Inscrie unitatea de cazare Lunca Dunarii

Data inscriere: Mai 5th, 2009 | autor: gotic
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (8 voturi, media: 6.63 din 10)
Loading...
370 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Inscrie unitatea de cazare

Acest formular se adreseaza tuturor companiilor din domeniul turistic care doresc sa isi creasca prezenta pe web. De regula cei din domeniul turistic spun ca unitatile lor de cazare sunt dotate cu de toate, noi va recomandam sa subiliniati punctele dvs forte si sa adaugati pe langa explicatii si poze care sa intareasca cele spuse. 

Dupa publicare, pagina dvs va fi verificata de un moderator si in maximum 24 de ore va fi disponibila online. In functie de numarul de inscrieri pagina dumneavoastra va fi disponibila o perioada de 6-12 luni dupa care trebuie sa o reactualizati. Daca doriti sa adaugati poze suplimentare, modificari ulterioare sau stergerea acestei pagini, va rugam sa folositi formularul de contact standard.

Sortarea in categoria aleasa se face face in functie de notele (stelutele) acordate de vizitatori. De pe o adresa IP se poate vota o singura data o firma (in acest fel sunt excluse fraudele).

Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs