Pensiunea Roni 3 Stele

Data inscriere: August 25th, 2009 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (Inca nu au fost acordate voturi)
Loading...
246 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Pensiunea Roni

Numar de locuri de cazare: 11

Numar de camere disponibile: 11

Pret camera incepand de la: 100 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 0%

Telefoane receptie: 0244320090 / 0740207562 / 0757299917

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Incepand din anul 2004 familia noastra a decis sa va ofere noi oportunitati pentru vacanta si recreere.
In consecinta am construit un nou hotel – Vila Roni, in cartierul Zamora din Busteni – Valea Prahovei, dotat cele mai noi facilitati pentru a oferii vacanta perfecta.
Hotelul este situat intr-o zona speciala, departe de aglomeratia orasului, cu o priveliste superba asupra Muntilor Carpati si a padurilor din imprejurimi, foarte multe oportunitati la un pret avantajos.

Va punem la dispozitie 8 camere duble si 3 apartamente.
Toate sunt dotate cu mobilier nou, TV si cablu, intim aranjate, bai proprii cu dus, iesire la balcon, si o priveliste deosebita.

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Cand pasii te poarta plaiurile superioare ale Vaii Prahovei, poti observa, contempland cu ochii mintii, monumentele statiunii Busteni. Casa sau vila cu specific local, are o arhitectura rustica, cerdac prevazut cu stalpi ce sustin arcade in stil brancovenesc, iar in fontonul acoperisului construit in doua sau patru ape, se afla tinuta zvelta a unui turnulet cu 2, 4 sau 6 fete, pe care se afla 1 sau doua sulite ce se inalta in vazduh asemeni pasarii maiastre brancusiene. Scarile de acces ale acestora sunt din piatra, in care dalta mesterului anonim a creat in partea inferioara un brau executat din piatra de cariera asezate intr-un neasemuit desen geometric. Dintre monumente putem aminti :

Crucea Eroilor Neamului
Monumentul Ultima Grenada
Rezervatia de arhitectura industriala si oraseneasca
Vila Cezar Petrescu
In statiune sunt alte multe cladiri a caror arhitectura ne indreptateste sa le mentionam in randul monumentelor locale si anume: Vila Muzeul Memorial ” Cezar Petrescu ” – scriitor si publicist – muzeul contine biblioteca personala a scriitorului ( 10304 volume din care trei sferturi in limba franceza ). In hol pot fi admirate trei sculpturi semnate Oscar Han, iar pe pereti sunt expuse cateva lucrari ale pictorilor Jiquidi, H. Dumitru, Iser si G. Loewenti. – , Vila “Nestor Urechia – scriitor, publicist si inginer, Vila “Gheorghe Titeica – academician si matematician de renume mondial, Vila “Tudor Vianu – academician, istoric si critic literar, Vila “Lucretiu Patrascanu” – avocat si om politic, Vila “D. Leonida – profesor universitar, intemeietorul Muzeului Tehnic din Bucuresti, Vila “Cunescu – avocat si om politic, Vila “Aura Buzescu – actrita, Vila “Gheorghe Lupu – profesor universitar, doctor si om politic, Vila “Madgiaru – economist si om politic, Vila “Borneanu – doctor.
– locuinta oraseneasca de factura romantica – str. Libertatii nr.236
– locuinta oraseneasca de factura neoromaneasca – str. Libertatii nr.250
– locuinta oraseneasca de factura traditionala (vila “Piscului) – str. Soimului nr. 5
– locuinta oraseneasca de factura neoromaneasca ( gradinita) – str. Zambilelor nr.4

O alta constructie impunatoare si reprezentativa este fostul cazino si hotel, azi casa de copii orfani, situata pe str. Traian nr.1.

Biserica Domneasca

Adresa locatiei de cazare: Busteni, jud PH, str Licuricilor nr 5

Website: http://vilaroni.ro

Tip camere: Duble |Apartament |
Servicii si facilitati:acces bucatariebiliardfaxfoisorfrigider in vilagradinagratarinternet wirelesslivingparcareparcaresala de meseterasatv cablu living
Facilitati camere:dus in cameraincalzire  centralatv cablu in camera

Galerie foto:
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs