiel

sibiel.jpg (17 KB)Numar de locuri de cazare: 48

Numar de camere disponibile: 21

Pret camera incepand de la: 110 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 0%

Telefoane receptie: 0745 106 526, 0269 239 095

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Amplasata pe malul unui rau, la poalele Muntilor Cindrel, intr-unul dintre cele mai vechi sate turistice romanesti, Pensiunea Sibiel ofera intimitatea unui spatiu inconjurat doar de padure. Izolarea, conturata doar de o natura calda si primitoare, ofera posibilitatea relaxarii impreuna cu familia sau prietenii. Spatiul, detasat de sat, intins si generos, arhitectura cladirilor, dotarile pensiunii creeaza conditii excelente pentru evenimente private sau de firma, nunti, party-uri, cine festive.
Cei care pretuiesc natura, cei care viseaza la poteci inguste de munte, cei care vor sa-si racoreasca fata si picioarele intr-o apa minunata, cine iubeste aerul brazilor, cine vrea sa-si umezeasca buzele in licori minunate si sa se bucure de mancaruri stramosesti, sa ne devina oaspeti, sa intre cu toata increderea in casa noastra.

Pensiunea Sibiel este in forma de U si are o suprafata desfasurata de 2. 300 mp. Laturile sunt constituite de restaurant si de corpul de cazare, cele doua fiind unite de corpul anexa (bucatarie + magazii).

Podul rutier privat peste Sibiel, impiedica accesul persoanelor straine in aria pensiunii.

O parcare proprie cu capacitate de 20 masini se afla amenajata in spatele restaurantului, fiind supravegheata de camere video.

Partea de cazare are P + 2 + M, la parter fiind amplasate o sala de conferinte de 60 locuri, sala de servire a micului dejun si spatiu pt coffe break, o sauna si o piscina, ultima in curs de finalizare.

Restaurantul are o capacitate de 90 locuri, iar terasa acestuia, care functioneaza pe perioada verii ofera suplimentar 40 locuri.

Sala de conferinte este dotata cu proiector si ecran, flip chart, tv si este utilizata doar pentru activitati ce servesc scopului pt care a fost proiectata.

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Sibiu

Adresa locatiei de cazare: Sibiel, strada Principala, jud Sibiu

Website: http://www.sibiel.eu/

Tip camere: Duble |Apartament |
Servicii si facilitati:restaurantsala conferinteATVbar de zilivingparcarepiscinarau in curtesaunaterasa
Facilitati camere:camera cu balcondus in cameraincalzire  centralatv cablu in camera uscator par

Galerie foto:
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs