Hotel Condor 4 Stele

Data inscriere: Aprilie 16th, 2010 | autor:
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (Inca nu au fost acordate voturi)
Loading...
112 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Hotel Condor

hotel-condor-mamaia.jpg (10 KB)Numar de locuri de cazare: 260

Numar de camere disponibile: 139

Pret camera incepand de la: 13 Ron RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: %

Telefoane receptie: (0)241831142, 0241 831759, 0241831758

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Localizare : in partea centrala a statiunii Mamaia, linga Casino Mamaia si Barul Melody,langa discoteca Bamboo, la circa 50 m de plaja si 50 m de malul lacului Siutghiol.
Capacitate cazare : 139 de camere.din care 113 camere duble, 2 apartamente, 6 camere single, 12 camere triple si 6 matrimoniala cu terasa
Dotari : Toate camerele sunt dotate cu TV color cu programe prin cablu, minibar, aer conditionat, acces on-line la internet, telefon cu acces direct,mocheta pe jos, baie proprie cu cadita si cabina de dus.
Alte facilitati : Servicii suplimentare fara plata: Sală fitness, informaţii turistice şi culturale, păstrarea obiectelor de valoare, serviciul pentru transportul bagajelor, serviciul comisionar curier, acordare de prim-ajutor în caz de urgenţă, trezirea clienţilor la solicitare, primirea şi trimiterea mesajelor şi a corespondenţei pentru clienţi, rezervarea de bilete pentru tren şi avion, informaţii privind orarul mijloacelor de transport, comenzi taximetre, păstrarea bagajelor, informaţii meteo;sala de conferinta oferita gratuit turistilor cazati in hotel, cu o capacitate de 90 de locuri(asezare tip cinema), facilitatii agreement(table,rummy,sah- gratuity la receptia hotelului, presa scrisa-ziar,dimineata)
Servicii suplimentare cu plata: masaj,internet,spalat,calcat lenjerie personala, room-service, servicii de telefonie fixa
Servicii de masa: bonuri valorice (optional) pe toata perioada; DEJUN �BUFET SUEDEZ (obligatoriu) in perioada 01.07-31.08.2009 in valoare de 50 lei/zi/ adult si 25 lei/ zi/ copii intre 3-10 ani.
Facilitati copii: primul copil pana in 10 ani gratuit cazare si mic dejun; al doilea copil 0-3 ani gratuit cazare si mic dejun, iar intre 3-10 ani platesc 50% din tariful unui loc avand pat suplimentar asigurat si mic dejun inclus; copii intre 10-14 ani achita 70% din tariful unui loc avand pat suplimentar asigurat si mic dejun inclus. Daca sunt 2 copii intre 10-14 ani se va face un discount si vor plati 50% din tariful unui loc/fiecare cu pat suplimentar asigurat si mic dejun inclus; copii peste 14 ani sunt considerati adulti si platesc un loc intreg cu pat suplimentar si mic dejun asigurat. Copii intre 0-3 ani au dejunul gratuit, intre 3-10 ani platesc 50% din valoarea unui dejun adica 25 lei; peste 10 ani platesc dejun intreg.

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Principalele atracţii ale Mamaiei sunt Satul de Vacanţă, parcul de distracţii Aqua Magic şi telegondola. Radio Vacanţa este postul de radio al staţiunii, care emite în fiecare an din mai până în octombrie, începând cu anul 1966 în cinci limbi (română, engleză, franceză, germană şi rusă) în toate staţiunile de pe coasta românească a Mării Negre. În fiecare an, în timpul verii, în această staţiune se desfăşoară Festivalul muzicii uşoare de la Mamaia.
Satul de Vacanţă
„Satul de Vacanţă” este un loc pitoresc care găzduieşte 31 de restaurante tradiţionale româneşti, decorate în stil rustic, conform regiunii pe care o reprezintă fiecare. In satul de vacanta gasesti cele mai frumoase suveniruri din scoici facute manual. Aceste suveniruri sunt lucrate manual din scoici adunate iarma de pe malul marii. Micii tarabagii din satul de vacanta muncesc iarna din greu ca vara sa ofere mici cadouri de o valoare foarte mare.
Aqua Magic
Aqua Magic este cel mai modern parc acvatic de pe litoralul Mării Negre, ce se întinde pe o suprafaţă de 27200 mp (2,7 hectare). Toboganele, piscinele pentru adulţi şi copii, căderile de apă, bazinele, restaurantele, barurile, fast-food-urile şi magazinele de suveniruri transformă parcul într-una dintre cele mai vizitate zone de agrement din România.
Telegondola
Telegondola este un teleferic modern care face legătura între Cazino şi Hotelul Perla, pe un traseu de 2,2 km. Deplasarea se face la o înălţime de 50 m, cu o viteză de 5 metri pe secundă, întregul traseu fiind parcurs în şapte minute.

Adresa locatiei de cazare: Mamaia

Website: http://www.hotelcondormamaia.ro

Tip camere: Duble |4 locuri |Apartament |
Servicii si facilitati:restaurantroom servicecutie valorischimb valutarbar de zimasajsala de mesesala fitnessseif la receptiespalatorie
Facilitati camere:internet camereminibartelefon cameratv cablu in camera uscator par

Galerie foto:

hotel-condor-mamaia_1.jpg (9 KB)hotel-condor-mamaia_2.jpg (8 KB)hotel-condor-mamaia_5.jpg (12 KB)
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs