Apartamentul Amaryllis din Mamaia 2 Stele

Data inscriere: Iunie 9th, 2011 | autor: tdomf_e21ba
Impresia generala: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (1 voturi, media: 10.00 din 10)
Loading...
281 vizualizari
Printeaza aceasta pagina Trimite unui prieten aceasta locatie

Apartamentul Amaryllis din Mamaia

Amaryllis 4.jpg (79 KB)Numar de locuri de cazare: 6

Numar de camere disponibile: 2

Pret camera incepand de la: 179 RON/noapte

Discount oferit vizitatorilor LocatiiCazare.ro: 10%

Telefoane receptie: 0721 22 22 92

(pentru a beneficia de discount anuntati proprietarul ca il contactati de pe site-ul www.locatiicazare.ro)

Descriere:

Tarife calculate pentru 2 persoane pentru minim 3 nopti. Pentru mai putine nopti de cazare sau in cazul in care grupul este format din mai mult de 2 persoane va rugam sa ne contactati pentru a va oferi tariful per noapte per apartament ce difera in functie de numarul de nopti si de numarul de persoane.

Capacitate de cazare maxim 6 turisti (4 adulti si 2 copii).

Perioade pentru care se asteapta achitarea avansului (neactualizat) :

Clientii pot alege orice perioade in aceste intervale. Datele reprezinta noptile de cazare.

Tarifele difera in functie de durata sejurului, perioada pentru care sa solicita rezervarea apartamentului dar si de numarul de persoane.

Pentru a primi o oferta personalizata va rugam sa ne contactati pe mail sau telefonic.

Perioade pentru care se asteapta achitarea avansului (neactualizat) :

In cazul in care avansul nu va fi achitat in 48 de ore de la primirea voucherului apartamentul devine disponibil pentru inchirieri in regim hotelier si pentru aceste perioade.

Pentru a va comunica tarifele pentru perioada in care doriti sa va petreceti concediul pe Litoral in Statiunea Mamaia sau in Constanta va rugam sa ne contactati pe E-mail : apartamente@cazare-mamaia-constanta.ro

Apartament de lux cu 3 camere, 3 balcoane, 2 bai si bucatarie complet utilat ce ofera cazare in regim hotelier pentru maxim 6 turisti fiind situat in Mamaia Nord zona Popas vis-a-vis de Complexurile Coral Beach si La Scoica Land Mamaia in imediata apropiere a intrarii in Statiunea Mamaia.

Apartamentul de lux Amaryllis din Mamaia Nord este disponibil pentru inchirieri in regim hotelier in sezon si extrasezon in timpul verii cit si in timpul iernii. Apartamentul Amaryllis se afla intr-un bloc rezidential construit in anul 2006 in Mamaia Nord in apropierea Plajei Hanul Piratilor Marina Surf, fiind pozitionat la 80 de metri de malul Marii Negre.

Apartamentul de lux Amaryllis este pozitionat la etajul 5 este dotat si asigura tot confortul pentru cazarea in regim hotelier sau turistic pentru cei ce doresc sa inchirieze camere in apartamente, garsoniere, pensiuni, vile, moteluri, hosteluri si hoteluri in Statiunea Mamaia in timpul sezonului estival dar si in extrasezon, apartamentul fiind locatia ideala pentru cazare in regim hotelier sau in regim tranzit ori gazda pentru turism de afaceri, team building, sejururi scurte, fiind situat intr-un bloc rezidential construit in anul 2006.

Conditiile de care va dispune turistul in apartamentul de lux Amaryllis din Mamaia Nord sunt :

Bucataria dotata cu : frigider, aragaz, hota, cuptor cu microunde, cafetiera, tacamuri si vesela necesara prepararii mancarii.

Baile dotate cu : grupuri sanitare si mobilier nou, masina de salat, apa rece si apa calda non stop, prosoape, sapun.

Camera de zi dotata cu : aer conditionat, canapea, internet, TV color, masa pentru servirea mesei.

Camerele de noapte dotate cu : paturi duble confortabile, televizor, lenjeria de pat aferenta, perne, dulap pentru depozitarea hainelor, umerase, fier si masa de calcat, feon.

Balcoanele 3 la numar, toate cu vedere la Marea Neagra orientate spre sud.

Apartamentul are asigurat un loc de parcare pazit.

Accesul cu animale de companie este interzis.

Adresa locatiei de cazare: Apartamentul Amaryllis din Mamaia Nord zona Popas Complex Coral Beach La Scoica Land

Website: http://cazare-mamaia-constanta.ro/apartamente/apartament/amaryllis-lux-popas-mamaia-nord-coral-beach

Tip camere: Duble |

Galerie foto:

Amaryllis 6.jpg (70 KB)Amaryllis 7.jpg (75 KB)Amaryllis 8.JPG (90 KB)Amaryllis 5.jpg (76 KB)Amaryllis 9.JPG (95 KB)Amaryllis 2.jpg (94 KB)Amaryllis 3.jpg (81 KB)Amaryllis 1.jpg (78 KB)
Daca ai sti parerea altor turisti despre aceasta locatie ar fi util? Daca da, spune-ne parerea ta, daca ai fost pe aici.

resorts Blogs - BlogCatalog Blog Directory TopOfBlogs