Baile Minerale Telega 2 Margarete

Data inscriere: August 21st, 2012 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (Inca nu au fost acordate voturi)
Loading...
193 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Baile Minerale Telega

Numar de locuri de cazare: 30

Numar de camere disponibile: 6

Pret camera incepand de la: 60 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 5%

Telefoane receptie: +40 763 673 909 | +40 727 122 457

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Telega are mai multe lacuri sarate, formate în locul vechilor ocne: Mocanu, Palada, Stavrica, Lacul Dulce si Lacul Baia Centrala, lacuri alimentate de izvoare si uneori de apele de pe torenti. Din aceste lacuri au fost amenajate Baile Minerale Telega, cunoscute din secolul al XIX-lea pentru calitatile terapeutice care atrag acum mii si mii de turisti ce se bucura din plin de apele lor tamaduitoare.
Oferta este deosebit de generoasa: un strand cu bai reci pe sase mii de metri patrati, plaja cu locuri de joaca pentru copii, cabane de odihna, umbrare, restaurant cu produse ca la mama acasa. În acelasi perimetru s-au ridicat recent mai multe constructii în sprijinul celor care-si cauta sanatatea aici: un modern pavilion de bai calde, sauna, sali de masaj, cabinet cosmetic, precum si cabinet medical cu personal de specialitate. Punctul de atractie ramâne, însa, lacul sarat, care are o adâncime de 150 metri, bogat în calciu, magneziu si potasiu.

Adresa locatiei de cazare: str. Băilor 1335 Comuna Telega Judeţ Prahova, Romania

Website: http://www.bailemineraletelega.ro

Tip camere: | Single |Duble |Triple |4 locuri |Apartament |
Servicii si facilitati:restaurantsala conferinteacces bucatariebar de zigradinagratarlivingparcaremasajparcareterasatv cablu living
Facilitati camere:baie cadacamera cu balcondus in cameradus pe hol

Galerie foto:
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs