Pensiunea Daniels 3 Margarete

Data inscriere: August 31st, 2011 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (3 voturi, media: 9.00 din 10)
Loading...
653 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Pensiunea Daniels

Numar de locuri de cazare: 20

Numar de camere disponibile: 10

Pret camera incepand de la: 120 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 20%

Telefoane receptie: 0735216757

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Stresul vietii cotidiene nu este usor de invins. Uneori simtim nevoia de a gasi un refugiu in care sa rupem legatura cu viata zilnica, fie pentru un sfarsit de saptamana, fie pentru o perioada mai indelungata.

Cabana montana Daniels vine in intampinarea acestei nevoi, oferindu-va locatia perfecta pentru cateva zile de neuitat. Pensiunea noastra se afla intr-o zona deosebit de frumoasa a judetului Caras-Severin, in statiunea Crivaia, comuna Valiug din muntii Semenicului.

Inconjurata de munti acoperiti de paduri, pensiunea Daniels are toate “ingredientele” necesare pentru a va oferi momente unice atat vara cat si iarna: la sfarsitul unei scurte plimbari va veti gasi pe malurile lacului Valiug (Gozna) sau in una din numeroasele poienite din imprejurimi. Totodata, la aproximativ 4 km de cabana, puteti vizita pestera Comarnic. Partia de schi de pe muntii Semenic este practicabila aproape 6 luni pe an si se afla la numai 8 km de noi, iar vara se pot practica atat sporturi nautice cat si pescuitul pe lac.

Confortul dumneavoastra este garantat de camerele si apartamentul nostru, fiecare din ele fiind dotate cu mobilier nou, televizor si baie proprie.

Construita recent, pensiunea Daniels are si un restaurant propriu, sau, pentru cei care prefera natura, exista un loc special amenajat pentru a va bucura de un gratar in aer liber.

Pentru a va relaxa pe deplin la sfarsitul unei zile petrecute la noi, va puteti bucura de un meci de ping-pong sau de sauna umeda de care dispunem.

Accesul in statiunea Crivaia, comuna Valiug se face cu masina pe doua rute:
– dinspre Resita pe drumul judetean DJ582 pana in Valiug si apoi pe DC95 spre Crivaia
– dinspre Drobeta Turnu Severin (E70) prin Slatina Timis pe DJ582 pana in Valiug si apoi pe DC95 spre Crivaia

Cabana montana Daniels dispune de 8 camere duble (cu pat matrimonial) si 1 apartament cu 2 camere.
Camera dubla 120 RON/ noapte (mic dejun inclus)
Camera dubla (cu pat matrimonial) 120 RON/ noapte (mic dejun inclus)
Apartament (2 camere) – se pot caza maxim 6 persoane 180 RON/ noapte

Obiective turistice sau locuri speciale din zona:
Lacul Valiug
Lacul Valiug (lacul Gozna) se gaseste la o distanta de 25 km de orasul Resita, judetul Caras-Severin.
Este un lac de acumulare (artificial) construit pe raul Barzava, care izvoraste din Muntii Semenicului. Apa acumuata in acesta este utilizata pentru producerea energiei electrice si pentru alimentarea orasului Resita. Lacul Valiug, situat la o altitudine de 600 m in statiunea Crivaia, se intinde pe o suprafata de 12,6 ha si cuprinde un volum de 1.130.000 m.c. de apa. Este incadrat de lacurile de acumulare Gozna (66,2 ha), aflat in amonte si Secu (105,67 ha) aflat in aval.
Turistii vin aici pentru practicarea sporturilor nautice, pescuit si plaja.
Distanta fata de pensiunea Daniels: carare prin padure – 10 minute, cu masina – 5 minute
Lacul Breazova
Lacul Breazova este primul lac de acumulare din sud-estul Europei si din zona Banatului Montan, construit pe raul Barzava, intre anii 1907 – 1909, cu dig zidit din piatra cu mortar de ciment.
Se afla la 14 km in amonte de Lacul Secu, langa Lacul Valiug, cu o suprafata de 12 ha si cu un volum de apa de aproximativ 1.230.000 mc.
Distanta fata de pensiunea Daniels: cu masina – 30 minute
Lacul Trei Ape
Lacul Trei Ape (lac de acumulare), se afla la 37 km de Resita si 12 km de statiunea Crivaia, in depresiunea Garana, la o altitudine de aproximativ 835 m si o suprafata de 53 de hectare. Zona este prielnica popasurilor, drumetiilor. In timpul verii se poate sta cu cortul, existand zone special amenajate pentru campare, iar in perioada iernii se poate schia. Zona nu este foarte aglomerata, astfel va puteti bucura de linistea mereu absenta in orasele mari.
Distanta fata de pensiunea Daniels: cu masina – 30 minute
Pestera Comarnic
Pestera Comarnic (la 4 km distanta) este una dintre cele mai mari pesteri din zona Banatului si din Romania. Se afla in Muntii Aninei, in satul Iabalcea (comuna Carasova, judetul Caras-Severin). Galeriile si salile explorate pana acum totalizeaza o lungime de 5.229 m. In componenta pesterii cu caracter masiv intra sali monumentale si formatiuni stalagmitice de mari dimensiuni.
Distanta fata de pensiunea Daniels: cu masina – 30 minute
Varful Piatra Goznei
Muntii Semenic (la 8 km distanta) fac parte din Muntii Banatului apartinand lantului muntos al Carpatilor Occidentali. Cel mai inalt pisc este Varful Piatra Goznei (1447 m). Varful Semenic este al doilea ca inaltime (1445 m) si este urmat in clasament de Varful Nemanu (1122 m). Zapada abundenta ofera turistilor posibilitatea de a practica sporturi de iarna aproximativ 6 luni pe an. Vara puteti gasi fructe de padure foarte aromate (zmeura, mure, afine).
Distanta fata de pensiunea Daniels: cu masina – 30 minute
Biserica din lemn de pe Semenic
Schitul din lemn construit in stil maramuresean vegheaza platoul montan de peste 5 decenii. Vara are lor pelerinajul la Scaldatoarea Vulturului (un izvor cu apa curata si rece), in ziua Sfantului Ilie (20 iulie), care pe parcursul anilor s-a dovedit a avea puteri tamaduitoare.
Distanta fata de pensiunea Daniels: cu masina – 30 minute
Pastravaria de pe Valea Barzavitei
Pastravaria se gaseste in statiunea Crivaia de unde puteti cumpara peste proaspat pentru gratar, ciorba, etc.
Distanta fata de pensiunea Daniels: cu masina – 20 minute
Parcul International de Sculptura de la Garana
Parcul de sculptura monumentala este amenajat in aer liber pe dealurile acoperite de pasuni din apropierea localitatii Garana. Exponatele sunt realizate din lemn.
Distanta fata de pensiunea Daniels: cu masina – 20 minute

Adresa locatiei de cazare: grivaia

Website: http://

Tip camere: Duble |Apartament |
Servicii si facilitati:restaurantacces bucatariebar de zicazinofrigider in vilagratarinternet cablujacuzzilivingparcareping pongsala de mesesaunaterasatv cablu living
Facilitati camere:baie cadacamera cu balcondus in cameraincalzire  centralatv cablu in camera

Galerie foto:
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs