Apartamentul Iris din Constanta 3 Stele

Data inscriere: Mai 24th, 2011 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (Inca nu au fost acordate voturi)
Loading...
26 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Apartamentul Iris din Constanta

Iris 4.jpg (80 KB)Numar de locuri de cazare: 4

Numar de camere disponibile: 2

Pret camera incepand de la: 129 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 10%

Telefoane receptie: 0721 22 22 92

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

.Perioade disponibile pentru inchirieri : din 15 Mai 2011.

Tarife per noapte per apartament: din 3 Ianuarie 2011 – 129 ron.

Clientii pot alege orice perioade in aceste intervale. Datele reprezinta noptile de cazare.

Tarifele sint calculate pentru un sejur de minim 3 nopti pentru 4 persoane.

Pentru 1-2 persoane tarifele se miscoreaza cu 20 ron per zi.

In cazul in care grupul este format din mai multe de 4 persoane se va achita un supliment pe zi de 20 ron per zi.

Daca perioada de cazare este mai mica de 3 nopti tarifele se majoreaza cu 20 ron per zi.

Capacitate de cazare maxim 6 turisti (4 adulti si 2 copii).

Tarifele sint calculate pentru 4 persoane in cazul in care grupul este format din mai multe persoane se va achita un supliment pe zi de 20 ron per persoana.

Capacitate de cazare maxim 6 turisti (4 adulti si 2 copii).

Tarifele difera in functie de durata sejurului, perioada pentru care sa solicita rezervarea apartamentului dar si de numarul de persoane.

Pentru a primi o oferta personalizata va rugam sa ne contactati pe mail sau telefonic.

In cazul in care avansul nu va fi achitat in 48 de ore de la primirea voucherului apartamentul devine disponibil pentru inchirieri in regim hotelier si pentru aceste perioade.

Pentru a va comunica tarifele pentru perioada in care doriti sa va petreceti concediul pe Litoral in Statiunea Mamaia sau in Constanta va rugam sa ne contactati pe E-mail : apartamente@cazare-mamaia-constanta.ro

Apartament clasificat la 2 stele cu 2 camere baie si bucatarie complet utilat ce ofera cazare in regim hotelier pentru maxim 5 turisti. Apartamentul este situat in Constanta la intrarea in Statiunea Mamaia in imediata apropiere a centrului comercial Ciresica.

Apartamentul Iris din Constanta este disponibil pentru inchirieri in regim hotelier in sezon si extrasezon in timpul verii cit si in timpul iernii.

Apartamentul Irezia este pozitionat in zona Tomis Nord Ciresica din Constanta in imediata apropiere a Statiunii Mamaia si a Hotelului Oxford.

Distanta de la apartament si pina la Statia de taxare din Statiunea Mamaia este de 1.2 KM, iar pina la plaja din zona Hotelului Perla – Aqua Magic este de 1.5 KM si se parcurge cu masina in maxim doua minute iar pe jos in 10-12 minute.

Apartamentul Iris din Constanta se afla la parter este dotat si asigura tot confortul pentru cazarea in regim hotelier sau turistic pentru cei ce doresc sa inchirieze camere in apartamente, garsoniere, pensiuni, vile, moteluri, hosteluri si hoteluri in orasul Constanta in timpul sezonului estival dar si in extrasezon, apartamentul fiind locatia ideala pentru cazare in regim hotelier sau in regim tranzit ori gazda pentru turism de afaceri, team building, sejururi scurte, fiind situat intr-un bloc de locuinte unde accesul se face prin cartele magnetice.

Conditiile de care va dispune turistul in Apartamentul Iris din din Tomis Nord zona Campusul Universitar Constanta sunt :

Bucataria dotata cu : frigider, aragaz, hota, cuptor cu microunde, cafetiera, prajitor de paine, tacamuri si vesela necesara prepararii mancarii.

Baia dotata cu : grupuri sanitare si mobilier nou, masina da spalat automata, apa rece si apa calda non stop, prosoape, sapun.

Camera de zi dotata cu : aer conditionat, pat dublu, canapea extensibila, internet wireless, TV color, lenjeria de pat, perne.

Camera de noapte dotata cu : pat dublu confortabil, lenjeria de pat, perne, dulap pentru depozitarea hainelor, umerase, fier si masa de calcat, trusa cu ac si ate, feon.

Balconul are o lungime de 12 metri se intinde pe toata lungimea apartamentului si este orientat spre sud si este prevazut cu gratii ce confera siguranta si intimitate turistilor. In balcon exista mobilier pentru servirea mesei sau a cafelei.

In apartamente exista la dispozitia turistilor pentru petrecerea timpului liber: carti de joc, sah, rummy, table, obiecte specifice sezonului estival (colace de diferite dimensiuni, galeti si forme pentru nisip, palete badminton, rogojini, perne gonflabile, geanta de plaja, pompa aer, pistoale cu apa)

Apartamentul are asigurat un loc de parcare.

Accesul cu animale de companie este interzis.

Adresa locatiei de cazare: Apartamentul Iris din Constanta zona Tomis Nord Campusul Universitar

Website: http://cazare-mamaia-constanta.ro/apartamente/apartament/iris-constanta-regim-hotelier

Tip camere: Duble |
Servicii si facilitati:
Facilitati camere:

Galerie foto:

Iris 2.jpg (77 KB)Iris 6.jpg (76 KB)Iris 5.JPG (71 KB)Iris 3.jpg (60 KB)Iris 1.jpg (69 KB)
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs