Pensiunea Casa Natura Baile Herculane

Data inscriere: Decembrie 14th, 2011 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (Inca nu au fost acordate voturi)
Loading...
135 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Pensiunea Casa Natura

Numar de locuri de cazare: 16

Numar de camere disponibile: 8

Pret camera incepand de la: 70 lei RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 0%

Telefoane receptie: 0762623342

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Situată într-un cadru peisagistic verde din stațiunea balneo-climaterică Băile Herculane, în apropierea Văii Cernei și cu panoramă spre Vârful Domogled, 5 minute de centrul orașului balnear, Pensiunea Casa Natura și-a deschis de curând porțile pentru a primi oaspeți de seamă.

Fie că sunteți în călătorie de afaceri, în vacanță sau doar în trecere, ospitalitatea și atingerea naturii sunt motivele principale pentru care merită să poposiți la Pensiunea Casa Natura, indiferent de anotimp. Magia locului vă va cuprinde – aroma țuicii fierte, porcelul la proțap și alte preparate culinare de casă, locurile de popas din mijlocul naturii, mesele festive cu ocazia sărbătorilor, masajele de relaxare, traseele de drumeție, expozițiile de obiecte artizanale și pictură, camerele spațioase și serviciile impecabile de 3 stele, surprizele pregătite de gazde la plecare.

Casa Natura este amplasată la liziera pădurii de tei și salcâm într-o adevarată oază de verdeață de 4.000 mp. Aerul curat, mirosul pădurii de tei și a salcâmului înflorit te va face să te simți minunat, oferindu-ți relaxarea absoluta. Pensiunea dispune de un teren cu o suprafață de 4.000 mp amenajată sub formă de livadă cu pomi fructiferi și spațiu verde cu gazon, conifere și flori alese.

Terasa, zona barbeque, hamacele și pista de alergare te vor atrage să-ți petreci timpul în mijlocul naturii, în aer liber.

Pensiunea dispune de 8 camere cu băi proprii și balcoane spaționase, oferind o panoramă spectaculoasă spre pădure și Vârful Domogled. Living-ul este ideal pentru servit masa sau organizarea de conferințe, seminarii, workshop-uri, loc de dans sau de petrecere pentru 20 de persoane. Pentru relaxare și odihnă, poți încerca masajele faciale și corporale faciale.

Alte dotări: centrală proprie, iluminat anti-stres, 8 locuri de parcare destinate turiștilor.

Facilități cazare: frigider în unitate, TV în living, internet wireless, internet prin cablu, parcare, grădina/curte, masaj, acces la bucătărie, terasa, foișor în curte, grătar/barbeque, living, livadă, loc amenajat de joacă, sală de conferințe.

La cerere, pentru grupurile organizate, asigurăm excursii pe Clisura Dunării, plimbări cu barca pe Dunăre, drumeții pe trasee turistice cu ghid turistic și filmări profesionale pentru Albumul vacanței tale, închiriere biciclete, masaje relaxare și faciale, băi termosulfuroase la Băile Venera, muzică lăutărească și ușoară live, jocuri de socializare, mese festive cu preparate în casă.

Tarife aplicate în perioada 01.11.2011 – 31.03.2012:

70 lei/zi – în timpul săptămânii sau în weekend
550 le/zi – întreaga capacitate a pensiunii
Perioada 01.04.2012 – 20.06.2012:
75 lei/zi – în timpul săptămânii sau în weekend
600 le/zi – întreaga capacitate a pensiunii
Perioada 21.06.2012 – 10.09.2012:
80 lei/zi – în timpul săptămânii sau în weekend
650 le/zi – întreaga capacitate a pensiunii

Vei fi întâmpinat cu multă căldură de gazde, care de-a lungul sejurului, te vor face să te simți ”ca acasă” datorită ambientului și a ospitalității tradiționale. De-a lungul sejurului, te vor surprinde cu preparate culinare tradiționale și carafe cu vin, țuică, toate preparate în casă.

Pensiunea Casa Natura este locul ideal pentru a petrece vacanțele, pentru a organiza întâlniri de afaceri, petreceri și teambuilding-uri, picnicuri sau diferite reuniuni într-o atmosferă plăcută în natură. Pentru că vrem să-ți oferim vacanța de vis, am pregătit pentru tine o cazare de vis!

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Băile Herculane este unica localitate turistică din România care dispune de 5 patrimonii: natural, istoric, turistic, cultural și balnear. Iată 5 motive să îți petreci concediul în stațiunea turistică Băile Herculane – locul în care și trupul și sufletul se pot bucura laolaltă de liniște, relaxare și sănătate:

peisajele naturale deosebite de pe Valea Cernei
izvoarele termale și clima cu efecte curative
aerul cu iz istoric al orașului
diversitatea mijloacelor de recreere și distracție
evenimentele culturale și tradiționale, miturile și legendele locului.

Cu o istorie de peste 1860 de ani, stațiunea Băile Herculane este renumită pentru efectele sale curative descoperite încă de pe vremea dominației Imperiului Roman, fiind considerată una dintre cele mai vechi stațiuni balneare din lume (153 e.n.). Imperiul Austro-Ungar a schimbat fața stațiunii din Ad aquas Herculis sacras ad Mediam în ,,cea mai frumoasă stațiune de pe continent”, contribuind la crearea unui oraș modern, occidental. De-a lungul veacurilor, stațiunea s-au bucurat de virtuțile terapeutice personalități precum Împăratul Iosif al II-lea , Împăratul Francisc I și Împărăteasa Charlotte, Împăratul Franz Iosif și Împărăteasa Elisabeta (Prințesa Sissi).

Stațiunea Băile Herculane este situată în Valea Cernei-Domogled și are o poziție deosebit de pitorească, fiind amplasată în S-V-ul României (județul Caraș-Severin) între Munții Cernei în vest și Munții Mehedinți în est, la o altidudine de 168 m, pe aceeași paralelă cu Nisa și Veneția, ceea ce îi conferă un climat agreabil, cu influențe mediteraneene. Valoarea peisagistică este cu totul remarcabilă datorită stâncilor de calcar cu forme exocarstice spectaculoase, a vegetației bogate și a apelor încă curate, cu puteri tămăduitoare. Păduri, pășuni, fânețe, livezi și ogoare stau rânduite pe treptele muntelui, prin văi și depresiuni, pe culmi înalte și plaiuri însorite, alcătuind un veșmânt bogat, frumos și original.

În prezent, la Herculane există 9 izvoare naturale și 7 foraje, cu temperaturi ale apei de 47-62 0C și radioactivitate care le conferă efecte biologic-active dintre cele mai apreciabile. Izvoarele de aici sunt comparabile prin valoare cu cele de la Vichy și Mont Dore – izvoarele Neptun, Diana, Hebe, Apollo 1, Iosif, Neptun 3, Hercules, Hygeea. Aerul puternic ionizat negativ ca la o altitudine de 3.000 m, alături de izvoarele și băile termale determină practicarea curelor de tratament balnear pentru afecțiuni, a curelor de aer, de soare și de teren. 7 trasee turistice se pot parcurge prin văi și munți. Dotarea tehnico-edilitară la un confort de înaltă ținută și bogata diversificare a metodelor de tratament de la cura balneară clasică la diverse metode de fizio și electroterapie, masaje, acupunctură etc. au conferit acestei stațiuni un înalt grad de atractivitate.

Vechimea atestată, arhitectura clădirilor, aerul cu iz istoric al întregului oraș, obiectivele turistice naturale, peisajul și clima cu specific mediteranean atrag anual peste 20.000 turiști. Aceștia au la dispoziție peste 57 de unități de cazare, 3.640 de locuri de cazare, 27 restaurante, discoteci, terase, ștranduri termale în aer liber, piscine acoperite, pensiuni turistice, hoteluri, moteluri, case de vacanță, campinguri etc. și numeroase sărbători și manifestări culturale (Festivalul Internațional de Folclor Hercules, Festivalul Răchitei din Banat, Nigeea, Balul Strugurilor, Congresul Spiritualității Românești, Festivalul Berii, Festivalul Parcului Național Valea Cernei, Festivalul Pinul Negru de Banat).

Adresa locatiei de cazare: Str. Gării nr. 71 A, Băile Herculane

Website: http://casanatura3stele.wordpress.com

Tip camere: Duble |Vila la cheie |
Servicii si facilitati:restaurantsala conferinteacces bucatariebeauty centerfoisorfrigider in vilagradinagratarinternet cabluinternet wirelesskaraokelivadalivingparcaremasajparcareanimale de companiesala de mesespalatorieterasateren sporttv cablu living
Facilitati camere:aer conditionatbaie cadacamera cu balcondus in cameraincalzire  centralainternet cameretv cablu in camerafoisor uscator par

Galerie foto:
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs