Pensiunea Casa Ecologica 3 Margarete

Data inscriere: Septembrie 1st, 2009 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (6 voturi, media: 5.83 din 10)
Loading...
4,249 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Pensiunea Casa Ecologica

pensiuneaasaecologicaNumar de locuri de cazare: 70

Numar de camere disponibile: 25

Pret camera incepand de la: 50 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 10%

Telefoane receptie: 0755152925

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Situata la numai 1,5km de statiunea balneara Baile-Herculane pe E70 Timisoara-Bucuresti, Pensiunea Casa Ecologica este alegerea perfecta pentru petrecerea concediului dumneavoastra oferindu-va o gamă variată de servicii, care să vină în întâmpinarea satisfacerii cerinţelor dumneavoastră, cu calitate si bun gust.
Pensiunea Casa Ecologica
va invita sa petreceti o vacanta de neuitat, punandu-va la dispozitie numeroase posibilitati de recreere, distractie si agrement.
Compusa din 2 corpuri de pensiune cu 2 apartamente si 7 camere duble, un complex de 15 casute cu bai proprii si un bungalow de 8 locuri, pensiunea va ofera servicii de cazare in camere cu 2, 3 sau 4 locuri, dotate cu baie proprie, cabina de dus, televizor (LCD), frigider. Capacitatea de cazare este de 55 locuri, la solicitari putandu-se extinde pana la 70 de locuri.
Atractiva din multe puncte de vedere, atat datorita tarifelor mici practicate cat si a bazei materiale, Pensiunea Casa Ecologica se doreste a fi un partener demn de luat in seama.
Pentru mai multe detalii si informatii va invitam la un tur al pensiunii pe www.pensiuneaecologica.ro

OFERTE EXTRASEZON – DE LA 250 LEI DE PERSOANA

valabil de la 15 Sep 2011 pana la 30 Jun 2012


Pachet 7 Nopti/8 Zile (6 nopti +1 noapte gratis) – 595 Lei/pers.

Pachetul Contine:
– cazare 6 nopti;
– masa, tichete valorice 180lei/sejur;
– 5 sedinte sauna;
– 5 sedinte tratament (3 proceduri/sedinta);
– acces gratuit la: sala fitness, jacuzzi, piscina in aer liber(in sezon), barbegue, teren de fotbal, foisoare etc….

Pachet 3 Nopti/4 Zile 250 Lei/pers.

Pachetul Contine:
– Cazare 3 Nopti
– Demipensiune 90 Lei/sejur
– 3 Sedinta De Sauna
– Acces Liber La Facilitati:Piscina (in sezon), Jacuzzi, Sala Fitness, Masa Tenis, Barbeque, Foisoare

Pachet 6 Nopti/7 Zile ( 5 nopti+1 noapte gratis ) 470 Lei/pers

Pachetul Include:
– Cazare 6 Nopti (5 + 1 gratis);
– Demipensiune 150 Lei/sejur;
– 5 sedinte de sauna;
– Acces la facilitati :Piscina(in sezon), Jacuzzi, Sala Fitnes, Barbeque, Foisoare, Teren De Mini Fotbal Etc…

Tabara Scolara 5 Nopti/6 Zile 500 Lei/pers

Pachetul Include:
– cazare 5 Nopti
– pensiune Completa (meniu prestabilit)
– Acces la facilitati :Piscina(in sezon), Jacuzzi, Sala Fitnes, Barbeque, Foisoare, Teren De Mini Fotbal Etc…)

Pret: de la 250 lei de persoana


OFERTA ESTIVALA – DE LA 500 LEI DE PERSOANA

valabil de la 01 Jul 2012 pana la 13 Dec 1901


OFERTE  SPECIALE  ESTIVALE

01.07-31.08.2012

PACHET RELAXARE SI ODIHNA      6 NOPTI/7 ZILE – 650 LEI/PERS.

PACHETUL CONTINE:

–  cazare 6 nopţi;
– masa, tichete valorice 180 lei/sejur;
– 2 şedinţe sauna;
– 3 şedinţe masaj de relaxare;
– acces gratuit la: sala fitness, jacuzzi, piscina in aer liber, barbegue, teren de fotbal,foişoare ;

PACHET TRATAMENT                    9 NOPTI/10 ZILE 1100 LEI/PERS

PACHETUL CONTINE:
– cazare 9 nopţi;
– demipensiune, 270 lei/sejur;
– 7 şedinţe de tratament  ( 3 proceduri /zi la recomandarea medicului balneolog);
– 2 şedinţe sauna;
– acces gratuit la: sala fitness, jacuzzi, piscina in aer liber, barbeque, teren de fotbal, foişoare;

PACHET 5 NOPTI/6 ZILE                         500 LEI/PERS

PACHETUL CONTINE :
– cazare 5 nopţi cu mic dejun(10 lei/zi, BV);
– demipensiune 150 lei/sejur;
acces gratuit la: sala fitness, jacuzzi, piscina in aer liber, barbeque, teren de fotbal, foişoare;

PACHET 7 NOPTI/8 ZILE                                700 LEI/PERS

PACHETUL CONTINE:
– cazare 7 nopti cu mic dejun (10 lei/zi , BV)
– masa, demipensiune, 210 lei( fisa cont sau BV)
– acces gratuit la: jacuzzi, sala fitness, piscina in aer liber, barbeque, foisoare, teren de fotbal;

TABARA SCOLARA 5 NOPTI/6 ZILE                500 LEI/PERS  (Capacitate 90 de locuri)

PACHETUL CONTINE:
– cazare 5 nopţi;
– pensiune completa;
– acces gratuit la:  piscina in aer liber, barbeque, teren de fotbal, foişoare;

Pret: de la 500 lei de persoana

Obiective turistice sau locuri speciale din zona:

Una dintre cele mai vechi statiuni balneare, statiunea Baile Herculane are o vechime atestata documentar de peste 1848 de ani. Statiunea are un patrimoniu istoric de exceptie ce se intinde pe o durata de aproape doua milenii. Atestarea documentara a statiunii dateaza din anul 153 e.n. prin tabula votiva ridicata de catre 5 cetateni romani fruntasi din Dacia, trimisi la Roma ca delegati romani pentru a asista la alegerea in calitate de consul a fostului lor coleg Severianus. Ajunsi nevatamati acasa acestia au ridicat “acest prinos de recunostiinta” “Zeilor si divinitatilor apelor, Ulpius Secundinus, Marius Valens, Pomponius Haemus, lui Carus, Val, Valens”.

Statiunea de pe Valea Cernei a constituit un punct de atractie al aristrocatiei Romei antice, datorita puterii tamaduitoare a apelor sacre, romanii sositi in zona inchinandu-le un cult balnear sub semnul tutelar al lui Hercules.
Termele romane si alte constructii utilitare (apeducte, bazine) valorifica izvoarele numite „ape sacre ale lui Hercules“.

Din timpul romanilor au ramas numeroase vestigii: apeducte, bai, statui, monede, tabule votive ridicate ca semne de multumire aduse zeilor pentru vindecare, sapaturile arheologice din “Grota Haiducilor” demonstrand ca civilizatia primitiva din aceasta zona atinsese un stadiu ridicat de dezvoltare.
Incepand cu anul 1718 incepe istoria moderna si contemporana a Bailor Herculane. Reconstructia si modernizarea bailor, cailor de acces si a edificiilor incepe cu anul 1736. De-a lungul timpului statiunea a fost vizitata de mari personalitati. Imparatul Iosif al II-lea viziteaza zona in anul 1772, in acelasi an se monteaza renumita statuie din bronz a lui Hercules, opera a maestrilor Romel Mayer si Glantz din Viena.

Imparatul Austriei considera Baile-Herculane ca fiind “ceea mai frumoasa statiune de pe continent”, iar imparateasa Elisabeta scrie un jurnal intim in care Baile Herculane sunt o prezenta distincta si incantatoare.

In statiune exista Muzeul Nicolae Cena, ale carui colectii au inceput sa fie constituite incepand cu anul 1922.
Pitoreasca asezare a statiunii intr-o vale adapostita de munti si eficacitatea miraculoasa a izvoarelor termale au dus la existenta neintrerupta de doua milenii a statiunii. Dotarea tehnico-edilitara de prim rang la un confort de inalta tinuta si bogata diversificare a metodelor de tratament de la cura balneara clasica la diverse metode de fizio si electroterapie, masaje, acupunctura, au conferit acestei statiuni un inalt grad de atractivitate.
Statiunea Baile-Herculane, situata in sud-vestul tarii, in vecinatatea Vaii Cernei, la o altitudine medie de 165 metri, este cea mai veche statiune balneara din Romania , chiar una dintre cela mai vechi din lume, atestata documentar inca din anul 153 D.C. Printre primii care au remarcat puterea vindecatoare a apelor minerale termale de aici, au fost romanii, inca de la construirea primei fortarete in Dacia, ai carei locuitori, dacii, foloseau deja de mult aceste ape termale. Romanii au dedicat statiunea lui Hercules (echivalent in mitologia greaca cu Heracles), care de altfel era si laurul casei – patronul protector al casei – in familia Ulpia si idolul marturisit al imparatului Traian, cel care a fost asemuit de catre Plinius cel Tanar, in Senat, cu Hercules, dupa victoria asupra Daciei. Statiunea este situata la 19 km de Orsova, 41 km nord-vest de Drobeta Turnu Severin , 72 km distanta de Caransebes si 106 km fata de Resita. Accesul la statiune se face cu trenul pana la statia C.F.R. Baile Herculane situata pe linia Bucuresti-Timisoara. Pe sosea se poate ajunge pe DN 25, Drobeta Turnu Severin – Timisoara, cu o scurta deviatie pe DN 67D. Baile Herculane are climatul foarte bland, de tranzitie de la cea continentala spre cea mediteran , cu puternice influente ale curentilor de la Marea Adriatica si Marea Mediterana. Clima de care beneficiaza statiunea, trebuie privita din doua puncre de vedere si anume ca Valea Cernei formeaza un culoar pentru curenti calzi si umezi din directie mediteraneana, respectiv sud-vest, iar pe de alta parte Baile Herculane sunt la adapost, intr-o zona depresionara ascunsa si protejata de inaltimile masivelor muntoase, conferind statiunii un regim climatic aparte. O caracteristica a climatului local, este puternica ionizare, preponderent negativa a aerului, de altfel specifica unei inaltimi de 1500-2000 metri, fapt benefic in intarirea rezistentei corpului omenesc la infectii, regularizand, de asemenea si secretia glandelor endocrime. Aerionizarea puternica a Bailor Herculane o aseamana cu statiune Davos din Elvetia si o apropie de cascada Niagara, la caderea acesteia. Baile Herculane se gaseste pe aceeasi paralela cu Venetia si Nisa.

Adresa locatiei de cazare: Baile Herculane, Mehadia nr 832, E70, DN6

Website: http://www.pensiuneaecologica.ro

Tip camere: | Single |Duble |Triple |4 locuri |Apartament |
Servicii si facilitati:restaurantsala conferintebar de zibiliardfaxfrigider in vilagradinagratarinternet wirelessjacuzzilivingparcaremasajparcareping pongpiscinasala de mesesala fitnesssaunaseif la receptieterasateren sporttichete vacantatv cablu living
Facilitati camere:baie cadacamera cu balconfrigider cameraincalzire  centralatv cablu in camera uscator par

Galerie foto:

baie cabanuta.jpg (42 KB)cabanuta2.jpg (56 KB)cabanuta 1.jpg (59 KB)casa ecologica_alee cabanute.jpg (67 KB)casa ecologica_camera.jpg (47 KB)casa ecologica_jacuzzi.jpg (59 KB)casa ecologica_terasa.jpg (72 KB)foisoare.jpg (623 KB)piscina.jpg (609 KB)restaurant.jpg (70 KB)sala fitness.jpg (58 KB)2 Comentarii


  1. Cazarea e ok, curatenia la fel, problema e cu mirosul de la canalizare seara, care se simte peste tot. De preferat sa mancati in alta parte, fie la Sfinxul banatean > rest. la 1 km de ei, fie la pizzeria greceasca, in Herculane. La capitolul amabilitate, Nistor (administratorul) este repetent si l-as sfatui sa inceapa cu gradinita, unde se invata notiuni elementare de bun simt – isi trimite oaspetii dupa lemne la Petrom (benzinarie aflata langa ei), pentru ca e prea zgarcit sau afurisit sa dea 2-3 bucati de lemne, atata cat sa aprinzi focul pt. un gratar.
    Piscina e cu apa rece mereu, iar aparatele din sala de fitness sunt stricate sau lipsa!

    in Septembrie 8th, 2010 la 9:13
  2. Cazare acceptabila, personal amabil- tipul blond si inalt, administratorul face figuri si e zgarcoman, mancarea la risc: am mancat toata gasca ciorba la ei si nu a fost mult pana la diaree. Un alt minus la casa ecologica ar fi ca e fix la drumul national (si 7 km de baile herculane, nu 1.5 cum zic ei! sic!), si zgomotul de masini, tiruri sau trenuri poate deranja inclusiv noaptea. Herculane ramane o perla a Romaniei, chiar daca e neglijata – nu ai cum sa nu simti importanta istoriei in aceste locuri.

    in Septembrie 15th, 2010 la 10:02

Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs