Pensiunea Casa Verde 3 Stele

Data inscriere: Iunie 14th, 2011 | autor: casaverde
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (1 voturi, media: 10.00 din 10)
Loading...
561 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Pensiunea Casa Verde

Curte fatada BNumar de locuri de cazare: 36

Numar de camere disponibile: 14

Pret camera incepand de la: 100 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: %10

Telefoane receptie: 0730616544

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Pensiunea Casa Verde Bucuresti ***
Imaginati-va un loc linistit, unde sa va simtiti ca la munte, sa aveti parte de aceeasi priveliste si aceeasi liniste; un loc liniştit şi nepoluat, unde puteţi găsi un spaţiu de cazare ieftina clasificat la categoria trei stele, care reprezinta o alternativa eficienta fata de un hotel restrictiv, si care îmbina în mod fericit confortul cu rusticul si natura.
Acest loc poate fi găsit în sectorul 1 al Bucureştiului, mai exact în pădurea Băneasa, pe Aleea Teişani nr. 70, intre Aeroportul Baneasa, Aeroportul Otopeni si Gradina zoologica, aproape de DN1, cu iesire la sos de Centura, la 30 de minute de centru.
Aici veti avea parte de intimitate si independenta la fel ca acasa, fie ca veniti in interes de serviciu sau in vacanta, fie si pentru cateva ore (TERMEN SCURT, DAY-USE), la un pret mult mai mic.
Va oferim de la 1 la 22 locuri de cazare în 11 dormitoare duble, sau de la 1 la 36 locuri in dormitoare triple si cvadruple, cu baie proprie, sala de mese, apă caldă permanent, aer condiţionat, TV digital, telefon, fax, internet wireless si parcare gratuita, asigurata intr-o curte generoasa de 2000 mp. Bucătaria este echipata şi oferă acces liber pentru cei dornici sa gătească. Oferta noastra mai include si posibilitatea de a face grătar în aer liber, pentru aceasta având la dispoziţie trei spaţii special amenajate. In cele 2 sali de petrecere se pot organiza mese, petreceri, intruniri, beneficiind de intimitate.
Pretul unei camere duble este de doar 120 Ron sau day-use(3-4ore) / 70 ron
Plata se face cash, prin transfer bancar sau prin carte de credit: VISA, MASTERCARD.

tel / 0730616544 / 0213190681/
fax / 0213190680 casaverdestar@gmail.com
www.casaverdestar.ro

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Bucuresti ofera satisfactie atat turistului interesat de shopping, cat si
celui interesat de vizitarea obiectivelor istorice. Pot fi vizitate
Palatul Parlamentului, Palatul Cotroceni, Palatul Regal, Muzeul Taranului
Roman, Muzeul Antipa, Muzeul de Istorie a Romaniei , Gradina Botanica sau Zoologica, Parcul Herastrau, Muzeul Satului. De la pensiunea Casa Verde puteti ajunge in centrul orasului sau la Aeroportul Otopeni cu linia expres 783, dar si la complexul comercial Baneasa ( Mall Baneasa, Carrefour, Metro, Bricostore, Ikea) cu autobuzul 304 sau microbuzele care circula pe DN1.

Adresa locatiei de cazare: aleea Teisani nr.70 sector1, Bucuresti

Website: http://www.casaverdestar.ro

Tip camere: | Single |Duble |Triple |4 locuri |Apartament |
Servicii si facilitati:acces bucatariefaxfoisorfrigider in vilagradinagratarinternet cabluinternet wirelesslivadalivingparcareanimale de companieplata cardsala de meseterasatv cablu living
Facilitati camere:aer conditionatcamera cu balcondus in camerafrigider camerainternet cameretv cablu in camerafoisor uscator par

Galerie foto:

Cam.5Curte fatada A 2.Cam.4(baia)Cam.10Cam.4 livingCam.8-9 (living)Cam.1.(baia)Cam.6Sala evenimente (mare)1Cam.1Curte noapteaCam.5.(baia)Sala evenimente (mica)
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs