GARDEN CLUB 3 Stele

Data inscriere: Noiembrie 25th, 2010 | autor: GARDEN CLUB
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (2 voturi, media: 10.00 din 10)
Loading...
126 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

GARDEN CLUB

HOTEL EXTNumar de locuri de cazare: 30

Numar de camere disponibile: 15

Pret camera incepand de la: 240 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 6%

Telefoane receptie: 0268 470 770

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Complexul Garden Club este situat in afara Brasovului, la o distanta de 1 km si 260 metri, pe drumul national DN13, Brasov – Sighisoara. Complexul este o gazdă perfectă atat pentru invitaţi, cat şi pentru persoane oficiale, grupuri turistice, oameni de afaceri şi oaspeţi ai Braşovului. Complexul va pune la dispozitie un hotel, un restaurant, corturi pentru evenimente, o gradina, o piscina descoperita si o atmosfera de neuitat.
Hotelul Garden Club este clasificat la 3 stele si a fost deschis in toamna 2008. Serviciile de cazare in Brasov va sunt ofertite prin cele 15 camere duble, dotate cu baie proprie, TV, mobilier de lemn si calitate de patru stele.
Piscina Garden Club este situată in curtea complexului si este descoperita. Confortul, dotările si serviciile oferite vor face ca evenimentele organizate în locaţia noastră să fie de neuitat.
Vă punem la dispoziţie logistica necesară pentru organizarea de evenimente, prin cortul de evenimente cu o capacitate de 220 de persoane, aşezat în faţa piscinei. Dincolo de masa excelentă şi serviciul impecabil atuul nostru este ambianţa placută, intimă şi relaxantă.

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: BISERICA NEAGRA, CETATEA BRASOV, STRADA SFORII, TURNUL TESATORILOR, ETC.

Adresa locatiei de cazare: DN 13, KM. 1+260

Website: http://www.gardenclub.ro

Tip camere: | Single |Duble |
Servicii si facilitati:restaurantsala conferintefaxgradinainternet cabluinternet wirelessparcareanimale de companiepiscinaplata cardsala de mesesemineutichete vacanta
Facilitati camere:aer conditionatbaie cadacamera cu balconincalzire  centralainternet camerejacuzzi cameraminibartelefon cameratv cablu in camera uscator par

Galerie foto:

DSCF1069HPIM3710HPIM4597P1000087SNV82511SNV84377
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs