Termeni si conditii

Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (Inca nu au fost acordate voturi)
Loading...
662 vizualizari

www.locatiicazare.ro (denumit in continuare locatiicazare.ro) este creat si administrat de SC End Soft Design SRL www.endd.ro Adresa postala: Bucuresti., sector 1, str. Calea Grivitei, nr. 192; Fax: 0212232923

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITESTI SI SA ACCEPTI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA SI UTILIZAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA ESTI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII. SERVICIILE PE CARE ACEST SITE LE FURNIZEAZA SUNT REZERVATE PERSOANELOR PESTE 18 ANI SAU MINORILOR DE PESTE 14 ANI CARE AU CONSIMTAMANTUL PARINTILOR  DE A UTILIZA ACEST SITE WEB.

Atentionare
Acest website isi propune sa informeze publicul prin intermediul unor articole complete si practice.
Cu toate acestea insa, toate informatiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse in www.LocatiiCazare.rosau in orice alt produs care este realizat si promovat de LocatiiCazare.ronu reprezinta activitate de consultanta, indrumare sau reclama.
Sfaturile noastre sunt realizate pentru situatii standard si nu sunt adaptate situatiei dvs. particulare. De aceea, va recomandam ca, inainte de a aplica aceste sfaturi la situatia dvs. particulara, sa cereti parerea unui specialist.

LocatiiCazare.ro nu poate fi facut raspunzator in nici o masura, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de LocatiiCazare.ro.

Termeni si conditii de acces a siteului LocatiiCazare.ro
Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie. Prin accesarea siteului LocatiiCazare.ro aflat la adresele http://www.LocatiiCazare.ro si http://LocatiiCazare.ro sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, sunteti tinut sa respectati termenii documentului de mai jos asupra caruia ati fost de acord. In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti LocatiiCazare.rosi sa nu mai accesati acest site. Orice acces al LocatiiCazare.ro va fi consideram, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

1. Protectia proprietatii intelectuale

2. Inscriere pe site-ul “LocatiiCazare.ro”
3. Utilizarea continutului “LocatiiCazare.ro” si raspunderi
4. Abonamente, plata abonamentelor si alte tranzactii
5. Suspendarea accesului
6. Modificari aduse siteului

7. Informatii personale
8. Inregistrare, parole si responsabilitati
9. Confidentialitate
10. Platformele de comunicatie puse la dispozitie de LocatiiCazare.ro
11. Lipsa a garantiei, si declinari de raspundere
12. Forta majora
13. Diverse
14. Legea care guverneaza acordul

15. Clientul accepta sa adere la acesti termeni si conditii

Termenii prezentului document dateaza de la 10 decembrie 2005.

1. Protectia proprietatii intelectuale
Continutul si designul LocatiiCazare.ro, precum si orice alt material avand legatura cu LocatiiCazare.rotrimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la “Continut LocatiiCazare.ro”), apartin LocatiiCazare.rosi colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele LocatiiCazare.rofara a detine o permisiune scrisa din partea LocatiiCazare.ro.

2. Inscriere pe site-ul “LocatiiCazare.ro”. Pentru a deveni membru trebuie sa completezi in formularul de inscriere cateva date personale obligatorii. Acestea trebuie sa fie actuale, clare si complete. Vei fi avertizat ca trebuie sa actualizezi aceste date de cate ori intervin modificari. In cazul in care informatiile furnizate de tine se dovedesc false, incomplete sau depasite, ne rezervam dreptul de a inceta acest Acord si de a-ti interzice accesul pe site.

Toate informatiile care te pot identifica (nume, adresa, adresa de email etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite nici unei terte parti, exceptie facand cazurile in care legea ne obliga.
3. Utilizarea continutului LocatiiCazare.rosi raspunderi
Puteti copia si printa Continutul LocatiiCazare.rodoar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Cu expectia celor spuse mai sus, Continutul LocatiiCazare.ronu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea LocatiiCazare.ro:
a. reproducerea sau stocarea Continutului LocatiiCazare.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului LocatiiCazare.ro, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea LocatiiCazare.ro.
c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al LocatiiCazare.roasupra Continutului LocatiiCazare.ro.
Orice utilizare a continutului LocatiiCazare.roin alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului LocatiiCazare.roin alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise prin formularul de contact catre administratorii website-ului.

3.1 Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Clientul se obliga ca:
a) nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
b) nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca serviciul sau reteaua de telecomunicatii End Soft Design S.R.L. pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator;
c) nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul “negarea serviciului”. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal;

3.2 Clientul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze End Soft Design S.R.L. in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a retelei de comunicatii a End Soft Design S.R.L. si a Internetului de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de End Soft Design S.R.L. ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.

3.3 Plata tuturor cheltuielilor aditionale in legatura cu folosirea serviciului, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii telefonice sau Internet le-ar putea solicita, intra in sarcina clientului.
4. Abonamente, plata abonamentelor, si alte tranzactii
Accesul la unele dintre serviciile de listare a unor obiective care intra in Continutul End Soft Design S.R.L. poate sa fie permis doar dupa plata unui abonament. Toate platile, incluzand prin aceasta taxele aplicabile acestor plati, trebuie realizate in avans, in Lei, conversiunea EURO in moneda romaneasca realizandu-se la data efectuarii platii. Accesul la serviciile platite nu va fi permis decat dupa momentul la care se confirma transferul de bani in contul End Soft Design S.R.L.. End Soft Design S.R.L. nu va solicita niciodata abonatilor sai plata unor servicii deja prestate. Nu poate sa existe nici o situatie in care dumneavoastra sa folositi intai un serviciu si apoi sa fiti obligati la plata unor sume de bani, prin urmare, orice astfel de cerere din partea unor persoane care spun ca actioneaza in numele nostru nu are nici o legatura cu echipa End Soft Design S.R.L., si va trebui tratata ca atare. End Soft Design S.R.L. poate fi folosit, de unii dintre partenerii sai de afaceri, drept baza pentru vanzarea sau promovarea unor produse si servicii. In aceasta situatie, contractul care va reglementa contractul dintre dvs. si furnizorul de produse si servicii respectiv se va incheia intre dvs. si respectivul furnizor de produse si servicii si nu intre dvs. si End Soft Design S.R.L..

In situatia in care doriti incetarea furnizarii serviciului catre dumneavoastra, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca platile deja efectuate nu sunt si nu vor fi returnate.

Acceptati si sunteti de acord ca orice intarziere in plata sumelor de bani catre End Soft Design S.R.L. va constitui o incalcare a prevederilor prezentului acord. In conditiile in care End Soft Design S.R.L. isi rezerva dreptul sa adopte si alte atitudini permise de lege sau contract, sunteti de acord si intelegeti sa RAMBURSATI IN TOTALITATE CATRE End Soft Design S.R.L. TOATE COSTURILE SI CHELTUIELILE CARE POT REZULTA IN LEGATURA CU RECUPERAREA SAU INCERCAREA DE RECUPERARE A ACESTOR SUME NEPLATITTE.

5. Suspendarea accesului

LocatiiCazare.ropoate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la Continutul LocatiiCazare.rosau la o parte a acestui continut.
In cazul acesta, se vor aplica, acolo unde este cazul, prevederile punctului 3 al prezentului document.

6. Schimbari ale siteului
LocatiiCazare.roisi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, LocatiiCazare.roisi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

7. Informatii personale

7.1 Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca End Soft Design S.R.L. are dreptul de a insera numele si alte informatii cu privire la client, rezultate in urma utilizarii serviciului de catre client, intr-o baza de date computerizata in urmatoarele scopuri:
a) pentru utilizarea acestor date de catre End Soft Design S.R.L. in scopuri de vanzari si marketing;
b) in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;
c) End Soft Design S.R.L. poate oferi informatia colectata de la client si altor furnizori de servicii sau produse care, in opinia End Soft Design S.R.L., ar putea prezenta interes pentru client;

8. Inregistrare, parole si responsabilitati
Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. LOCATIICAZARE.ROnu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati log off / sign out din contul dvs. in Forumul, Chatul sau alte servicii online oferite de LOCATIICAZARE.RO, la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in siteurile sau serviciile furnizate de LOCATIICAZARE.RO
Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).
Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, LOCATIICAZARE.ROnu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.
Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul LocatiiCazare.ro, indiferent ca accesul se rezlizeaza de catre un utilizator sau un abonat LocatiiCazare.ro. LocatiiCazare.ronu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei retele la Continutul sau. IN situatia in care se descopera accese de acest gen, LocatiiCazare.roisi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la Continutul sau, fara posibilitatea returnarii sumelor de bani care au ramas nefolosite din abonamentul platit de dvs.

9. Acord de confidentialitate
Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre LocatiiCazare.rova fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al LocatiiCazare.ro.

10. Platformele de comunicatie puse la dispozitie de LocatiiCazare.ro
LocatiiCazare.rova poate pune la dispozitie forumuri de discutie, clienti de CHAT, clienti de Instant Messenger si alte platforme de comunicare intre dvs. si ceilalti utilizatori LocatiiCazare.ro. IN ideea in care LocatiiCazare.ronu poate si nici nu este interesat de filtrarea mesajelor postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicatie, ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicatie.
Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de LocatiiCazare.roeste supusa urmatoarelor limitari:
– Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind “publicitate” la diverse categorii de bunuri si servicii in afara zonelor special create in cadrul site-ului si fara acordul LocatiiCazare.ro.
– Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor LocatiiCazare.ronici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de LocatiiCazare.rosau prin intermediul altor mijloace de comunicatie. Mai mult, contul dvs. de email pe care LocatiiCazare.rovi-l poate pune la dispozitie este limitata de folosirea acestuia doar in conformitate cu cerintele legii sau ale moralei.
– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu in afara pagini special realizata pentru dumneavoastra. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiune a”confidential” sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.
– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in oprice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.
– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea LocatiiCazare.rosau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).
– Nu puteti colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membri LocatiiCazare.ro.
– Nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la platformele de comunicatie puse la dispozitie de LocatiiCazare.ro.
– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje a caror sursa este ascunsa.
Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie LocatiiCazare.ro(chat, forum, email, mesaje private, liste de discutii, etc.), sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi LocatiiCazare.ropentru price paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmitereii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.
Forumul, Chatul sau platforma de blog LocatiiCazare.ro, precum si orice alta platforma de comunicatie LocatiiCazare.rocare face posibila publicarea unor teste, contin mesaje trimise de utilizatori, asupra carora LocatiiCazare.ronu are nici un control. LocatiiCazare.ronu poate garanta acuratetea, integritatea sau calitatea acestor mesaje. Unii utilizatori pot intelege ca este mai simplu sa incalce regulile statuate in acest acord, si, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste mesaje pentru a face o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terti. Imaginea prezentanta de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.
Prin publicarea unui mesaj al dvs. pe unul dintre Forumurile LocatiiCazare.rosau prin publicarea pe site, acolo unde acest lucru este posibil, a unui comentariu cu privire la unul dintre articolele publicate in LocatiiCazare.ro, sunteti de acord sa cedati LocatiiCazare.rodreptul nelimitat si neexclusiv de a reproduce, modifica, traduce, publica, distribui sau face public respectivul text sau o parte din acesta.

11. Lipsa a garantiei, si declinari de raspundere
Desi in fiecare moment facem eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, LocatiiCazare.ronu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a siteului LocatiiCazare.ro, a software-ului LocatiiCazare.roori a produselor si serviciilor aparute sub egida LocatiiCazare.ro. LocatiiCazare.ronu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dara fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului,’ intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca LocatiiCazare.rova atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.
LocatiiCazare.ronu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, LocatiiCazare.ronu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.
La cererea LocatiiCazare.ro, sunteti de acord sa exonerati de raspundere LocatiiCazare.ropentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

12. Forta Majora
LocatiiCazare.ro, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre LocatiiCazare.ronu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile LocatiiCazare.ro, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa LocatiiCazare.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la LocatiiCazare.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele LocatiiCazare.ro, erorile de operare, greva, etc.

13. Diverse
Schimbarea termenilor prezentului acord. LocatiiCazare.roeste indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Este responsabilitatea dumneavoastra exclusiv sa urmariti termenii si conditiile acestui site si modificarile acestor ori de cate ori accesati website-ul LocatiiCazare.ro
De asemenea, unele servicii oferite de LocatiiCazare.ropot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.
Publicitatea si continutul furnizat de alte parti. Parti ale continutului inclus in LocatiiCazare.ropot sa fie furnizate de terte persoane cu care LocatiiCazare.roare incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului LocatiiCazare.ropot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. LocatiiCazare.ronu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, LocatiiCazare.ronu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din LocatiiCazare.ro.
Notficari Orice notificare catre LocatiiCazare.rotrebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

14. Legea care guverneaza acordul
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

15. Clientul accepta sa adere la acesti termeni si conditii

Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea Serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.
In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.
Va multumim,
Echipa LocatiiCazare.ro

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs