- Locatii Cazare la munte sau la mare - http://www.locatiicazare.ro -

Pensiunea Iordache

Echipa Locatiicazare.ro va recomanda Pensiunea Iordache

(citeste comentariile echipei noastre dupa un weekend aici).

[1]

Numar de locuri de cazare: 32

Numar de camere disponibile: 16

Pret camera incepand de la: 80 RON RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 5%

Telefoane receptie: 0723 58 39 35

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro [2])

Descriere:

Turismul rural sau agroturismul este definit ca fiind turismul ce are loc in zonele rurale. Nisa turismului rural se concentreaza pe viata din comunitatile rurale si atrage turistii care adesea cer cazare modesta cu arhitectura traditionala, mâncare autentica si excursii la stana .

Interioarele pensiunii sunt frumos decorate, cu elemente de artizanat locale. Curtea mare cu iarba, privelistea padurilor de brazi si a pajistilor inverzite, aerul pur de munte si, nu in ultimul rand, amabilitatea si profesionalismul gazdelor sunt tot atatea atuuri ale acestei pensiuni.

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Fiind înconjurat de munţi, Baiului si Grohotis a rămas relativ izolat, permiţând păstrarea unui stil de existenţă care în alte locuri a căzut de mult pradă uitării. Portul popular viu colorat, vizibil mai cu seamă în zilele de sărbătoare, reprezintă o mare atractivitate a valorilor autentice ale celor din Valea doftanei. Păşunatul montan, cu stâne de vară, cositul fânului, exploatarea şi prelucrarea tradiţională a lemnului sunt caracteristici care dau o notă aparte peisajului. Porţile sculptate şi casele de lemn, femeile care torc în faţa porţii, ţes apoi vopsesc cergile de lână, cu vopsele extrase din plante, toate merită să le vezi pe viu. In acest contest mirific Pensiunea Iordache poate organiza la cerere excursi si drumetii pe cararile nebatatorite ale muntiilor Grohotis, la pastravaria de la Ciungi si in alte locatii montane.

Adresa locatiei de cazare: Valea Doftanei, jud. Prahova

Website: http://www.pensiuneaiordache.ro

Tip camere: Duble
Servicii si facilitati:
Facilitati camere:

Galerie foto:

Prezentare

Prezentare camere:

Imprejurimi:

Excursii, drumetii:

Vanatoare:

Baraj Paltinul