HOTEL IMPERO 3 Stele

Data inscriere: Iulie 1st, 2009 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (2 voturi, media: 2.00 din 10)
Loading...
144 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

HOTEL IMPERO

Numar de locuri de cazare: 89

Numar de camere disponibile: 45

Pret camera incepand de la: 160 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 10%

Telefoane receptie: 0359/450444

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Hotelul Impero, hotel cu o arhitectură modernă, finalizat la sfârşitul lunii aprilie 2007 şi construit cu respectarea tuturor normelor Europene în vigoare. Hotelul este amplasat în apropiere de centrul oraşului (1 km), la aproximativ 3 km de aeroport, 15 km de vama Borş şi 4 km de gară, dispune de dotări moderne care vă vor veni în întâmpinare pentru desfăşurarea în bune condiţii a sejurului Dvs.
Hotelul vă oferă servicii ireproşabile de cazare în 45 de camere (3 single, 31 matrimoniale, 9 twin, 2 apartamente) dotate cu grup sanitar propriu, televiziune prin cablu, telefon internaţional, minibar, aer condiţionat, acces la internet.
Restaurantul cu o capacitate de 320 de locuri şi bar de zi vă întâmpină cu o gastronomie bogată, inspirată din bucătăria internaţională. Hotel Impero este locul ideal pentru mese festive, recepţii, banchete, şi nu în ultimul rând pentru nunta pe care o visaţi .
Oferta noastră mai cuprinde o sală de conferinţe cu o capacitate de 130 de locuri, dotată cu toate echipamentele necesare organizării unor seminarii, reuniuni, întâlniri de afaceri ,simpozioane, conferinţe, meetings, teambuilding-uri etc. (ecran, flipchart, videoproiector, instalaţie de sonorizare.)
Hotel Impero este locul perfect atât pentru businessman-ul venit în oraş cu afaceri cât şi pentru turistul care doreşte să se relaxeze . Recepţia hotelului este la dispoziţia Dvs. 24 de ore din 24 venind în întâmpinarea necesităţilor clienţilor cu o gamă largă de servicii: room service, spaţiu depozitare bagaje, spaţiu depozitare valori, fax, xerox la recepţie, încălzire centrală proprie, parcare privată (100 locuri) supravegeată de camere video.

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: ORADEA, asezată pe malul Crişului Repede, are ca principale obiective turistice: Cetatea Oradiei, ale cărei vestigii se pot vedea şi astăzi; Catedrala romano-catolică, Şirul Canonicilor şi Palatul episcopal, fostul Muzeu al Ţării Crişurilor, proiectate de arhitectul vienez Franz Anton Hillebrandt în stil baroc. Alte monumente demne de vizitat sunt: Biserica cu Lună, sinagoga israelită neologă, Academia de drept (azi Liceul Mihai Eminescu), Şcoala Reală Superioară de Stat (Liceul Emanuil Gojdu, ), Camera de Comerţ (azi Facultatea de Medicină), Palatul Finanţelor Publice (str. Republicii nr. 35 ), Palatul Poştelor, Palatul episcopal greco-catolic, (fosta bibliotecă judeţeană), Tribunalul,Teatrul de stat, Palatul Vulturul Negru (1907-1909) şi vitraliul cu vulturul negru, Universitatea etc. Azi Oradea începe să se transforme într-un oraş metropolitan cu construcţii moderne: ansamblul de magazine Lotus şi mai multe hypermarketuri.
Băile 1 Mai sunt renumite pentru apa termală. Descoperite din antichitate, izvoarele cu apă geo-termală la temperaturi de 43 – 49oC, au proprietăţi curative certificate, fiind oligometalice, bicarbo-natate, calcice şi sodice, iar nămolurile au proprietăţi sapropelice. Climatul cu ierni blânde şi veri moderate asigură o atmosferă ideală în orice anotimp şi este foarte propice pentru relaxare sau tratament, astfel încât ploaia sau frigul iernii nu reprezintă o piedică pentru o baie cu apă geo-termală în aer liber. Ştrandul cu apă termală se află la doar 500 m de hotel. Faima staţiunii 1 Mai şi a întregului judeţ este dată de prezenţa unei specii tropicale – monument al naturii – Lotusul Termal – Nymphaea Lotus Thermalis (relicva din Terţiar), plantă cu frunze rotunde plutitoare cu marginea dinţată şi răsfrântă în sus, dintre care se înalţă gingaşele flori alb-gălbui, cu miros plăcut parfumat. Băile Felix în care găsim Nimphaea Lotus (nufăr termal) reprezintă unicul caz în care o specie de plantă tropicală trăieşte spontan într-o climă temperată în Rezarvaţie Naturală; de asemenea găsim o varietate mare de specii de peşti de diferite mărimi şi culori. Staţiunea este situată la 140 m altitudine cu un climat continental moderat de şes, cu ierni blânde şi veri temperate cu influenţă submediteraneana ideală pentru turism balnear. Staţiunea oferă condiţii de relaxare, vacanţă şi recuperare tot timpul anului. Efectele apelor termale sunt folosite la următoarele afecţiuni :reumatismale inflamatorii, reumatismale degenerative, reumatismale abarticulare, neurologice, centrale şi periferice, ginecologice, afecţiuni asociate ( boli de nutriţie şi metabolism, boli endocrine).

Adresa locatiei de cazare: B-DUL DECEBAL NR 69, ORADEA

Website: http://

Tip camere: | Single |Duble |Apartament |
Servicii si facilitati:restaurantsala conferinteroom servicecutie valoribar de zifaxinternet wirelessparcareplata cardsala de meseseif la receptiespalatorie
Facilitati camere:aer conditionatdus in camerafrigider cameraincalzire  centralainternet camereminibartelefon cameratv cablu in camera uscator par

Galerie foto:
Un comentariu


  1. Voau, Hotel Impero s-a mutat in Baile Feli? Si cum au reusit?

    in Mai 11th, 2011 la 19:37

Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs