Pensiunea Camelia 2 Stele

Data inscriere: Noiembrie 16th, 2010 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (1 voturi, media: 10.00 din 10)
Loading...
749 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Pensiunea Camelia

Piatra_Neamt_Camelia.jpg (43 KB)Numar de locuri de cazare: 6

Numar de camere disponibile: 3

Pret camera incepand de la: 80 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 0%

Telefoane receptie: 0751949269 ; 0740511038 ; 0763887846

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Pensiunea Camelia este situata in comuna Alexandru cel Bun, judetul Neamt, intr-un sat linistit de munte numit Vaduri in care iti poti petrece cateva zile de neuitat impreuna cu prietenii, familia sau doar persoana iubita. Obiective turistice ca: Manastirile Pangarati si Bistrita, Cheile Bicazului, Lacul Rosu, se afla in apropiere, de asemenea si obiectivele turistice din zona Tg. Neamt, care pot fi vizitate in excursii de o zi.
Locatia aflata la marginea padurii va pune la dispozitie pentru cazare 3 dormitoare cu bai proprii , televizor Lcd, spatii largi pentru petrecerea timpului in interior, terasă exterioară cu o privelişte deosebită spre munte, foisor cu gratar, parcare proprie, centrala termică, sală de mese.
In calitate de gazde va oferim serviciile noastre, astfel incat vacanta dumneavoastra sa fie cat mai placuta.
Preturi pentru cazare: 80 lei / cameră / zi.

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Obiectivele de interes turistic din judetul Neamt sunt multe.
De aici se pot vizita manastirile Bistrita si Pangarati, Bisericani(pe o raza de 8 km). De asemenea se pot vizita in excursii de o zi salba vechilor manastiri din zona Tg. Neamt incepand cu Neamtul, una dintre cele mai vechi manastiri din Moldova (1367), cu mormantul lui Petru Musat, insemnat centru de tiparituri; apoi Secu, ctitoria lui Nestor Ureche (1602), cu frumoase manuscrise, adevarate opere de arta; Agapia, mentionata documentar in 1437 si ajunsa celebra prin picturile din tinerete ale lui Nicolae Grigorescu; Varatecul si celelalte.
Pe drept cuvant se poate spune ca, raportat la suprafata, Neamtul este tinutul cu cele mai multe lacasuri de cult din tara (biserici, manastiri, schituri).
La acestea se adauga obiectivele memorialistice (casele memoriale I. Creanga, C. Hogas, V. Micle, Al. Vlahuta, M. Sadoveanu) si muzeale din Piatra Neamt.

Adresa locatiei de cazare: Comuna Alexandru Cel Bun, Sat Vaduri nr.170

Website: http://www.pensiuneacamelia.blogspot.com

Tip camere: Duble |
Servicii si facilitati:acces bucatariebar de zicramafoisorfrigider in vilagradinagratarinternet wirelesslivadalivingparcareparcareanimale de companieping pongrau in curtesala de mesesanie caiterasateren sporttransport autotv cablu living
Facilitati camere:dus in cameraincalzire  centralainternet cameretv cablu in camerafoisor

Galerie foto:

Piatra_Neamt_Camelia living.jpg (39 KB)Living.JPG (126 KB)Bucatarie.JPG (27 KB)Piatra_Neamt_Camelia camera 1.jpg (33 KB)Piatra_Neamt_Camelia camera 3.jpg (34 KB)Piatra_Neamt_Camelia camera 5.jpg (31 KB)Gratar2.JPG (127 KB)SDC10076 2Piatra_Neamt_Camelia baie 3Piatra_Neamt_Camelia baie 2Piatra_Neamt_Camelia baie 1SDC10089
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs