Pensiunea de Vis 4 Stele

Data inscriere: August 7th, 2009 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (4 voturi, media: 10.00 din 10)
Loading...
1,235 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Pensiunea de Vis

Pensiunea de Vis.JpgNumar de locuri de cazare: 32

Numar de camere disponibile: 12

Pret camera incepand de la: 130 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: %10

Telefoane receptie: 0742295836; 0213124379

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Pensiunea de Vis**** este amplasa la 19 km de Piata Unirii, 7 km de aeroportul Otopeni si 12 km de aeroportul baneasa si complexul expozitional ROMEXPO, intr-o zona ozonificata de vestitii Codrii ai Vlasie in imediata apropiere a Domeniului Stirbei. Finisajele de lux din piatra naturala si marmura combinate intr-un design modern, ofera turistilor un spatiu atat plin de eleganta cat si ozonificat de vestitii Codrii ai Vlasiei. Pensiunea este conceputa ca o oaza care sa ofere celor care o viziteaza tot confortul unei relaxari spirituale departe de zgomotul si poluarea care ne afecteaza zi de zi. Aici se intalnesc vedetele mediapro pentru as-i juca rolurile sau pentru a petrece timpul liber.

Restaurantul dispune de 50 de locuri, terasa de 50 si foisorul de 40 locuri situat in imediata vecinatate a piscinei.

Bucataria este cu specific romanesc si international.

La penthouse pensiunea este dotata cu o sala de conferinte cu o capacitate de 30 de locuri.

In interiorul ansamblului se afla o piscina cu o suprafata de 110 mp, loc de joaca pentru copii si o parcare pazita de 20 de locuri.

La cererea turistilor se poate oferi servicii de practicare a sporturilor nautice sau a pescuitului sportiv pe Salba de Lacuri Colentina.

Turistii pot fi preluati la cerere, contracost, de la aeroport sau din orice alt loc din Bucuresti sau Ilfov.

Punctul nostru forte este calitatea serviciilor si discretia absoluta.

Nu uita aici este locul ideal pentru petrecerea sau intalnirea ta de afaceri ori pentru a-i oferi iubitei tale o zi minunata.

Nu ezitati sa ne vizitati.

Va multumim!

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Palatul Ştirbei. Construcţia a fost începută în 1850 de către Barbu Dimitrie Ştirbei, domnitor al Ţării Româneşti şi a fost terminată de de fiul său, Alexandru Barbu Ştirbei în 1863. “Porţile masive de fier, foişorul de deasupra cu locuinţele pentru slugi şi paza, zidurile foarte înalte şi groase de jur împrejur amplificau atmosfera de mister şi legendă”. Aici s-a născut, la 4 noiembrie 1872, prinţul Barbu Alexandru Ştirbei, nepotul domnitorului, modelul în Romania al nobilului britanic, cu o educaţie aleasă la şcoli din Paris, absolvent al Facultăţii de Ştiinte Juridice din capitala Franţei, angrenat în prosperitatea ţării. Prinţul, spre deosebire de bunicul şi tatăl său, importanţi oameni politici, se va dedica initial activitaţilor economice, fiind o fire dinamică, deschisă înnoirilor în agricultură şi industrie.
De multe ori oaspeţi ai lui Ştirbei au fost familia regală, Carol I şi regina Elisabeta, Ferdinand şi regina Maria, miniştri români şi străini, diplomaţi, personalităţi ale ştiinţei, literaturii, culturii, mari latifundiari, oameni de afa-ceri, bancheri. In 1916 regina Maria cu cinci dintre copiii săi au locuit la Buftea în palatul Ştirbei. La 5/18 martie 1918 s-a semnat, la palatul Ştirbei, Tratatul preliminar de Pace sau “pacea odioasa”. Ansamblul este întregit de capela familiei. În gropniţă se află mormintele domnitorului Barbu Dimitrie Stirbei Voievod, al prinţului Barbu Alexandru Ştirbei si ale rudelor acestora.
Studiourile Mediapro, cunoscute şi sub denumirea de Studiourile Cinematografice Buftea, este locul unde s-au făcut toate filmele româneşti pânâ în anul 1989. În prezent aici se realizează pricipalele filme şi telenovele româneşti difuzate pe posturile de televiziune Protv şi Acasă.
Salba de lacuri Colentina, aici se pot practica sporturile nautice şi pescuitul sportive.
Codrii Vlăsiei, reprezintă cea mai mare pădure din Muntenia, cunoscută în NV capitalei sub denumirea de Pădurea Râioasa acoperă cea mai mare parte a oraşului Buftea oferind aerul ozonificat de care avem atâta nevoie.
Palatul Mogoşoaia a fost construit în anul 1698- 1702 de Constantin Brâncoveanu în stil arhitectural româneasc – renascentist.
Fortul Bucureştilor situat între DN1 şi DN1A a fost construit după planurile celebrului arhitect Belgian general Henri Alexis Brialmont. În Bucureşti au mai fost construite încă 17 asemenea forturi de apărare după aceleaşi planuri care înconjouară capitala pe actuala linie de centură.
Arcul de Triumf este un monument situat în partea de nord a Bucureştiului, în sectorul 1, la intersecţia şoselei Kiseleff cu bulevardele Constantin Prezan, Alexandru Averescu şi Alexandru Constantinescu. Monumentul, proiectat de Petre Antonescu, a fost construit în perioada 1921-1922 şi renovat în perioada 1935-1936 şi comemorează victoria României în primul război mondial.
Muzeul Ţăranului Român: Pe baza Decretului Regal nr 2777 din 13 iulie 1906, semnat de Regele Carol I, Mihail Vlădescu, inspiratul ministrul al cultelor din acea vreme, îl numeşte pe Al. Tzigara-Samurcaş director al Muzeului de Etnografie, de Artă Naţională, Artă Decorativă şi Artă Industrială, care a funcţionat pe locul fostei monetării a statului până în 1912, când se pune piatra de temelie a ceea ce avea să devină clădirea “neo-românească” a Muzeului de la Şosea – cum îl vor alinta multă vreme bucureştenii. Dar finalizarea construcţiei va aştepta cîteva decenii, având de înfruntat adversităţile vremurilor şi ale oamenilor. De la începutul secolului al XX-lea şi până în prezent, Muzeul de la Şosea a fost însă permanent în actualitate, istoria sa însoţind şi reflectând construcţia naţională şi vicisitudinile sale.
Palatul Parlamentului construit în epoca comunistă are o suprafaţă desfăşurată de 330.000 m², înscriindu-se în “Cartea Recordurilor” la capitolul “Clădiri Administrative”, pe locul 2 în lume după clădirea Pentagonului, iar din punct de vedere al volumului, cu cei 2.550.000 m³ ai săi, pe locul 3 în lume, după clădirea de asamblare a rachetelor spaţiale de la Cape Canaveral din Florida şi după piramida lui Quetzalcoatl din Mexic. Pentru comparaţie se poate menţiona că această clădire depăşeşte cu 2% volumul piramidei lui Keops din Egipt.

Adresa locatiei de cazare: Str. Parului nr.12E

Website: http://www.pensiuneadevis.ro

Tip camere: | Single |Duble |Apartament |
Servicii si facilitati:restaurantsala conferintecutie valoribar de zifaxfoisorgradinagratarinternet cabluinternet wirelesslivingparcaremasajparcarepiscinaplata cardsala fitnesssaunaseif la receptiespalatorieterasatransport autotv cablu living
Facilitati camere:aer conditionatcamera cu balcondus in cameraincalzire  centralainternet camereminibartv cablu in camera uscator par

Galerie foto:

baiecamera cu pat matrimonialcamera dubla cu 2 paturi 2Clasificare Pensiune 4 StelePISCINA (2)RESTAURANT
Un comentariu


  1. TRES BONNE ACCEUIL , HOTEL TRES CONFORTABLE , EXCELLENTS PETIT DEJEUNER , SEJOUR TRES AGREABLE , ET JE LE RECOMMANDE .
    ALEXANDRE Franck

    in Decembrie 20th, 2010 la 23:08

Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs