Cabana Cascada 2 Margarete

Data inscriere: Ianuarie 6th, 2011 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (4 voturi, media: 5.75 din 10)
Loading...
325 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Cabana Cascada

Picture1Numar de locuri de cazare: 12

Numar de camere disponibile: 5

Pret camera incepand de la: 80 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 5%

Telefoane receptie: 0747715180

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Cand urci de la Cimpeni spre Muntele Gaina, soseaua coteste spre apus, inganandu-se cu Raul Mic, una dintre ramurile de obarsie ale Ariesului. Astazi intalnim in cale, ceva mai la deal, comuna Vidra, formata din sate mari, compacte cu casele zidite pe terase ori la poalele versantilor.

In inima comunei, langa rezervatia naturala – Cascada Valul Miresii, este asezata Cabana turistica Cascada care va ofera servicii turistice de calitate.

Cabana dispune de urmatoarele facilitati: 3 camere cu pat dublu, o camera cu pat simplu si o camera cu 5 paturi. De asemenea, cabana dispune de o bucatarie dotata cu toate cele necesare pentru turistii care doresc sa-si gateasca singuri, sala de mese si living.

Serile racoroase vi le puteti petrece fie in bar, urmarind programele preferate fie pe terasa, savurand peisaje placute ochiului, alcatuite din stanci golase de calcar alb, presarate din loc in loc cu mici palcuri de arbusti.

Va oferim inclusiv produse alimentare traditonale, specifice satelor de munte, legume si fructe cultivate in gospodaria proprie.

Pe cei dornici de a experimenta viata linistita de la sat, calutul Bubi ii asteapta sa ii poarte pe meleagurile Tarii Motilor.

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: In comuna Vidra: rezervatia naturala Cascada Valul Miresii, rezervatia Dealul cu Melci, Biserica de lemn din Goiesti, „Biserica din Ciungi”, Biserica din piatra din Poieni, expozitia etnografica amenajata in centrul comunei, moara de apa din Valea Morii, varful Strutul unde creste floarea de colt.

Pe Valea Ariesului: casa memoriala Avram Iancu, muzeul etnografic Avram Iancu (casa Iancului), Cheile Albacului (La Zugai), avenul de la Potionci, Casa memoriala “Horea” Albac, rezervatiile naturale: Pestera Darninii, Izbucul Matisesti, Poiana cu narcise de la Negrileasa, varful Detunata, constructii vechi, case si anexe gospodaresti, intr-un stil specific Tarii Motilor, biserica veche de la Fericet, Dambul lui Gaf, Casa lui Horea de la Fericet, Partia de ski Vartop – Arieseni.

Va invitam sa participati la evenimentele turistice: Targul de fete de pe Muntele Gaina (19 – 20 iulie), Targul National de Turism Rural Albac, Ziua Lemnarului – Horea, Matisesti, Serbarile Zapezii – Arieseni.

Potentialul turistic ridicat din zona face posibila practicarea a numeroase forme de turism – odihna si recreere, practicarea sporturilor de iarna drumetie speoturism, alpinism, turism rural, turism religios si cultural, turism de vanatoare si pescuit sportiv etc.

Adresa locatiei de cazare: Vidra, Sat Nemesi, Nr 67A

Website: http://www.cabanacascada.ro

Tip camere: | Single |Duble |4 locuri |
Servicii si facilitati:acces bucatariefrigider in vilagratarparcare
Facilitati camere:incalzire  centrala

Galerie foto:

DSC06133Picture 117DSC06143Picture 111DSC06142Picture 084DSC06140Picture15DSC00901Picture 147Picture2DSC00983Picture 139








Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs