DELFINUL 3 Margarete

Data inscriere: Noiembrie 7th, 2011 | autor: delfi
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (Inca nu au fost acordate voturi)
Loading...
95 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

DELFINUL

Numar de locuri de cazare: 18

Numar de camere disponibile: 9

Pret camera incepand de la: 100 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: %10

Telefoane receptie: 0740791538 / 0747403554

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Cabana turistica de 3 margarete cu vedere spre munte si spre cazanele dunarii.
Cabana Delfinul este asezata intr-o zona pitoreasca pe malul Dunarii, la poalele muntelui, pe Clisura Dunarii, la intrare in Cazanele Mari. Va ofera 16de locuri de cazare repartizate in 7 camere.
De la cabana este acces direct atat catre Dunare cat si catre munte. Puteti pescui, inota sau puteti sa va plimbati pe carari pe munte.
Cazarea va fi in camere cu baie proprie si balcon cu vedere spre Dunare sau in camere cu baie proprie fara balcon cu vedere spre munte.

-camera dubla: 100 lei/zi
-apartament: 200 lei/zi
Oferta de craciun 2012
Oferim 3 nopti de cazare cu demipensiune si masa festiva de craciun in perioada 24-25-26-27 la pretul de 400lei.
Oferta revelion 2012: 3 nopti de cazar cu demipensiune in fiecare zi si masa festiva in seara de revelion la 600 lei/persoana.
Oferta sejur grup: pentru grupuri de minim 20 persoane (cu cazare de 3 persoana in camera dubla) oferim 2 nopti de cazare,1 pranz, 1 cina si 2 mic dejunuri la pretul de 125lei/persoana

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Capul Decebal,pestera Ponicova,Tabula Traiana,Cetatea Tricule, Grota, Cazenele Mici si Mari.

Adresa locatiei de cazare: Zona Codicea Mare,Plavisevita, Dubova

Website: http://www.cabanadelfinul.ro

Tip camere: Duble |Apartament |
Servicii si facilitati:restaurantcutie valoribar de zifoisorgradinalivadalivingparcareanimale de companieping pongpiscinarau in curtesala de mesespalatorieterasatichete vacantatv cablu living
Facilitati camere:aer conditionatcamera cu balcondus in cameraincalzire  centralaincalzire lemnetv cablu in camera uscator par

Galerie foto:
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs