- Locatii Cazare la munte sau la mare - http://www.locatiicazare.ro -

Grand Hotel Perla Ciucasului

Numar de locuri de cazare: 100

Numar de camere disponibile: 50

Pret camera incepand de la: 140 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 10%

Telefoane receptie: 0268 365 600, 0268 365 603, 0268 365 604, 0723 144 001

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro [1])

Descriere:

Situat într-o splendidă zonă din împrejurimile Braşovului, localitatea Tărlungeni, o oază de linişte si armonie cu ape de izvor şi aer curat , înconjurat de dealuri şi păduri, Complexul “Grand Hotel Perla Ciucasului „ ofera tuturor turistilor ocazia de a petrece un sejur de neuitat, intr-un ambient perfect pana la cel mai mic detaliu, conditiile si serviciile oferite reprezentând un atu pentru a alege aceasta locatie.

Acest complex dispune de o sala de restaurant cu o capacitate de 100 de locuri, ceea ce confera posibilitatea organizarii unor mese festive de sfârsit de an scolar / universitar, a unor weekend-uri distractive, sarbatorirea unor evenimente speciale, precum si organizarea unor întâlniri tematice si conferinte.
Stabilirea meniului si a programului de divertisment se face cu acordul conducatorilor de grupuri, serviciile oferite de complexul nostru fiind completate cu multe surprize care au menirea de a oferi distractie si buna-dispozitie.
Complexul “Grand Hotel Perla Ciucasului” va poate pune la dispozitie 50 de camere (21 camere DBL, 18 camere matrimoniale si 1 camera TPL in cadrul hotelului de 4**** si 10 camere matrimoniale in cadrul celor 2 Vile de lux). Trebuie precizat faptul ca acest complex se intinde pe o suprafata de 32 hectare, oferindu-va astfel tot felul de posibilitati de relaxare si recreere, printre care si activitati sportive:

– tenis de camp pe teren de zgura ;
– fotball, handball,volei pe teren
sintetic multifunctional;
– echitatie;
– plimbari cu trasura;
– biliard;
– ping-pong;
– d’arts.

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Muntii Ciucasului, Zizin, Piata Sfatului din centrul vechi al Brasovului, Muzeul Istoric, Biserica Neagra, Poarta Ecaterinei, Turnul Alb, Turnul Negru

Adresa locatiei de cazare: Str. Tarlungului nr. 110 A

Website: http://www.grandhotel-perlaciucasului.ro

Tip camere: | Single |Duble |Triple |Apartament |Vila la cheie |
Servicii si facilitati:
Facilitati camere:

Galerie foto: