Pensiunea Elza 2 Margarete

Data inscriere: Iulie 2nd, 2010 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (Inca nu au fost acordate voturi)
Loading...
74 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Pensiunea Elza

4.jpg (52 KB)Numar de locuri de cazare: 20

Numar de camere disponibile: 7

Pret camera incepand de la: 70 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 5%

Telefoane receptie: 0727797736

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

line de importanta istorica, imprejurimile orasului Curtea de Arges va dau posibilitatea realizarii unei vacante perfecte. Fie ca veti dori sa vizitati Manastirea Curtea de Arges, Biserica Domneasca, sa va relaxati admirand panorama oferita de Cetatea Poenari, sau sa va plimbati pe malul Lacului Vidraru societatea P.F. Duminica Elena-Ilzse va ofera serviciile sale.

Vreti sa cunoasteti sau sa regasiti aceste locuri ? Nimic mai simplu. Va invitam sa popositi in comuna Corbeni, comuna plina de oameni harnici si ospitalieri, asejata la 18km de Curtea de Arges, pe Drumul National 7C (DN7C).

Odata ajunsi in comuna Corbeni va intampina Pensiunea Casa Corbeanu, iar la 1km Pensiunea Elza, ambele administrate de P.F. Duminica Elena-Ilzse. Conditiile de cazare sunt excelente, iar serviciile oferite sunt menite sa va multumeasca pe deplin.
Numarul de locuri de cazare este 20 la Pensiunea Elza, respectiv 4 la Casa Corbeanu, distribuite in camere de cate 2 persoane si apartamente de patru persoane.

Pensiunea dispune de spatiu amenajat corespunzator avand toate utilitatile corespunzatoare. Stilul rustic se imbina armonios cu modernul, ca dovada a elegantei si a bunului gust ce caracterizeaza cele doua locatii.

Obiective turistice sau locuri speciale din zona:

Cele doua locatii administrate de P.F. Duminica Elena-Ilzse se afla in judetul Arges, comuna Corbeni. Prima dintre acestea este situata la distanta de 18km de orasul Curtea de Arges, iar cea de-a doua la 1km departare inspre Cetatea Poenari si Barajul Vidraru.

Pentru a ajunge in Curtea de Arges dinspre Pitesti trebuie sa folositi Drumul National 7C (DN7C). In continuare folositi aceasi ruta de acces.

Odata ajunsi aici beneficiati de accesul rapid la numeroase obiective turistice din zona, dar si catre zone pitoresti de o frumusete exceptionala. La strabaterea a numai 10km, puteti vizita atat Cetatea Poenari, cunoscuta ca si Cetatea lui Vlad Tepes, dar si o deosebita realizarea inginereasca, Barajul Vidraru.

Adresa locatiei de cazare: Corbeni, Str. Bucsenesti nr. 186

Website: http://www.pensiunea-elza.ro

Tip camere: Duble |Triple |4 locuri |
Servicii si facilitati:acces bucatariefoisorfrigider in vilagradinagratarlivingparcareparcareanimale de companiesala de meseterasatichete vacantatransport autotv cablu living
Facilitati camere:dus in cameradus pe holincalzire  centralatv cablu in camera uscator par

Galerie foto:

14.jpg (26 KB)19.jpg (32 KB)
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs