Garsoniera Antonella Apartamente

Data inscriere: Octombrie 1st, 2010 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (Inca nu au fost acordate voturi)
Loading...
26 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Garsoniera Antonella

Imagine0090.jpg (541 KB)Numar de locuri de cazare: 2

Numar de camere disponibile: 1

Pret camera incepand de la: 90 Lei RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 1%

Telefoane receptie: 0720092444

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

La 10 minute de centrul istoric al Brasovului, in orice anotimp, fie el calduros de vara sau in racoarea iernii, va oferim cazare si mic dejun in sistem hotelier. Dispunem de o garsoniera cu acces separat, constructie noua si dotata la standarde moderne de calitate si confort. Camera este spatioasa cu un pat matrimonial (capacitate 2 persoane), cablu Tv, bucataria este dotata cu frigider, cuptor cu microunde, baie cu dus. Parcarea este gratuita.
Nu se percepe acont pentru rezervarile facute. Rezervarea odata facuta va trebui reconfirmata telefonic cu o saptamana inaite daca este cazul si a doua oara cu o zi inaintea sosirii.
Preturile accesibile fiind o alternativa reala a cazarii de la hotel pentru tarifele practicate si serviciile de calitate astfel incat cazarea in Brasov poate fi un real succes daca veti alege Garsoniera Antonella!

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Suntem localizati in centru istoric la 10 minute de mers pe jos pana in Piata Sfatului, unde puteti vizita Biserica Neagra , Muzeul de istorie „Casa Sfatului” sau puteti urca pe Tampa sa va bucurati de o panorama superba. La 20 minute de mers pe jos se afla autogara de unde puteti lua busul daca vreti sa vizitati Castelul Bran. Preturile sunt accesibile fiind o alternativa reala a cazarii de la hotel pentru tarifele practicate si serviciile de calitate astfel incat cazarea in Brasov poate fi un real succes daca veti alege Garsoniera Antonella!

Adresa locatiei de cazare: Brasov, str. De Mijloc nr. 32

Website: http://

Tip camere: Duble |
Servicii si facilitati:acces bucatariefrigider in vilagradinainternet wirelessparcareterasatv cablu living
Facilitati camere:frigider cameraincalzire  centralatv cablu in camera uscator par

Galerie foto:

Imagine0031.jpg (1022 KB)Imagine0091.jpg (509 KB)Imagine0039.jpg (488 KB)Imagine0093.jpg (571 KB)
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs