Pensiunea Alia 2 Margarete

Data inscriere: Noiembrie 22nd, 2010 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (Inca nu au fost acordate voturi)
Loading...
85 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Pensiunea Alia

fata mic.jpg (14 KB)Numar de locuri de cazare: 16

Numar de camere disponibile: 7

Pret camera incepand de la: 35 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 5%

Telefoane receptie: 026432852

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Amplasata in apropierea orasului Cluj Napoca,(26km)intr-o zona muntoasa doesebita, “Pensiunea Alia” este locul ideal pentru cei care doresc o cipa de liniste si relaxare.

“Pensiunea Alia” ofera clientilor sai 16 locuri de cazare dispuse in camere cu pat dublu. Spatiile de cazare sunt dotate cu grupuri sanitare la cele mai inalte norme de igiena si confort. (ex. JACUZZI cu hidromasaj si cromoterapie, cada, dusuri etc.)

Sala de mese impresioneaza prin amenajarea sa intr-un veritabil stil rustic imbinat cu cel modern. Totodata, puteti savura si un barbeque in gradina pensiunii, terasa fiind nconjurata de zumzetul Somesului Rece care curge in capatul gradinii.

Avem certitdinea ca timpul petrecut la noi va fi o experienta unica si de neuitat.

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Astfel timpul petrecut aici va fi o experienta de neuitat atat in privinta calitati serviciilor, cat si a multiplelor conditii de relaxare. Printre altele, se pot organiza trasee turistice catre punctele de atractie din imprejurimi: Manastirea “Muntele Rece”, Curcea lui Horea, Lacul “Tarnita”, Statiunea “Fantanele Belis”, Templul lui Zamolxe.

Adresa locatiei de cazare: Somesu Rece

Website: http://

Tip camere: Duble |4 locuri |
Servicii si facilitati:acces bucatariefoisorfrigider in vilagradinagratarjacuzzilivingparcarerau in curtesala de meseterasatv cablu living
Facilitati camere:baie cadacamera cu balcondus pe holincalzire  centrala uscator par

Galerie foto:

camera mic.jpg (9 KB)gratar mic.jpg (94 KB)terasa mic.jpg (87 KB)
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs