BASSEN PENSION 3 *** 3 Margarete

Data inscriere: August 4th, 2009 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (Inca nu au fost acordate voturi)
Loading...
139 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

BASSEN PENSION 3 ***

summer time.jpg (64 KB)Numar de locuri de cazare: 20

Numar de camere disponibile: 10

Pret camera incepand de la: 120 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: %5

Telefoane receptie: 0269839681

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Pensiune in stil german situata in statiunea Bazna, un loc ideal pentru cazare, intalniri sau tratament la preturi extrem de accesibile. Pensiunea va ofera o serie de activitati atat pentru grupuri cat si pentru turisti individuali. Oferim programe diversificate pentru intalniri de firma. Astfel cateva dintre programele noastre ar fi: activitati de teambuilding, outdoor, tir cu arcul, plimbari cu caruta sau cu sania functie de anotimp, biking in imprejurimi si mountainbiking pe traseele din padure, facepainting, vizita la biserica saseasca din localitate sau la cele din imprejurimi. Putem orice tip de activitate pentru grupurile care se cazeaza la noi sau daca acestea ne depasesc capacitatea de cazare putem sa le asiguram cazare in alte structuri, putand beneficia de toate programele noastre. Organizam tabere pentru copii cu programe instructive in ceea ce priveste cunoasterea naturii si aventura. Organizam tabere de supravietuire pentru grupuri, participantii deprinzand aici diferite tehnici si metode de supravietuire in natura. Suntem adaptabili solicitarilor dumneavoastra, programele fiind flexibile.

Obiective turistice sau locuri speciale din zona: Biserici fortificate : Bazna , Biertan , Medias , etc
Sighisoara – singura cetate medievala locuita din Europa
Medias – oras medieval
Sibiu – Capitala Culturala Europeana 2007

Adresa locatiei de cazare: Nr 237 , Bazna , jud Sibiu

Website: http://www.bassen.ro

Tip camere: | Single |Duble |
Servicii si facilitati:acces bucatarieATVfermafrigider in vilagradinagratarinternet cabluinternet wirelesskaraokelivadaparcareparcareanimale de companieplata cardsala de mesesauna
Facilitati camere:dus in cameraincalzire  centralainternet cameretv cablu in camera

Galerie foto:

bassen double room.jpg (18 KB)bassen twin room.jpg (19 KB)bell collection.jpg (10 KB)children party.jpg (9 KB)fussball.jpg (12 KB)hiking.jpg (64 KB)children activity.jpg (8 KB)front entrance.jpg (26 KB)
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs