Pensiunea Daniela 3 Margarete

Data inscriere: Octombrie 2nd, 2009 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (4 voturi, media: 7.75 din 10)
Loading...
881 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Pensiunea Daniela

Numar de locuri de cazare: 24

Numar de camere disponibile: 12

Pret camera incepand de la: 80 lei RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 5%

Telefoane receptie: 0723647852

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Pensiunea Daniela este situata in Muntii Orastiei la numai 10 km de municipiul Orastie. Amplasata in mijlocul naturii, pensiunea Daniela este principalul loc de cazare din apropierea Cetatilor Dacice.

Pensiunea Daniela este locul ideal pentru a va petrece concediul sau a sfarsitul de saptamana, avand 8 camere si 2 apartamente dotate cu baie proprie, incalzire centrala, internet si televiziune digitala.

In plus, pensiunea mai dispune de sala de conferinte, sauna, helesteu, spatiu special amenajat pentru gratar, 2 living-uri pentru relaxare (sah, rummy, table).

Tot la noi, puteti incerca pescuitul sportiv sau o plimbare cu caruta trasa de cai.

Tarifele se gasesc pe site-ul pensiunii.

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Cetatile dacice din Muntii Orastiei, Manastirea Cucuis, Cetatea Devei, statiunea Geoagiu Bai, Cetatea Orastiei

Adresa locatiei de cazare: sat Orastioara de jos, str Principala, nr 62

Website: http://www.pensiunea-daniela.ro/

Tip camere: Duble |Triple |Apartament |
Servicii si facilitati:restaurantsala conferinteacces bucatariebar de zifermafoisorfrigider in vilagradinagratarinternet wirelesslivadalivingparcareparcareanimale de companierau in curtesala de mesesala fitnesssanie caisaunasemineuspalatorieterasatv cablu living
Facilitati camere:baie cadacamera cu balcondus in camerafrigider cameraincalzire  centralainternet cameretv cablu in camerafoisor

Galerie foto:
Un comentariu


  1. In drumul nostru spre cetatile dacice ( august 2012) ne-am cazat la pensiunea Daniela si nu am regretat. Este un loc foarte frumos,curat, linistit, inconjurat de verdeata si cu o panorama superba. Iar gazdele sint extraordinare. Ne-am simitit excelent si va recomandam sa mergeti cu incredere la aceasta pensiune.

    in August 14th, 2012 la 18:00

Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs