Casa Monteoru – pensiune cu tratament in statiunea Sarata Monteoru 3 Stele

Data inscriere: Iulie 6th, 2009 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (21 voturi, media: 6.95 din 10)
Loading...
9,347 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Casa Monteoru – pensiune cu tratament in statiunea Sarata Monteoru

Casa Monteoru piscina apa minerala.jpg (21 KB)Numar de locuri de cazare: 26

Numar de camere disponibile: 11

Pret camera incepand de la: 130 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: %10

Telefoane receptie: 0722353955

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Pensiunea Casa Monteoru situata in statiunea Sarata Monteoru dispune, ca posibilitate de tratament, de instalatii pentru bai calde cu apa minerala bogata in iod sare si sulf, dar si de bazine cu apa minerala in aer liber.
In cadrul terasei in aer liber respectiv in jurul piscinei exterioare cu bar de zi se pot servi racoritoare, cafea, apa minerala / plata snacks si bauturi alcoolice.
Cazarea:
– 4 camere cu pat dublu si 1 cu doua paturi duble avand o singura baie imensa; noi recomandam aceste camere pentru tineret dispus sa petreaca in voie
– 6 camere cu pat dublu, baie individuala cu dus sau cada, balcon

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Mina de petrol – unica in Europa, se exploateaza petrolul prin sistem de galerii
Statiunea balneoclimaterica Monteoru inaugurata in 1895
Parcul dendrologic
Situl arheologic de pe Dealul Cetatuia
Schitul Negoita
Crucea din Sarata Monteoru
La Namoluri

Adresa locatiei de cazare: Sarata Monteoru, Jud. Buzau

Website: http://www.casamonteoru.ro

Tip camere: | Single |Duble |4 locuri |
Servicii si facilitati:sala conferinteacces bucatariebar de zifaxfoisorfrigider in vilagradinagratarinternet wirelesslivingparcaremasajparcarepiscinasala de mesespalatorieterasatransport autotv cablu living
Facilitati camere:baie cadacamera cu balcondus in cameradus pe holincalzire  centralainternet cameretv cablu in camerafoisor

Galerie foto:

Casa Monteoru camera luminii.jpg (12 KB)Casa Monteoru camera roz.jpg (13 KB)Casa Monteoru camera verde.jpg (10 KB)Casa Monteoru piscina apa dulce.jpg (18 KB)Casa Monteoru piscina apa termala sare iod.jpg (17 KB)
Un comentariu


  1. O atmosfera de vis intr-un peisaj mirific te indeamna sa revi in acest loc minunat. Curatenia desavirsita, amabilitatea gazdei este deviza acestei minunate pensiuni care i-ti ofera o vacanta minunata in linistea unui peisaj de minunat.Recomand aceasta pensiune tuturor celor care le place frumosul,linistea si atentia din partea gazdei care face mai mult decit orice .Aveti incredere in caracterizarea mea pentru aceasta minunata locatie.Multumesc Gazdeiminunate.Gigi- Fetesti-Ialomita.

    in Iulie 15th, 2013 la 14:43

Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs