Hotel Alexis 3 Stele

Data inscriere: Octombrie 9th, 2010 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (Inca nu au fost acordate voturi)
Loading...
62 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Hotel Alexis

DSC01422.JPG (162 KB)Numar de locuri de cazare: 57

Numar de camere disponibile: 26

Pret camera incepand de la: 170 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: -%

Telefoane receptie: 0364263842

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Doriti ceva nou, modern si elegant? Noi va oferim solutia: alegeti Hotel Alexis***!
Situat in centrul orasului Cluj-Napoca, Hotel Alexis va intampina intr-o locatie inaugurata in octombrie 2010, oferind calitate si confort . Atmosfera calda si primitoare, va spori confortul dumneavoastra, iar micul dejun bogat si atent selectionat va va oferi energie si buna dispozitie.
Aproape de principalele atractii turistice din oras, centre comerciale si de afaceri, Hotel Alexis este alegerea perfecta. Hotelul beneficiaza de un acces facil, fiind amplasat pe artera principala care traverseaza orasul de la vest la est.

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Din programul turistic al unei vizite in Cluj-Napoca nu trebuie sa lipseasca urmatoarele obiective, toate situate la o distanta cuprinsa intre 100 si 300 m de hotelul nostru:
Catedrala Ortodoxa
A fost construita intre anii 1923-1933. Cu o arhitectura brancoveneasca, cu elemente bizantine si cu un interior decorat cu picturi murale in fresca, catedrala este unul dintre principalele edificii religioase ale municipiului Cluj-Napoca. De asemenea, aceasta adaposteste o colectie de arta veche, manuscrise, carti, documente de istorie bisericeasca si marturii despre trecutul neamului romanesc.
Biserica Romano-Catolica „Sfantul Mihail”
Fiind construita intre anii 1350-1487, este cel mai impunator edificiu gotic din tara noastra, cu cel mai inalt turn din Transilvania. Vitraliile si picturile murale din secolul al XV-lea, cu influente stilistice din nordul Italiei, releva primele ale Renasterii in pictura clujeana.
Teatrul National si Opera Romana
Cu o capacitate de 1050 de locuri, acest edificiu a fost inaugurat in anul 1919. Teatrul National este organizatorul bienal al Galei Teatrelor Nationale din Romania, iar Opera Romana este cea mai veche institutie lirico-dramatica din tara noastra, prezentand peste 200 de titluri de opere, operete si balete din repertoriul romanesc si universal.
Bastionul Croitorilor
Este un monument emblema a Clujului medieval, fiind restaurat in anul 1959. Vestigiu al celui de-al doilea rand de fortificatii construite in secolul al XV-lea de mestesugarii clujeni, in baza decretului dat de regele Sigismund de Luxemburg si partial refacute in anii 1627-1629 de principele Transilvaniei Gabriel Bethlen, monumentul a fost intretinut si pazit de breasla croitorilor, de unde ii vine si numele.
Casa Matei Corvin
Este un monument istoric si de arhitectura laica, fiind construita in secolul al XV-lea in stil gotic, cu influente renascentiste. Aceasta casa in care s-a nascut in 1443 Matei Corvin, cel mai puternic si erudit rege al Ungariei si principe al Transilvaniei, a suferit numeroase transformari, din constructia initiala pastrandu-se cadrele de usi in stil gotic tarziu. In prezent, aici isi desfasoara activitatea Universitatea de Arte si Design „Ion Andreescu”.
Gradina Botanica
Fondata in anul 1872 si reorganizata in anul 1920 de profesorul Alexandru Borza, aceasta este una dintre cele mai frumoase si mai complexe gradini botanice din Europa. Are o suprafata de 14 ha compartimentata in sectoare specifice si un muzeu national ce cuprinde 11000 de exponate de pe toate meleagurile Terrei.

Adresa locatiei de cazare: Calea Dorobantilor 26

Website: http://www.hotelalexiscluj.ro

Tip camere: | Single |Duble |Triple |
Servicii si facilitati:restaurantbar de zifaxinternet cabluinternet wirelessparcareplata cardsala de mesespalatorie
Facilitati camere:aer conditionatdus in camerafrigider cameraincalzire  centralainternet camereminibartv cablu in camera

Galerie foto:

DSC01426.JPG (186 KB)DSC01430.JPG (278 KB)DSC01433.JPG (224 KB)DSC01438.JPG (115 KB)DSC01442.JPG (121 KB)
Un comentariu


  1. Locatie buna,foarte aproape de centru,frumos,curat,confortabil.

    in Octombrie 12th, 2010 la 5:21

Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs