PENSIUNEA GYONGYVER 2 Stele

Data inscriere: Iulie 14th, 2009 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (2 voturi, media: 1.00 din 10)
Loading...
147 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

PENSIUNEA GYONGYVER

bevezetoNumar de locuri de cazare: 9

Numar de camere disponibile: 3

Pret camera incepand de la: 90 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: dupa 5 zile

Telefoane receptie: 0727780763.0730773792,0367804701

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Vă oferim servicii complete jumătate de pensiune. Pensiunea are încălzire centrală, apă caldă la dispoziţia oaspeţilor nostri. Momentan avem 3 camere de oaspeţi cu paturi duble. Putem caza şase persoane şi la cerere oferim şi paturi de rezervă. Camerele sunt dotate cu televizor, dvd-player, şi internet (conexiune wireless). Bucătăria are dotare completă – frigider, congelator, aragaz. Oaspeţii au posibilitate de parcare în curte.

Există posibilităţi pentru grătar şi la asistarea coceri păinii de casă. Avem soluţii pentru a petrece timpul în aer liber, iar la cerere putem oferi şi diferite specialităţi culinare.

O persoana in ( apartman)…………………….60 lei

Mai multe persoane.( 6-9 pers)……………….40 lei

Apartman ………………………………………..120 lei

Notă: Pensiunea Gyöngyvér îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile fără înştinţare prealabilă.

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Împrejurimi

Băile Şugaş: Stațiunea balneoclimaterică de interes local Şugaş-Băi este situată la 747m altitudine, la 8 km vest de Sfântu Gheorghe. In stațiunea din inima munților Baraolt există băi si mofete indicate pentru boli cardiace si boli ale aparatului circulator. Iarna se practică schiul funcționând si o instalație de transport pe cablu pentru schiori.

Peşteri Peştera Puciosului (lângă Balvanyos, în Masivul Puciosu), cu emanaţii puternice de hidrogen sulfurat şi bioxid de carbon, rezultat al activităţii vulcanice care a avut loc în urmă cu un milion de ani. Aceste gaze sunt foarte nocive atât pentru om cât şi pentru animale. În apropiere se află un loc denumit „Cimitirul păsărilor”.
Alte peşteri: Peştera 9 (în Cheile Vârghişului), cu perle de cavernă şi ceramică neolitică, Peştera de la Turia, cu emanaţii de sulf.

Lacul Sf. Ana este singurul lac din Europa Centrală aşezat într-un crater vulcanic care s-a păstrat intact. Constituie o raritate a naturii, fiind declarat rezervaţie naturală. Este situat la 28 km de Băile Tuşnad, la o altitudine de 950m, ocupând zona centrală a masivului vulcanic Ciomatu. Întrucât lacul Sf. Ana este alimentat exclusiv de precipitaţiile atmosferice (neavând izvoare) apa acestuia este deosebit de limpede, conţinutul de suspensii nedepăşind 0,002 grame la litru.

Adresa locatiei de cazare: Sfantu Gheorghe Str Mikes Kelmen nr 33

Website: http://www.gyongyverpanzio.ro

Tip camere: Duble |4 locuri |Apartament |
Servicii si facilitati:acces bucatarieroom servicefrigider in vilagratarinternet wirelesslivingparcareplata card
Facilitati camere:baie cadafrigider cameraincalzire lemneinternet camereminibartv cablu in camera uscator par

Galerie foto:

015DSC01577DSC02349
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs