HOTEL TRAIAN 4 Stele

Data inscriere: Iulie 15th, 2011 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (Inca nu au fost acordate voturi)
Loading...
101 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

HOTEL TRAIAN

Optimized-1.JPG (80 KB)Numar de locuri de cazare: 42

Numar de camere disponibile: 21

Pret camera incepand de la: 210 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 5%

Telefoane receptie: 0241485868

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Ultracentral, cel mai nou hotel de 4 stele din Constanta va sta la dispozitie cu o gama diversificata de servicii si facilitati pentru petrecerea unei vacante de neuitat,la cele mai inalte standarde, totul la pret de 3 stele.
Situat la 50m de Plaja Modern, intr-o zona linistita, Hotel Traian va pune la dispozitie 13 camere single si 8 duble, dotate cu aer conditionat, minibar, tv, internet wireless si telefon. Baile sunt prevazute cu cabina de dus sau cada si uscator de par. De asemenea, hotelul pune la dispozitia clientilor o parcare privata, sauna, masaj, o sala de conferinte, restaurant – bar, terasa, precum si un teren de tenis/fotbal (singurul din centrul orasului) existand posibilitatea de a lua lectii particulare de tenis cu antrenor calificat.

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: -PLAJA MODERN
-ACVARIU
– MUZEUL DE ISTORIE SI ARHEOLOGIE
-EDIFICIUL ROMAN CU MOZAIC
-MUZEUL DE ARTA
-PLANETARIU
-CAZINO
-MUZEUL MARINEI MILITARE
-PORTUL TURISTIC TOMIS
-MOSCHEEA MAHMUD AL II-LEA

Adresa locatiei de cazare: STR. MIHAIL KOGALNICEANU, NR.36

Website: http://WWW.HOTELTRAIAN.COM

Tip camere: | Single |Duble |
Servicii si facilitati:restaurantsala conferinteroom servicebar de zilivingmasajparcareplata cardsala de mesesaunaseif la receptieterasateren sport
Facilitati camere:aer conditionatbaie cadadus in cameraincalzire  centralainternet camereminibarseif cameratelefon cameratv cablu in camera uscator par

Galerie foto:

Optimized-IMG_5375.JPG (62 KB)Optimized-IMG_5395.JPG (69 KB)Optimized-IMG_5403.JPG (69 KB)Optimized-IMG_5439.JPG (82 KB)Optimized-IMG_9344.jpg (30 KB)Copy of Optimized-IMG_5284.JPG (91 KB)
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs