Pensiunea Andra-Maria din Caraorman Caraorman

Data inscriere: Mai 12th, 2010 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (2 voturi, media: 6.50 din 10)
Loading...
348 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Pensiunea Andra-Maria din Caraorman

foto011.jpg (25 KB)Numar de locuri de cazare: 16

Numar de camere disponibile: 7

Pret camera incepand de la: 40 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 0%

Telefoane receptie: 0240-547.264, 0744-683.166, 0744-491.780

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Pensiunea ANDRA-MARIA va ofera posibilitatea petrecerii unor vacante de neuitat in mijlocul Deltei Dunarii, mai exact satul Caraorman . Va stam la dispozitie cu urmatoarele dotari:
– 5 camere cu 2 paturi simple, dulap de haine, masuta si scaune;
– 2 camere cu un pat dublu (matrimonial)si un pat simplu, sifonier, masuta si scaune;
– 4 grupuri sanitare dotate cu cabine de dus/cada cu apa calda,
chiuveta, oglinda si WC;
– living mare pentru servirea mesei, dotat cu aer conditionat, televizor color si antena satelit;
– terasa ingradita, pavata, dotata cu umbrar si masa si banci din lemn.

Camerele au parchet laminat, ferestre PVC cu geam termopan si usi din AL.
Grupurile sanitare au gresie, faianta, usi din AL.
Pensiunea a fost amenajata si renovata in anul 2005.
Alaturi de spatiile de cazare, societatea are un magazin mixt-bar cu terasa, aprovizionat cu o gama variata de marfuri, atat alimentare cat si nealimentare.

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Localitatea Caraorman este amplasata in centrul Deltei Dunarii intre Bratul Sulina si Bratul Sfantu Gheorghe, la capatul Canalului Caraorman, ce se desparte de Dunare (Bratul Sulina) din apropierea localitatii Crisan.

Satul este dispus pe malul drept al canalului, pe grindul cu acelasi nume, fiind singurul asezamant din aceasta zona, toate celelalte fiind amplasate de bratele Dunarii.

Pensiunea este amplasata in centrul satului, in aceeasi cladire cu magazinul universal al societatii.

Un paradis natural se intinde la varsarea Dunarii in Marea Neagra, acolo unde fluviul isi inncheie lunga calatorie de 2 860 km (1 788 de mile) de la izvorul sau din Muntii Padurea Neagra din Germania. Secole de-a randul, suprafata Deltei s-a extins datorita malului adus de fluviu, formandu-se astfel o retea de canale, de lacuri, de insule acoperite cu stuf, de pasuni si de dune de nisip care acum acopera o suprafata de aproape 5 640 km2 (2 200 de mile patrate). Acest incredibil taram al apelor adaposteste peste trei sute de specii de pasari si nenumarate specii de pesti, de la sturioni la crapi si bibani, in timp ce varietatea de 1 150 de specii de plante cuprinde de la liane împletite pe trunchiurile copacilor in padurile de stejar pana la nuferi. Nu e, deci, de mirare ca UNESCO a desemnat Delta Dunarii ca fiind o “Rezervatie a Biosferei”.

Timp de cinci mii de ani, o mica comunitate a trait in deplina armonie cu extraordinarul ecosistem al Deltei, castigandu-si existenta din pescuit, cresterea animalelor si din recoltarea stufului. Satele, unde singurele cai de acces sunt canalele care le strabat, par a fi neatinse de trecerea timpului. Ca vizitator, puteti explora cu barca acest uimitor refugiu natural de o liniste si un calm depline, aceasta experienta facandu-va sa va imaginati ca ati patruns intr-adevar in paginile unui reportaj din revista National Geographic. Delta Dunari este probabil una din cele mai complexe manifestari ale naturii. Pe acest teritoriu gasiti dune de nisip, paduri seculare de stejari, lacuri acoperite de nuferi albi, insule plutitoare (care se scufunda si reapar dupa bunul plac). Delta Dunarii reprezinta locul de popas, in drumul spre iernat, al aproape tuturor pasarilor migratoare din Europa. Dintre cele 330 specii de pasari ce tranzieaza delta, doar 170 cuibaresc aici. Si daca ati avut radare sa cititi informatiile prezentate, mai retineti ca daca doriti sa vedeti cu adevarat Delta Dunarii si bogatiile acesteia va recomandam un sejur la pensiunea noastra.

Adresa locatiei de cazare: Caraorman, Str. langa magazinul central

Website: http://www.andra-maria.ro

Tip camere: Duble |Apartament |
Servicii si facilitati:bar de zifrigider in vilagradinagratarlivingparcareplata cardsala de meseterasatv cablu living
Facilitati camere:dus pe holincalzire lemnetv cablu in camera

Galerie foto:

foto005.jpg (26 KB)foto006.jpg (31 KB)foto007.jpg (31 KB)foto008.jpg (24 KB)foto009.jpg (22 KB)foto010.jpg (21 KB)
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs