Apartamentul de lux Tania 2 2 Stele

Data inscriere: Iunie 6th, 2011 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (Inca nu au fost acordate voturi)
Loading...
207 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Apartamentul de lux Tania 2

tania 6.jpg (65 KB)Numar de locuri de cazare: 4

Numar de camere disponibile: 2

Pret camera incepand de la: 189 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 5%

Telefoane receptie: 0721 22 22 92

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Tarife per noapte per apartament: din 3 Ianuarie 2011 : 189 ron.

Tarife calculate pentru 2 persoane pentru minim 3 nopti. Pentru mai putine nopti de cazare sau in cazul in care grupul este format din mai mult de 2 persoane va rugam sa ne contactati pentru a va oferi tariful per noapte per apartament ce difera in functie de numarul de nopti si de numarul de persoane.

Capacitate de cazare maxim 4 turisti.

Perioade pentru care se asteapta achitarea avansului (neactualizat) :

Tarifele difera in functie de durata sejurului, perioada pentru care sa solicita rezervarea apartamentului dar si de numarul de persoane.

Pentru a primi o oferta personalizata va rugam sa ne contactati pe mail sau telefonic.

In cazul in care avansul nu va fi achitat in 48 de ore de la primirea voucherului apartamentul devine disponibil pentru inchirieri in regim hotelier si pentru aceste perioade.

Pentru a va comunica tarifele pentru perioada in care doriti sa va petreceti concediul pe Litoral in Statiunea Mamaia sau in Constanta va rugam sa ne contactati pe E-mail : apartamente@cazare-mamaia-constanta.ro

Apartament de lux cu 2 camere baie si bucatarie complet utilat ce ofera cazare in regim hotelier pentru maxim 4 turisti fiind situat in Statiunea Mamaia pe malul lacului Siudghiol in partea centrala a Statiunii Mamaia vis a vis de Hotelul Iaki.

Apartamentul de lux Tania din Statiunea Mamaia este disponibil pentru inchirieri in regim hotelier in sezon si extrasezon in timpul verii cit si in timpul iernii.

Apartamentul Tania se afla intr-o vila turistica construita in anul 2010 in Statiunea Mamaia este pozitionat in centrul Statiunii in imediata apropiere a Cazinoului si a Hotelului Rex. Distanta pina la plaja se parcurge pe jos in 2 minute.

Apartamentul de lux Tania se afla la etajul 2 este dotat si asigura tot confortul pentru cazarea in regim hotelier sau turistic pentru cei ce doresc sa inchirieze camere in apartamente, garsoniere, pensiuni, vile, moteluri, hosteluri si hoteluri in Statiunea Mamaia in timpul sezonului estival dar si in extrasezon, apartamentul fiind locatia ideala pentru cazare in regim hotelier sau in regim tranzit ori gazda pentru turism de afaceri, team building, sejururi scurte, fiind situat intr-un bloc rezidential construit in anul 2010, unde accesul se face prin cartele magnetice.

Conditiile de care va dispune turistul in Apartamentul de lux Tania din Statiunea Mamaia sunt :

1.Bucataria – dotata cu : aragaz, expresor de cafea, cuptor, cuptor microunde, combina frigorifica cu ice maker si dozator de apa, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, tacamuri si vesela necesara prepararii mancarii.

2.Baia dotata cu : grupuri sanitare si mobilier nou, apa rece si apa calda non stop, prosoape, sapun, feon.

3.Camera de zi – dotata cu : aer conditionat, canapea extensibila, LCD TV 81 CM, lenjeria de pat aferenta, perne, internet wireless.

4.Camera de noapte – dotata cu : pat dublu confortabil, aer conditionat, LCD TV 81 CM, lenjeria de pat aferenta, perne, dulap pentru depozitarea hainelor, umerase, feon, aer conditionat fier si masa de calcat.

5.Terasa orienata catre lacul Siudghiol dotata cu masa si scaune pentru servirea micului dejun.

Apartamentul are asigurat un loc de parcare.

Accesul cu animale de companie este interzis.

Adresa locatiei de cazare: Apartamentul de lux Tania 2 din Statiunea Mamaia zona Hotel Iaki

Website: http://cazare-mamaia-constanta.ro/apartamente/apartament/vila-tania-mamaia-apartamente-de-lux-hotel-iaki

Tip camere: Duble |

Galerie foto:

tania 7.jpg (61 KB)tania 5.jpg (65 KB)tania 4.jpg (52 KB)tania 3.jpg (56 KB)tania 2.jpg (57 KB)tania 1.jpg (65 KB)tania 8.jpg (45 KB)
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs