Casa Barcaru 2 Stele

Data inscriere: August 25th, 2010 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (1 voturi, media: 10.00 din 10)
Loading...
310 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Casa Barcaru

Numar de locuri de cazare: 28

Numar de camere disponibile: 10

Pret camera incepand de la: 60 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 5%

Telefoane receptie: 0744302373

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Pensiunea este situata in statiunea AZUGA, chiar la DN-1 BUCURESTI- BRASOV, si in apropierea garii Azuga.Este o investitie noua ,fiind renovata complet in 2010 , atat mobilierul,baile, mocheta si dotarile din camere ,bucatarie si sala de mese sunt noi.

Oferim turistilor 8 camere dotate cu paturi matrimoniale “KING SIZE”(1,6 x 2m ; 2 x2 m),baie si grupuri sanitare proprii, TV-color 54 cm,cablu-tv 40 prog., internet .Exista si posibilitatea unui pat suplimentar pentru copii sau adulti .
Am reusit sa cream la etajul 1 ambianta unui mic hotel , iar la etajul doi atmosfera intima a unei cabane de munte din lemn.
Mansarda cu cele doua camere de 6 paturi si grup sanitar propriu ofera studentilor si tinerilor posibilitatea unui sejur ieftin si confortabil.

Sala de mese, 36 locuri,cocktail-bar-ul de la parter si terasa ,24 locuri, de la etajul 1 functioneaza cu circuit inchis, fiind la dispozitie doar pentru grupul Dvs.

Dispunem de dotarile necesare organizarii de petreceri pentru toate varstele – foc de tabara, muzica anilor ’70 – ’80, dar si lasere, fum,DJ-musica house,multi Watts,etc.

Vom incerca sa imbinam atmosfera placuta a unei pensiuni cu standardele de confort ale unui mini hotel, rezultatul fiind “CASA BARCARU “ .

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Partiile Sorica si Cazacu
Pastravaria Azuga

Adresa locatiei de cazare: Str Victoriei Nr.7 Azuga Prahova Romania

Website: http://www.casabarcaru.ro

Tip camere: Duble |
Servicii si facilitati:restaurantsala conferinteacces bucatariebar de zibiliardfrigider in vilagratarinternet wirelesslivingparcareanimale de companiesala de meseterasatichete vacantatransport autotv cablu living
Facilitati camere:camera cu balcondus in cameraincalzire  centralainternet cameretv cablu in camera uscator par

Galerie foto:
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs