Pensiunea Amalia 3 Margarete

Data inscriere: Noiembrie 2nd, 2009 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (5 voturi, media: 6.20 din 10)
Loading...
662 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Pensiunea Amalia

Numar de locuri de cazare: 30

Numar de camere disponibile: 15

Pret camera incepand de la: 70 Ron RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 25%

Telefoane receptie: 0722327085

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Situata intre Paraul Rece si Rasnov, la 3 km de intrarea in Rasnov, pensiunea noastra va ofera un cadru natural deosebit. Pensiunea Amalia este locul unde va puteti destinde, relaxa si bucura de linistea pe care v-o ofera aceasta locatie, dupa zilele grele si pline de praf din orasele aglomerate. Dispunem de 15 camere duble dotate cu baie proprie, tv, bucatarie complet utilata si un salon de 100 mp.

Pret sezon 70 ron/camera/zi

Oferta Promotionala De Cazare La Munte – Craciun

Cu ocazia Sarbatorilor de Craciun, Pensiunea Amalia va ofera 15 camere duble cu baie proprie pentru minim 3 nopti de cazare, de preferat un grup mai mare 20-22 persoane. Tariful este 170 ron/camera dubla/noapte/2 persoane, fiind negociabil in functie de numarul de nopti de cazare si numarul de persoane. Va asteptam la noi !
Oferta Promotionala de Cazare la Munte – Revelion

Cu ocazia Revelionului 2009 – 2010, Pensiunea Amalia va ofera 15 camere duble cu baie in camera pentru minim 4 nopti de cazare, de preferat un grup mai mare 20-22 persoane. Tariful este 270 ron/camera dubla/noapte fiind negociabil in functie de numarul de nopti de cazare si numarul de persoane. Va asteptam la noi !

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Situata intre Rasnov si Paraul Rece,Pensiunea Amalia este pozitionata pe malul raului, avand un peisaj superb care reprezinta o adevarata oaza de relaxare si care ofera numeroase puncte de atractie turistica si anume: Cetatea Rasnov la 2 km, Castelul Bran la 2 km, partie de sky Paraul Rece la 5 km, partia de sky Predeal la 15, Poiana Brasov la 10 km, partia de sky Bran la 12 km. Pensiunea Amalia organizeaza drumetii montane sau excursii in Masivul Bucegi.

Adresa locatiei de cazare: Judetul Brasov, Rasnov

Website: http://www.younghomes.ro

Tip camere: Duble |
Servicii si facilitati:restaurantsala conferinteacces bucatarieATVbar de zifoisorfrigider in vilagradinagratarlivingparcareparcarerau in curtesala de meseterasatv cablu living
Facilitati camere:aer conditionatdus in camerafrigider cameraincalzire  centralaminibartv cablu in camerafoisor uscator par

Galerie foto:
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs