HOTEL CUBIX 3 Stele

Data inscriere: Mai 18th, 2009 | autor: cubix
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (Inca nu au fost acordate voturi)
Loading...
155 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

HOTEL CUBIX

h_hotel3Numar de locuri de cazare: 116

Numar de camere disponibile: 58

Pret camera incepand de la: 249 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 5%

Telefoane receptie: +40 368 00 60 10

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Hotel Cubix Brasov este printre cele mai noi unitati de pe piata hoteliera a Brasovului, avand o arhitectura moderna. Are in dotare restaurant si bar bistro, cu o capacitate de 80 de locuri. cu specialitati romanesti si internationale. Isi ofera serviciile de cazare atat turistilor cat si oamenilor de afaceri, venind in intampinarea acestora cu 58 de spatii de cazare, amenajate in stil modern, dotate cu : sistem de acces pe baza de cartela, baie cu cada si dus, cablu TV (ecran LCD 94 cm) , telefonie nationala si internationala, acces internet de mare viteza . De asemenea, camerele EXECUTIVE detin in plus bai cu jacuzzi pentru un confort sporit. Personalul, foarte bine pregatit in specializarea turism este extrem de amabil, prietenos, si gata sa contribuie la o sedere confortabila pentru dumneavoastra.
Tarifele practicate de Cubix Business Hotel :

TARIF RECEPTIE ( tarife EUR/ zi/ camera ) + TVA
Tarif in timpul saptamanii Tarif week-end
standard room/double 60 EUR 50 EUR
standard room/single 60 EUR 50 EUR
executive room/double 70 EUR 60 EUR
executive room/single 70 EUR 60 EUR

– Tarifele includ TVA si taxa locala.
– Tarif week-end se aplica: vineri, sambata si duminica noaptea.

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: EXCURSII PENTRU VIZITAREA OBIECTIVELOR TURISTICE
BRASOVUL MEDIEVAL
O calatorie inapoi in timp, veti avea sansa de a retrai istoria acestui minunat oras. Pe parcursul acestei zile turistul va vizita cele mai importante monumente istorice si locatii din vechiul Brasov.
– PRIMA SCOALA ROMANEASCA
– BISERICA SFANTU NICOLAE
– BISERICA SFANTULUI BARTOLOMEU
– BISERICA NEAGRA
Poate unul dintre cele mai cunoscute monumente istorice din Europa, Biserica Neagra este in mod sigur cel mai impresionant monument arhitectonic construit în stil gotic din România astfel ca dimensiunile sale impresionante si arhitectura bogata îl coplesesc pe vizitator. A fost construita intre 1385 si 1477. Mai multe incendii au distrus partial biserica insa aceasta a fost refacuta de comunitate.
– PRIMARIA VECHE
– CASA NEGUSTORILOR
– CETATEA
Este un monument arhitectonic defensiv construit în 1524. Initial turn de supraveghere mai degraba decât fortareata de aparare, cladirea a gazduit mai târziu închisoarea orasului Brasov. Astazi fosta cetate gazduieste un restaurant foarte cunoscut: Cetate
– BASTIONUL TESATORILOR
Acesta este unul dintre bastioanele cu rol defensiv care au aparat Brasovul în Evul Mediu. Bastionul Tesatorilor a fost construit în doua stadii diferite:1421-1436 si 1570-1573. Astazi se poate gasi aici o camera muzeu în care se afla o reproducere ce prezinta Brasovul sec. al 18-lea.
– POARTA ECATERINEI
– POARTA SCHEI
– TURNUL NEGRU SI TURNUL ALB

Adresa locatiei de cazare: Brasov B-dul saturn nr.47

Website: http://www.hotelcubix.ro

Tip camere: Duble |
Servicii si facilitati:restaurantsala conferinteroom servicebar de zifaxinternet wirelessjacuzzikaraokeparcareplata cardseif la receptiespalatorietv cablu living
Facilitati camere:baie cadadus in cameraincalzire  centralainternet camerejacuzzi cameratelefon cameratv cablu in camera

Galerie foto:
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs